Mouse gaming wireless ASUS ROG Strix Impact II, ambidextru, iluminare Aura Sync, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless ASUS ROG Strix Impact II, ambidextru, iluminare Aura Sync, Negru de la ASUS

  • Senzor optic de top cu 16.000 dpi si 400 ips pentru performante exceptionale
  • Conectivitate optimizata cu wireless 2.4 GHz si fir USB
  • Pana la 89 ore de viata a bateriei sau 48 ore cu iluminarea RGB activate
  • Tehnologia SmartHop comuta cu usurinta pe un canal
  • Designul exclusiv al switch-urilor cu socket push-fit pentru a personaliza rezistenta la click si pentru a prelungi durata de viata a mouse-ului
  • Buton DPI cu setare din mers pentru ajustari a sensibilitatii mouse-ului fara effort
  • Mecanism de buton pivotat pentru click-uri mai rapide si mai sensibile ale mouse-ului
  • Software exclusiv Armory Crate pentru configurare usoara si intuitiva

 

ROG Strix Impact II Wireless este un mouse de gaming ergonomic cu conectivitate 2.4 GHz, care are cinci butoane programabile si un design exclusiv al switch-urilor cu socket push-fit. Un buton DPI cu patru niveluri va permite sa comutati nivelurile de sensibilitate din mers - ajungand pana la maximum 16.000 dpi pentru o precizie imbatabila. ROG Strix Impact II Wireless are un sasiu semi-transparent cu iluminare RGB, care ii ofera un apect unic.

 

 

Conectivitate duala

ROG Strix Impact II Wireless va ofera flexibilitatea de a juca asa cum doriti. Comutati butonul amplasat convenabil pe partea inferioara pentru o conexiune wireless ultrarapida de 2.4 GHz sau pur si simplu conectati-l prin USB.

 

Tehnologie SmartHop

Tehnologia ASUS SmartHop scaneaza spectrul radio de o mie de ori pe secunda, identificand congestionarile si interferentele din jurul benzii de 2.4 GHz. Acesta permite ROG Strix Impact II Wireless sa comute cu usurinta intre canale pentru a asigura conexiuni puternice si stabile - indiferent de celelalte dispozitive wireless din apropiere.

 

Precizie de neegalat

ROG a colaborat cu jucatorii profesionisti in dezvoltarea ROG Strix Impact II Wireless. Rezultatul este un mouse de gaming optimizat, ergoNumic, care cantareste doar 93 de grame. Dispune de un senzor cu 16.000 dpi care urmareste pana la 400 inci pe secunda, cu o acceleratie maxima de pana la 40G, astfel incat sa beneficiati de reactii super rapide si control precis - totul fara urme de lag.

 

Durata de viata lunga a bateriei

Va jucati fara fir pana la 89 de ore uimitoare cu iluminarea RGB oprita sau pana la 48 de ore cu luminile pornite.

Cinci butoane programabile

Toate cele cinci butoane sunt configurabile, astfel incat sa puteti executa macrocomenzi, functii preferate sau miscari complexe cu un singur click.

Trei sloturi de memorie integrate

Salvati nivelul de sensibilitate, iluminare sau alte setari si pastrati-le in memoria integrata, astfel incat sa fiti gata de actiune oriunde ati merge.

Design exclusiv al switch-urilor cu socket push-fit

Socket-urile push-fit faciliteaza schimbarea switch-urilor din ROG Strix Impact II Wireless, oferindu-va flexibilitatea de a instala switch-urile preferate pentru a adapta actionarea forta si feedback. De asemenea, puteti inlocui switch-urile uzate sau defecte pentru a prelungi durata de viata a mouse-ului.

 

 

Buton cu mecanism pivotant

Cursa mai scurta inseamna click-uri mai rapide, motiv pentru care inginerii nostri au echipat ROG Strix Impact II Wireless cu butoane pivotante. Mecanismul utilizeaza arcuri si balamale metalice pentru a echilibra tastele si a minimiza distanta dintre butoane si switch-uri. Rezultatul este o deplasare minima si o intoarcere rapida, asigurand viteza, reactie si consistenta superbe la fiecare click.

 

Buton DPI pentru ajustare din mers

Un buton DPI integrat va permite sa modificati rapid cele patru setari diferite de sensibilitate sau trei profile personalizate, din mers. Ca bonus suplimentar, iluminarea Aura RGB schimba culoarea pentru a reflecta alegerea dvs., oferind un indiciu vizual instantaneu cand alegeti sensibilitate dorita.

Nota: Nivelul de sensibilitate DPI poate fi setat si in Armory Crate.

 

 

Armoury Crate

Armory Crate este un utilitar de configurare a perifericelor bazat pe driver, care ofera controale extinse. O interfata intuitiva va permite sa ajustati cu usurinta ROG Strix Impact II Wireless pentru a se potrivi jocului dvs. - ajustati setarile de calibrare a performantei si suprafetei, butoanele programabile, personalizati efectele de iluminare si multe altele. Puteti urmari chiar si statistici hardware in timpul jocului pentru analiza datelor.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      16000 dpi
    • Numar butoane
      5/1
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      120 x 38.6 x 62 mm
    • Altele
      Ambidextru
      Iluminare: Aura Sync
      Senzor: Optic, Pixart 3335
      Greutate: 0.246

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.