Mouse gaming ASUS ROG Strix Impact II, RGB, ambidextru, 6200 dpi, 5 butoane, iluminare Aura Sync, Electro Punk

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
191,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90MP01U0-BMUA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming ASUS ROG Strix Impact II, RGB, ambidextru, 6200 dpi, 5 butoane, iluminare Aura Sync, Electro Punk de la ASUS

ROG Strix Impact II Electro Punk este un mouse de joc usor, ambidextru, care oferă o actiune lină si o flexibilitate superbă. Dispune de butoane pivotate si un cablu de cauciuc moale pentru clicuri rapide, tactile si alunecări fără obstacole. Există, de asemenea, un senzor de 6.200 dpi pentru o precizie precisă. De asemenea, Impact II Electro Punk este echipat cu un design de priză exclusiv, cu comutator push-fit, pentru a-si prelungi durata de viată, un comutator DPI reglabil pe patru niveluri, care face usoară variatia sensibilitătii pentru a se potrivi cu modul de joc, si un semi-transparent copertă pentru o ultimă atingere de stil.


Aura Sync RGB Lighting


ROG Strix Impact II Electro Punk străluceste de sus până la coadă, cu iluminare Aura RGB integrată în logo, roată de defilare si fată - LED-urile conducătoare îndreptându-se înainte ca faruri pentru a-ti lumina câmpul de luptă. Iluminatul poate fi personalizat folosind un spectru de culori aproape nesfârsit si o serie de efecte dinamice si până la trei profiluri pot fi stocate la bord pentru a lua preferintele oriunde.

Precise and Accurate Sidearm

Am colaborat cu jucători profesionisti la proiectarea Electro-Punk ROG Strix Impact II, rezultând ergonomie ambidextră, care sunt optimizate pentru un joc performant si o aderentă confortabilă, într-un cadru de doar 79g. Senzorul de 6.200 dpi urmăreste până la 220 de ips si cu o rată de votare de 1000 Hz, astfel încât sunteti asigurat o precizie ridicată, un răspuns rapid si un control precis - si toate fără a face niciun indiciu de întârziere. Electro Punk Impact II include chiar si cinci butoane programabile, care vă permit să personalizati controlul pentru jocul dvs. sau pentru stilul de joc.


Mecanismul butonului rotativ


Călătoria mai scurtă înseamnă clicuri mai rapide, motiv pentru care inginerii nostri au echipat ROG Strix Impact II Electro Punk cu butoane pivotate. Mecanismul foloseste arcuri si balamale metalice pentru a echilibra tastele si a minimiza distanta dintre butoane si întrerupătoare. Uphot-ul este de călătorie minimă si de întoarcere rapidă, asigurând o viteză superbă, sensibilitate si consecventă cu fiecare clic.
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      6200 dpi
    • Numar butoane
      5
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      120 x 62.5 x 39.5
    • Altele
      Greutate: 79 g
      Lungime cablu: 1.8 m

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.