Mouse Gaming ASUS ROG Chakram

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Gaming ASUS ROG Chakram de la ASUS

  • Conectivitatea triplă include două moduri wireless, 2.4 GHz și Bluetooth(BLE), plus USB prin fir
  • Senzor optic de top cu 16.000 dpi, 400 ips, plus suport pentru o rată de eșantionare de 1.000 Hz în modurile 2.4 GHz și cel cu fir
  • Joystick programabil și detașabil care permite setări personalizate și control superior în jocuri
  • Încărcare rapidă în 15 minute prin cablu pentru până la 12 ore de joc sau încărcare wireless prin folosirea tehnologiei Qi
  • Carcasă și butoane magnetice, cu prindere fără șuruburi, design „push-fit” exclusiv ROG pentru socket-ul switch-urilor și o emblemă personalizabilă pentru DIY facil
  • Mecanismul cu pivotare al butoanelor oferă un răspuns rapid și o performanță precisă, cu o senzație pură tactilă
  • Modificarea „On-The-Scroll” a DPI-ului pentru ajustarea fără efort a preciziei
  • Interfața Armoury II permite ajustarea intuitivă a joystick-ului, butoanelor, performanței sau a setărilor pentru iluminare

 

 

O NOUA ABORDARE A JOCURILOR PE PC

ROG Chakram este un mouse de 16.000 dpi, cu conectare în trei moduri - cu fir, wireless în banda de 2,4 GHz și prin Bluetooth® LE, echipat cu un joystick programabil detașabil, care îți oferă control superior pentru degetul mare. Cu un sistem de încărcare rapidă, plus încărcare wireless Qi, butoane pivotante, carcase detașabile magnetice și o funcție unică DPI On-The-Scroll pentru reglarea facilă a preciziei, Chakram este o nouă forță de temut în arena jocurilor.

 

 

 

 

CONECTIVITATE TRIPLU-MOD OPTIMIZATĂ

Conectează ROG Chakram în modul pe care îl preferi dintre cele două moduri wireless, în banda de 2,4 GHz sau prin Bluetooth® LE, la care se adaugă conectivitatea USB cu fir. Conectează-te instantaneu cu dongle-ul USB pentru 2,4 GHz inclus, cu timp de răspuns de 1 ms, maximizează durata de viață a bateriei cu Bluetooth LE sau atașează-l oricând printr-un cablu – alegerea îți aparține.

 

ULTRA PERFORMANȚĂ

ROG Chakram este echipat cu un senzor optic high-end de gaming, pentru a livra precizia și viteza de care ai nevoie. Senzorul său care urcă de la 100 la 16.000 dpi urmărește impecabil mișcările, până la excelenta viteză de 400 inchi pe secundă (IPS) și la o accelerație de până la 40 g. Te vei bucura și de un răspuns fără latențe, cu o rată de eșantionare de 1.000 Hz atât în modul 2,4 GHz, cât și în cel cu fir, pentru o experiență de joc ultra-fluidă.

 

JOYSTICK PROGRAMABIL

Încorporarea unui joystick în ROG Chakram înseamnă că te poți lipsi de un gamepad, ținându-ți mâinile pe mouse și pe tastatură. Poate fi configurat să funcționeze într-unul dintre cele două moduri distincte – analogic sau digital – pentru a se potrivi diferitelor nevoi. Poți chiar să alegi lungimea stick-ului, lungă sau scurtă, ambele fiind incluse, sau poți elimina complet stick-ul.

Notă: Funcționalitatea joystick este disponibilă doar în modurile 2,4 GHz și cu fir.

Mod Analogic

Atunci când setezi joystick-ul lui ROG Chakram pe modul analogic, acesta simulează un stick analogic real sau un stick joypad pentru degetul mare, ceea ce-l face ideal pentru simulatoare de zbor și jocuri de curse, permițându-ți să urci, să cobori, să plutești, să panoramezi – sau orice alt control analogic.

