Monitor Samsung E-board Flip2 WM65R, 65"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.424,71 lei
Pret 36 Rate Optimo: 235.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

LH65WMRWBGCXEN

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Samsung E-board Flip2 WM65R, 65" de la Samsung

Tabla interactiva E-board Samsung Flip2 WM65R, 65" (165cm); Landscape si Portrait, Rotire ecran; Integrare nativa cu Office 365, VMware Horizon, Cisco Webex; Web browser integrat; Mod pictura ulei si apa in format digital cu recunoasterea marimii pensulelor si cu mixare de culoare; Detectie automata grosime creion si pensula; Stergere cu palma; Adnotare pe materiale video; Screensaver cu imagine custom-> utilizare in mod avizier; Client email incorporat pentru transmiterea documentelor create; Securizarea documentelor cu pin; Integrare LDAP; Sabloane predefinite; Stergere automata periodica a documentelor; Posibilitate de partajare lectie prin: email, imprimare, salvare USB, Network Drive; Partajare ecran prin HDMI Output sau WiFi Direct; Screen Mirroring cu Touch Out; Conectivitate NFC; Posibilitatea accesarii unui folder din retea; Update-uri de firmware automate OTN (Over the Network); Video: avi, mkv, asf, wmv, mp4, mov, 3gp, vro, mpg, mpeg, ts, tp, trp, mov, flv, vob, svi, m2ts, mts, Imagine: jpg, jpeg, bmp, png, gif, Office: PDF, PowerPoint, Excel, Word; Protocol de autentificare WPA2 (802.1x based standard). Rezolutie 3840*2160; Luminozitate 220nit; Contrast 40 00:1; Timp Raspuns 8ms; Speaker 2x10W; 2x HDMI In; 1x HDMI Out; 2x USB In; 1x USB Touch Out; 1x LAN; 1x RS-232C; Senzor Accelerometru; WiFi/BT; Rotatie: Da. Touch tip InGlass, timp raspuns 6.7ms, creion pasiv cu magnet, marime obiect recunoscut 2mm/ 4mm / 8mm / 50mm, 1024 Level in Brush Mode; Consum max 181.5W/h; Dimensiuni 1522.4mm x 897.6mm x 62.9mm, 40kg; VESA 400x400; Temperatura de functionare 0°C~40°C, Umiditate 10%~80%; Procesor Quad 1.7GHz, RAM 2.5GB, Stocare 8GB. Necesita accesoriile WMN-WM65RXEN si CY-TF65BRCXEN.

Desenati, scrieti si inspirati idei noi

Notare mod stilou

Samsung Flip oferă utilizatorilor un stilou lin si familiar pentru scris pe hârtie, într-o varietate de culori, stiluri si lătimi disponibile. Până la 4 persoane pot scrie simultan, folosind orice obiect ca instrument de scriere. În plus, utilizatorii pot sterge rapid desenele cu degetul sau cu palmele.

imagine produs

Crearea unei capodopere

Notare mod pensulă

În modul pensulă, Samsung Flip recunoaste o gamă largă de grosimi, asigurându-se că utilizatorii pot crea artă la lovitura unei pensule. Modurile de pictură în apă si în ulei permit diferite stiluri si texturi, în timp ce Flip oferă utilizatorilor o paletă de culori completă si vibrantă, permitând chiar si amestecarea flexibilă a culorilor.

imagine produs

Scrie pe orice fundal

Adnotare activată

Samsung Flip permite utilizatorilor să scrie pe orice sursă de fundal. Simplu făcând clic pe butonul stratului de notă, utilizatorii se pot bucura de o scriere uniformă oricând si oriunde pe orice continut afisat, fără a afecta vreo lucrare din spatele stratului original.

imagine produs

Editarea flexibilă a imaginilor

Instrument de selectie si Merge to roll

Aducerea versatilitătii pe tablă. Cu Samsung Flip, utilizatorii pot selecta, muta, decupa, captura si edita rapid si usor orice imagine. Fiecare imagine poate fi, de asemenea, îmbinată cu rola cu doar un singur clic de buton, permitând editarea sau stergerea acesteia.

imagine produs

Potrivit pentru toate nevoile afacerii

Diverse optiuni de formular

Samsung Flip poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicatii de afaceri, oferind sabloane versatile încorporate. Puteti utiliza Flip ca calendar, planificator, notă sau tablou de listă de verificare. Samsung Flip se potriveste perfect oricărei nevoi de afaceri, permitând utilizatorilor să utilizeze afisajul în diferite moduri personalizate.

