Monitor LED IPS Philips 43", 4k , USB 3.0, UHD, 2xHDMI, BDM4350UC/00

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Monitor LED IPS Philips 43", 4k , USB 3.0, UHD, 2xHDMI, BDM4350UC/00 de la Philips

Afisaj 4K LCD HD Ultra

Display de 43 inch,  Ultra HD Professional. Philips va ofera spatiu pentru a  vedea imaginea de ansamblu si toate detaliile din 4K Ultra High Definition

   

Afisaj IPS pentru imagini stralucitoare si culori vii

Acest afisaj Philips de ultima ora utilizeaza panouri IPS avansate, care ofera o reproducere superioara a culorilor, un timp de raspuns mai scurt si un consum mai redus de energie. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile IPS afiseaza culori uniforme chiar si la unghiuri largi, de 178 de grade, si in modul de pivotare. Oferind performante remarcabile, tehnologia IPS este ideala pentru aplicatiile care necesita permanent o reproducere fidela a culorilor si o luminozitate uniforma, precum retusarea fotografiilor, aplicatiile grafice si navigarea pe web.
   

SmartUniformity pentru imagini coerente

Fluctuatiile de luminozitate si culoare pe ecranele LCD reprezinta un fenomen obisnuit. Modul Philips SmartUniformity reda imagini precise sub aspectul luminozitatii; ceea ce este esential pentru fotografie, design si imprimare. Avand o metrica de culoare pentru evaluarea preciziei culorii, acest mod este calibrat pentru a asigura o uniformitate luminoasa medie de peste 95%. Prin selectia acestui mod, se produc imagini uniforme si clare.
   

Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!
   

Tehnologie MHL pentru a va bucura de continutul mobil pe un ecran mare

Mobile High Definition Link (MHi) este o interfata mobila audio/video pentru conectarea directa a telefoanelor mobile si a altor dispozitive portabile la afisaje cu inalta definitie. Un cablu optional MHL va permite sa va conectati dispozitivul mobil care accepta MHL la acest afisaj mare Philips MHL si sa va vizionati videoclipurile HD care prind viata cu sunet complet digital. Nu doar ca va puteti bucura de jocurile mobile, fotografii si alte aplicatii pe ecranul sau mare, dar puteti sa va incarcati simultan dispozitivul mobil astfel incat sa nu va lase fara alimentare la mijlocul drumului.

DISPLAY

Diagonala 43 inch
Tehnologie display IPS
Tip rezolutie UHD (4K)
Rezolutie optima 3840 x 2160
Tip iluminare fundal W-LED
Aspect imagine 16:9
Format ecran Wide
Luminozitate 300 cd/m²
Timp de raspuns 5 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 1200:1
Contrast dinamic 50000000:1
Dimensiune punct 0.245 mm
Rata de refresh orizontala 30 - 99 kHz
Rata de refresh verticala 30 - 160 Hz
Numar culori 1.07 miliarde

FACILITATI

Functii speciale Difuzoare
Montare pe perete VESA 200 x 200 mm
Tehnologii MultiView
Continut pachet Cablu alimentare Manual de utilizare

CONECTIVITATE

Porturi video 1 x VGA 2 x Display port 2 x HDMI
Porturi audio 1 x Audio in 1 x Casti
Data ports 4 x USB 3.0 Kensington Lock

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Profesional
Putere consumata 63 W
Standarde Energy Star 6.0 EPEAT Silver RoHS CECP WEEE PSE VCCI J-MOSS EPA BSMI SEMKO RCM CE Mark FCC EAC cETLus TUV PSB SASO CB KUCAS
Culoare Negru
Greutate 9.72 Kg
Lungime 968 mm
Latime 259 mm
Inaltime 630 mm
Vezi mai mult

  • Display
    • Tip display
      LED
    • Diagonala
      43
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Contrast
      1200:1
    • Iluminare
      300
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      2x Display Port
      Jack
      4x USB 3.0
    • Conectori
      VGA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.