Monitor LED Philips 272P7VPTKEB/00 27 inch 4K 5 ms Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Monitor LED Philips 272P7VPTKEB/00 27 inch 4K 5 ms Black de la Philips

Rezolutie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie

Aceste noi ecrane Philips utilizeaza panouri de inalta performanta pentru a oferi imagini cu rezolutie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie ca esti un specialist exigent care necesita informatii extrem de detaliate pentru solutii CAD sau utilizezi aplicatii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips iti vor oferi imagini si elemente grafice de o claritate exceptionala.
1,074 miliarde culori pentru gradatii si detalii uniforme de culoare

Afisajul de 10 biti ofera o profunzime bogata de culoare cu 1,074 miliarde de culori si procesare interna de 12 biti pentru recrearea culorilor uniforme, naturale fara gradatii si dungi de culori.
Tehnologie IPS pentru culori bogate si unghiuri de vizualizare largi

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea din aproape orice unghi a afisajului – chiar si in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.
Sticla de la un capat la celalalt si o rama ingusta pentru aspect impecabil

Noile afisaje Philips dispun de margini extrem de inguste permitand distrageri minime si dimensiunea de vizionare maxim posibila. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afisaj, cum ar fi jocurile, designul grafic si aplicatiile profesionale, afisajul extrem de ingust iti da sentimentul ca utilizezi un singur ecran mare.
Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii

Studiile au demonstrat ca, asa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, si razele de lumina albastra cu lungime redusa de unda provenite de la afisajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare si pot afecta vederea in timp. Dezvoltata pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizeaza o tehnologie software inteligenta pentru a reduce lumina albastra daunatoare, cu lungime de unda redusa.
Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.
Camera web iese in afara cand ai nevoie de ea si este mascata cand nu iti mai este necesara

Camerele web sunt excelente pentru a intra in legatura cu alte persoane si a colabora la proiecte importante. Totusi, uneori nu iti doresti o camera web pe birou. Noua noastra camera web pop-up, cu design ingenios, iese din rama monitorului la sedinte si dispare discret atunci cand nu o folosesti, oferindu-ti siguranta.
PowerSensor ajuta la economisirea cu pana la 80% din factura de energie electrica

PowerSensor este un 'senzor pentru persoane' integrat care transmite si primeste semnale infrarosii inofensive pentru a determina daca utilizatorul este prezent si reduce automat luminozitatea monitorului cand utilizatorul pleaca de la birou, reducand costurile de energie cu pana la 80 % si prelungind durata de viata a monitorului
Boxe stereo integrate pentru multimedia
O pereche de boxe stereo de calitate inalta integrate in monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile in partea inferioara, posterioara etc., in functie de model si design.

DisplayPort-out pentru conectarea de afisaje suplimentare
Cu DisplayPort-out, poti conecta mai multe afisaje de inalta rezolutie cu un singur cablu, de la primul afisaj la PC. Capacitatea de inlantuire a mai multor afisaje permite crearea unui desktop curat, fara deranjul creat de un numar prea mare de cabluri raspandite peste tot.
 
SmartConnect cu conexiuni DisplayPort, HDMI si VGA
Aceste monitoare Philips dispun de o multitudine de variante de conectivitate precum VGA, DisplayPort, conector universal HDMI, permitandu-ti sa te bucuri de continut video si audio de inalta rezolutie, necomprimat. Noile conexiuni DisplayPort si HDMI 2.0 permit acum rezolutii full 4K la 60 de Hz pentru imagini line. Conexiunile USB te asigura ca beneficiezi de rate de transfer de date de mare viteza si de conectivitate globala in acelasi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizezi, poti fi sigur ca acest ecran Philips este o investitie care nu se va demoda prea curand!

Specificatii tehnice

General
Recomandat pentru Grafica
Tip panel IPS
Diagonala 27 inch
Culoare Negru
Rezolutie 3840 x 2160 pixeli
Aspect Ratio 16:9
Timp de raspuns 5 ms
Unghi de vizibilitate 178/178 grade
Dimensiune punct 0.155 mm
Luminozitate 350 cd/mp
Contrast 1300:1 (normal)
20.000.000:1 (dynamic)
Rata refresh orizontala 30 - 83 kHz
Rata refresh verticala 56 - 76 Hz
Putere consumata 32 W (normal) 
0.5 W (standby)
Boxe integrate 2x 2 W
Dimensiuni Cu suport: 614 x 548 x 257 mm
Fara suport: 614 x 372 x 56 mm
Greutate Cu suport: 7.86 Kg
Fara suport: 5.44 Kg
Montare perete 100 x 100 mm VESA
Plug and play Da
Inclinare -5/+30 grade
Swivel -175/+175 grade
Pivot Da
Reglaj pe inaltime 150 mm
Webcam Camera 2.0 MP integrata 
Microfon integrat
Caracteristici Superioare
Refresh Rate 60 Hz
MHL Ready Da
Interfata
HDMI 1
Display Port 1
mini-DisplayPort 1
VGA 1
USB 4x USB 3.0 (1 upstream, 3 downstream)
Jack 1

 

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
      IPS
    • Diagonala
      27
    • Culoare
      Negru
    • Rezolutie
    • Aspect imagine
      16:9
    • Timp de raspuns
      5
    • Unghi de vizibilitate
      178/178 grade
    • Luminozitate
      350 cd/mp
    • Contrast
      1300:1 (normal)
      20.000.000:1 (dynamic)
    • Dimensiuni
      Cu suport: 614 x 548 x 257 mm
      Fara suport: 614 x 372 x 56 mm
  • Caracteristici
    • Refresh Rate
      60 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      HDMI
      Display Port
      mini-DisplayPort
      VGA
      USB
      Jack

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.