Apple Mouse mc380zm/a

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse mc380zm/a de la Apple

Magic Trackpad

Noul Magic Trackpad este primul trackpad Multi-Touch conceput pentru a functiona cu sistemele Mac desktop. Utilizeaza aceeasi tehnologie Multi-Touch pe care ati indragit-o in MacBook Pro, si accepta un set compet de gesturi care va ofera o noua modalitate de a controla si interactiona cu elementele de pe ecran. Rasfoirea paginilor online este similara cu rasfoirea revistelor sau ziarelor tiparite, iar derularea in sus si in jos este mai naturala ca niciodata gratie derularii inertiale. Magic Trackpadse conecteaza la Mac prin tehnologia wireless Bluetooth, si poate fi utilizat in locul unui maus sau impreuna cu acesta.
Magic Trackpad este construit din sticla rezistenta si neteda, oferind o senzatie placuta la atingere. Si este cu aproape 80 % mai mare decat trackpadul integrat pe MacBook Pro, oferindu-va spatiu maim ult decat suficient pentru realizarea gesturilor. Deoarece intreaga suprafata a Magic Trackpad-ului este un buton, puteti face clic pe obiecte similar utilizarii unui maus traditional. Si, deoarece Magic Trackpad are aceeasi inaltime si inclinatie cu tastatura Apple Wireless Keyboard, puteti trece de la trackpad la tastatura dintr-o miscare unitara.
Continut pachet
Magic Trackpad
2x baterii AA
Documentatie
Necesar sistem
Un computer Mac cu tehnologie wireless Bluetooth
Mac OS X v10.6.4 sau o versiune ulteriora
Cea mai recenta actualizare software Magic Trackpad update

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
    • Tehnologie
      Trackpad
    • Culoare
      Argintiu
    • Dimensiuni
      130 x 131 x 18.3 mm
    • Altele
      Compatibil cu orice produs Mac prin bluetooth
      Versiunea MC380ZM/B

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.