Mouse gaming wireless ASUS ROG Pugio II, RGB, switch-uri Omron, ambidextru, 16000 dpi, 7 butoane, conectivitate triplu-mod (cu fir /2.4 GHz/Bluetooth), iluminare Aura Sync, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless ASUS ROG Pugio II, RGB, switch-uri Omron, ambidextru, 16000 dpi, 7 butoane, conectivitate triplu-mod (cu fir /2.4 GHz/Bluetooth), iluminare Aura Sync, Negru de la ASUS


 

Iluminare pentru elite
Mouse-ul de gaming ROG Pugio II ambidextru s-a ridicat pentru a deveni alegerea principala pentru cei mai rapizi, cei mai potriviti si mai buni jucatori. Mostenind stilul iconic al Pugio-ului original, noul Pugio II are conectivitate tri-mode wireless sau cablata, butoane laterale personalizabile si ofera baterie de lunga durata pentru jocuri non-stop cu o singura incarcare. Avand un design usor, sapte butoane configurabile si iluminare integrata Aura RGB, Pugio II este arma finala pentru fiecare jucator de elita.




Conectivitate tri-mode
ROG Pugio II ofera o flexibilitate totala a conectivitatii, cu optiuni de 2,4 GHz, Bluetooth® LE eficient din punct de vedere energetic sau USB cu fir. Cu un comutator convenabil pe partea inferioara, este nevoie de doar un moment pentru a trece intre 2.4 GHz sau Bluetooth LE pentru o baterie maximizata.




SmartHop Technology
ROG Pugio II scaneaza spectrul semnalului de o mie de ori in fiecare secunda si foloseste tehnologia ASUS SmartHop pentru a identifica si a evita congestionarea si interferentele care inconjoara banda de 2.4GHz. Acest lucru ii permite sa treaca la cele mai curate canale fara probleme si in timp real, asigurand conexiuni puternice, stabile, indiferent de locul in care mergeti sau de la celelalte dispozitive din jurul vostru.




Precizie pentru actiune
Am conceput ROG Pugio II pentru jucatorii de elita. Acesta impacheteaza un senzor optic de 16.000 dpi de top pentru o precizie a punctului, urmarire de pana la 400 inci pe secunda (ips) si accelerare de 40 g, si un mecanism cu buton pivotat pentru raspuns rapid si performanta precisa - punand victoria in stapanire.




Butoane laterale magnetice configurabile
Butoanele magnetice configurabile de pe ambele parti ofera un mouse de gaming cu adevarat ambidextru si ergonomic. Aceasta configuratie simplifica personalizarea Pugio II, astfel incat sa poti avea pana la patru butoane sau deloc.




Carcasa accesorii
Carcasa  inclusa ofera buzunare dedicate pentru comutatoare, butoane si penseta suplimentare, mentinand kitul in siguranta si sigur in stilul ROG iconic.




Alte caracteristici:
  • Capac magnetic;
  • Socket-uri pentru switch-uri exclusive push-fit;
  • Switch-uri foarte rezistente;
  • Loc de stocare personalizabil pentru badge si dongle.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
      USB
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      16000 dpi
    • Numar butoane
      7
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      126 x 40 x 57 mm
    • Altele
      Iluminare RGB
      Ambidextru
      Conectivitate Tri-Mode

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.