Mouse gaming Asus P507 ROG Gladius II Core, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming Asus P507 ROG Gladius II Core, Negru de la ASUS



Usor, dar puternic

ROG Gladius II Core canalizeaza spiritul clasic al mouse-ului pentru jocuri optic Gladius intr-o noua forma accesibila, parti antiderapant sport gravate cu totemul ROG iconic. Gladius II Core are un senzor optic de 6200 dpi si butoane independente la stanga si la dreapta pentru un raspuns precis si un control precis. Cu o ergonomie dreapta pentru un confort extins, o constructie usoara pentru prevenirea oboselii, prize cu comutator push-fit si iluminare integrata Aura Sync, Gladius II Core este pregatit pentru victorii deosebite.

PERFORMANTA DE GAMING

Cu un senzor optic PAW3327 de calitate pentru jocuri, ROG Gladius II Core este arma laterala perfecta pentru gloria jocurilor, oferind o sensibilitate intre 200 si 6200 dpi pentru o precizie precisa. De asemenea, urmareste pana la 220 de centimetri pe secunda (IPS) la o acceleratie de pana la 30 g, permitandu-va sa strangeti si sa glisati cat de repede este necesar pentru a conduce campul de lupta.

De asemenea, am optimizat interiorul Gladius II Core, rezultand un mouse de joc performant, care este cu 20% mai usor decat cel original Gladius. Acest lucru usureaza orice miscare, amelioreaza durerile de la incheietura si oboseala - care va permit sa va jucati mai mult timp.
DESIGN EXLCUSIV AL BUTOANELOR

ROG Gladius II Origin include un design exclusiv ROG care permite schimbarea facila a butoanelor pentru a varia rezistenta click-urilor. Optiunea de a schimba butoanele uzate extinde durata de viata a mouse-ului.

PROIECTAT ERGONOMIC PENTRU TOATE TIPURILE GRIP

ROG Gladius II Core ofera confortul final al jocurilor, campanie dupa campanie. Contururile sale si alte detalii de proiectare, cum ar fi panourile laterale texturate, au fost dezvoltate prin incercari minutioase. Rezultatul este un mouse de gaming care se potriveste perfect in mana dreapta, optimizat pentru orice fel de utilizare.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Rezolutie maxima
      6200 dpi
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      126 x 45 x 67 mm
    • Altele
      Senzor Optic

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.