imagine produs

Navigare si protectie usoare a continutului

Derulati si blocati

Samsung Flip are până la 20 de pagini de spatiu de scriere pe rolă, permitând utilizatorilor să deruleze fără probleme prin pagini. În plus, Flip se asigură că informatiile confidentiale ale întâlnirii rămân pe mâinile potrivite. Sistemul său de blocare consolidată permite utilizatorilor să protejeze continutul sensibil de la vizualizare.

imagine produs

Optiuni multiple de conexiune

Conexiune versatilă

Utilizatorii sunt împuterniciti de optiunile de conexiune versatile Flip. Capacitătile USB, HDMI, NFC si de partajare a ecranului permit o colaborare optimă si oferă vizibilitate, notare si partajare a continutului interactiv. Flip oferă, de asemenea, o tavă optională ca o extensie de conectivitate mai puternică.

imagine produs

imagine produs

imagine produs

imagine produs

Vizualizare sincronizată a ecranului

Atingeti

Functionalitatea touch-out permite utilizatorilor să îsi sincronizeze dispozitivele personale cu Samsung Flip, permitând partajarea si controlul continutului în timp real. Orice modificare făcută pe afisajul Flip va fi reflectată pe dispozitivul conectat si invers, pentru o colaborare eficientă.

imagine produs

Conectează-te de oriunde

Suport pentru computer si Bluetooth la distantă

Samsung Flip permite utilizatorilor să îsi conecteze computerul de la distantă, ceea ce înseamnă că orice întâlnire poate fi pornită fără un computer pentru a evita întârzierile si a asigura eficienta. O tastatură Bluetooth, mouse-ul poate fi, de asemenea, conectat la Flip, creând un mediu convenabil de întâlnire.

imagine produs

Distribuirea publicului larg

Partajarea ecranului

Utilizatorii pot proiecta continut pe Samsung Flip pe un alt ecran digital mare în timp real, utilizând o retea Wi-Fi sau o conexiune HDMI out. Chiar si conectat la un dispozitiv personal, afisajul Flip poate fi partajat. Această caracteristică este ideală pentru medii mari de întâlniri, oferind informatii publicului mai mare.

imagine produs

Distributie de recapitulare fără efort

Partajare usoară

După orice întâlnire, utilizatorii pot distribui recapitulări tuturor participantilor si colegilor, eliminând frustrarea asociată în mod traditional cu notele de întâlnire scrise de mână. Conversatiile si continutul important sunt stocate în Flip în timp real, usor de partajat pe canalele mobile si digitale.

imagine produs

Imagini precise cu functionare puternică

Afisaj UHD si sistem de operare Tizen

Samsung Flip afisează tot continutul într-o calitate clară a imaginii UHD, indiferent de cameră, creând un mediu de întâlnire convingător. Sustinute de puternicul sistem de operare Tizen 5.0 pentru o experientă de utilizare perfectă, senzorii încorporati activează automat afisajul atunci când ecranul este lovit.

imagine produs

Management convenabil, optimizat

Confort avansat

Samsung Flip oferă o serie de capabilităti îmbunătătite, inclusiv conexiune wireless sigură, actualizări automate de firmware, sincronizare LDAP, securitate a fisierelor si gestionare de la distantă - asigurând o experientă convenabilă si productivă de întâlnire.

imagine produs

Vezi mai mult

  • Display
    • Recomandat pentru
    • Tip display
    • Diagonala
      65
    • Rezolutie
    • Timp de raspuns
      8
    • Unghi de vizibilitate
      178 / 178 grade
    • Luminozitate
      220 cd / mp cu geam
      350 cd / mp fara geam
    • Contrast
      4000:1 (Fara geam)
    • Dimensiuni
      1522.4 x 62.9 x 897.6 mm
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      (De baza) HDMI 2 (cu tava)
      HDMI 3 (De baza)
      Senzor de accelerare (cu tava)
      Senzor de accelerare
      NFC (De baza)
      USB 1 (cu tava)
      USB 2
      USB extern (intrare / iesire) 1
    • Conectori
      (Basic) Touch Out 1 (USB Upstream Type)
      Audio Out 1 (cu Tava) Touch Out 2
      Audio Out 1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.