Monitor Samsung gaming curbat LC49HG90 49", Super Ultra-wide screen, HDMI, Display Port, mini Display Port, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Monitor Samsung gaming curbat LC49HG90 49", Super Ultra-wide screen, HDMI, Display Port, mini Display Port, Negru de la Samsung

Redefineste Jocul

Descopera monitorul inovator ultra lat 32:9 de 49\" cu noua tehnologie metal Quantum dot si panou VA cu timp de raspuns de 1ms MPRT.

Ecran ultra lat 32:9

Ecranul ultra lat de 49\" cu rata de aspect inovatoare 32:9 te ajuta sa vezi intotdeauna scenele din joc in intregimea lor, exact asa cum au intentionat dezvoltatorii. Iar panoul curbat 1800R te introduce in joc si ofera o vizualizare cinematica tip IMAX pentru filme si continut video.

Multi-tasking fara cusur
Rata de aspect 32:9

Echivalentul a doua monitoare 16:9 de 27\" unul langa celalalt, ecranul ultra lat 32:9 ofera cea mai noua flexibilitate pentru multitasking. Fara rame care sa impiedice vederea, folosing un singur cablu de alimentare pentru mai putina dezordine, uiti de configurarea mai multor monitoare si poti face mai multe lucruri intr-un stil cu adevarat fara cusur.

New Metal Quantum dot

Samsung QLED livreaza culori mai pure, de inalta calitate si mult mai realiste - in special culoarea rosie si cea verde - decat monitoarele conventionale. Iar tehnologia Samsung new Metal QD asigura culori mai naturale si mai rezistente, fie ca te joci sau lucrezi in aplicatii in care acuratetea culorilor este importanta.

Negru mai intens, alb imaculat
High Dynamic Range

QLED suporta High Dynamic Range (HDR) pentru imagini cu o rata mai mare a nivelului de lumina care prezinta zonele intunecate mai intens si zonele deschise mai luminoase - astfel vezi jocurile in aceleasi detalii remarcabile asa cum au fost gandite de dezvoltatorii acestora.

   

Negru mai intens, alb imaculat
High Dynamic Range

QLED suporta High Dynamic Range (HDR) pentru imagini cu o rata mai mare a nivelului de lumina care prezinta zonele intunecate mai intens si zonele deschise mai luminoase - astfel vezi jocurile in aceleasi detalii remarcabile asa cum au fost gandite de dezvoltatorii acestora.

Joc fara intreruperi
Rata rapida de refresh de 144 hz

Rata rapida de refresh de 144 hz a ecranului iti asigura scene de actiune fara intreruperi chiar si in jocuri cu foarte multe cadre pe secunda. Și poti ajusta rata de refresh la 60 Hz/120 Hz cand este necesar.

Dedicat pentru jocuri
Multiple moduri de joc

Conceput impreuna cu Echipa Samsung Galaxy, finalisti in cadrul Campionatului Mondial LOL 2016, modurile de prezentare a jocului presetate din fabrica, optimizeaza instantaneu nivelurile gamma de negru, rata de contrast, claritatea si setarile de culoare pentru orice gen de joc.

Arena Lighting

Arena Lighting proiecteaza un spectacol de lumini pe un perete in spatele monitorului, adaugand un plus de atmosfera stilului tau de joc.

Panou vizual de joc OSD

Meniul panoului vizual de joc OSD iti permite sa vizualizezi setarile principale ale jocului dintr-o singura privire si sa le ajustezi dupa preferintele tale folosind comenzile rapide de pe tastatura. Instaleaza produsul castigator al premiului Good Design si joaca-te dupa pofta inimii.

Multitasking facut mai usor
Easy Setting Box S/W

Easy Setting Box iti permite sa imparti ecranul sau sa vizualizezi mai multe ecrane de diferite marimi cu un singur click pentru multitasking cu adevarat simplu.

Picture-by-Picture

Cu Picture-by-Picture te poti conecta si poti vedea surse de intrare fara a degrada calitatea imaginii originale.

Identifica-ti inamicii mai repede
Egalizator culoare negru

Egalizatorul de culoare negru in 20 de pasi ajusteaza orice scena de joc la nivelul de luminozitate dorit, permitandu-ti sa identifici inamicii ce se ascund chiar in cele mai intunecate zone ale ecranului.

Identifica-ti inamicii mai repede
3000:1 Contrast Rate

Egalizatorul de culoare negru in 20 de pasi ajusteaza orice scena de joc la nivelul de luminozitate dorit, permitandu-ti sa identifici inamicii ce se ascund chiar in cele mai intunecate zone ale ecranului.

Lucreaza si joaca-te in cel mai mare confort
Suport vertical de precizie HAS

Suportul vertical de ajustare a inaltimii (HAS) ofera pozitionare cu precizie pentru panoul ultra lat pentru a-ti permite sa lucrezi si sa te joci in cel mai mare confort.

Confort pentru ochi

Cu modul Eye-saver ce minimizeaza emisiile de lumina albastra si tehnologia Flicker Free ce reduce palpaitul ecranului care distrage atentia, poti privi mai mult timp cu mai putine probleme oculare.

Specificatii

AFISEAZA

Diagonala 49 inch
Tehnologie display VA
Tip rezolutie UHD (4K)
Rezolutie optima 3840 x 1080
Tip iluminare fundal LED
Aspect imagine 32:9
Format ecran Ultra wide
Luminozitate 350 cd/mp
Timp de raspuns 1 ms
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade
Contrast tipic 3000:1
Contrast dinamic Mega
Rata de refresh verticala 144 Hz

FACILITATI

Functii speciale Ecran curbat
Montare pe perete VESA 100 x 100
Tehnologii

HDR

FreeSync

Continut pachet

Cablu alimentare

Cablu HDMI

Cablu DP

Ghid de utilizare rapida

CONECTIVITATE

Porturi video

Display Port

Mini-Display Port

2 x HDMI

Porturi audio

1 x Audio in

1 x Audio out

Data ports 1 x USB

CARACTERISTICI GENERALE

Gama Gaming
Putere consumata 71 W
Culoare Negru
Greutate 15 Kg
Lungime 1203 mm
Latime 381.6 mm
Inaltime 525.5 mm

ERGONOMIE

Rotire -15 +15 grade
Inclinare 2° - 15°
Inaltime ajustabila 120 mm
Vezi mai mult

  • Display
  • Caracteristici
    • FreeSync
      Da
    • Refresh Rate
      144 Hz
  • Conectivitate
    • Porturi digitale
      2 x HDMI
      Display Port
      Mini-Display Port
    • Conectori
      1 x Audio in
      1 x Audio out
      1 x USB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.