 

Mod Digital
Pentru jocuri de tip FPS sau pentru comenzi în jocurile battle-royale, joystick-ul lui ROG Chakram poate trece în modul digital, oferind patru direcții programabile. Poți împinge joystick-ul în aceste direcții pentru a reîncărca, a schimba armele, pentru a te apleca într-o parte, pentru a accesa harta pentru a defila prin paginile web sau, practic, orice acțiunile imaginabilă – în jocuri sau în alte aplicații.

 

Joystick personalizabil

Am inclus atât o variantă lungă, cât și una scurtă de joystick, care să se potrivească formelor diferite ale mâinii sau stilurilor de joc. Atunci când nu ai nevoie de stick, îl poți scoate și poți acoperi orificiul de montare cu capacul inclus, pentru un finisaj perfect al mouse-ului.

Notă: Pentru o instalare perfectă și pentru a evita defectarea, asigură-te că inserezi joystick-ul în orientarea corectă.

 

SOLUȚIE AVANSATĂ DE ALIMENTARE

ROG Chakram se evidențiază prin procesului de încărcare. Aceasta poate avea loc rapid, prin cablu, sau fără fir, oriunde ai la dispoziție tehnologia Qi.

Încărcare rapidă

Folosește conectorul USB Tip-C Al lui ROG Chakram pentru până la 12 ore de joc cu o încărcare rapidă de numai 15 minute.

Notă: Încărcarea rapidă necesită conector USB 3.0, sau adaptor de alimentare.

 

Încărcare Qi

Încarcă ROG Chakram wireless, cu ajutorul unei suprafețe de încărcare compatibilă cu standardul Qi, cum ar fi, de exemplu, ROG Balteus Qi – excelentul nostru companion RGB și mousepad de gaming.

 

Durată de viață a bateriei excepțională

ROG Chakram oferă o durată de viață a bateriei excepțională, rezistând în jocuri până la 79 de ore* atunci când este conectat prin radio la 2,4 GHz – ceea ce înseamnă mai multe zile sau chiar săptămâni de joc.

* Testele au fost executate fără iluminare Aura. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de cât de des este activată iluminarea Aura.

 

DIY FACIL

ROG Chakram are o mulțime de caracteristici DIY, de la butoanele și carcasele sale magnetice fără șuruburi la socket-urile exclusive „push-fit” pentru switch-uri și emblemele personalizabile, oferind multă libertate pentru a personaliza Chakram.

 

PENTRU O EXPERIENȚĂ EXTREMĂ

ROG Chakram a fost proiectat pentru a livra o experiență de gaming excepțională și este doldora de caracteristici care îl plasează la un nivel superior față de competiție

 

 

ILUMINARE AURA

Du stilul la următorul nivel cu iluminarea RGB ASUS Aura Sync. Personalizează-ți complet mouse-ul folosind un spectru infinit de culori și o gamă de efecte dinamice de iluminare. Toate iluminările pot fi sincronizate cu un portofoliu în continuă creștere de hardware compatibil cu Aura Sync pentru a-ți crea un spațiu pentru joacă cu adevărat personal.

 

 

Notă: La un nivel al bateriei mai mic de 25 %, logo-ul clipește implicit în roșu.

ARMOURY II

ASUS Armoury II este un utilitar îmbunătățit de configurare a perifericelor pe bază de driver, care oferă o mulțime de opțiuni de control. O interfață intuitivă îți permite să reglezi cu ușurință ROG Chakram pentru a se potrivi stilului tău de joc – poți ajusta setările pentru performanță și calibrarea suprafețelor, poți programa și mapa butoane, poți seta intrarea joystick-ului, poți personaliza efectele de iluminare și altele. Poți chiar să urmărești în timp real statisticile hardware ale sistemului în timp ce te joci.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      16000 dpi
    • Numar butoane
      12
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      132.7 x 76.6 x 42.8 mm
    • Altele
      Qi Wireless Charging

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.