Mouse gaming wireless ASUS ROG Keris Wireless, switch-uri ROG push-fit, 16000 dpi, 5 butoane, conectivitate triplu-mod (cu fir /2.4 GHz/Bluetooth), iluminare RGB Aura Sync, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless ASUS ROG Keris Wireless, switch-uri ROG push-fit, 16000 dpi, 5 butoane, conectivitate triplu-mod (cu fir /2.4 GHz/Bluetooth), iluminare RGB Aura Sync, Negru de la ASUS

Mouse gaming wireless ASUS ROG Keris Wireless, RGB, switch-uri ROG, socluri exclusive push-fit, 16000 dpi, 5 butoane, butoane stânga/dreapta din polimer PBT, butoane laterale schimbabile, conectivitate triplu-mod (cu fir /2.4 GHz/Bluetooth), iluminare Aura Sync

  • Conectivitate tri-mod cu două moduri wireless în banda radio de 2,4 GHz si Bluetooth® LE, plus cablu USB
  • Senzor optic de 400 ips special tunat ROG 16.000 DPI, si rată de esantionare de 1.000 Hz
  • Optimizat pentru jocuri de tip FPS, design ergonomic bazat pe sugestii de la profesionistii esports
  • Soclu pentru comutatoare exclusiv ROG push-fit pentru a varia forta clicului si durata de viată a mouse-ului
  • Comutatoare ROG Micro Switch pentru o fortă a clicului consistentă si o durată de viată de 70 de milioane de clicuri
  • Structura internă de tip fagure rezultă într-o greutate de numai 79 de grame
  • Durată de viată a bateriei de până la 78 de ore sau 56 de ore cu iluminarea RGB pornită
  • Functie de încărcare rapidă prin cablu care oferă până la 12 ore de functionare la o încărcare de 15 minute
  • Butoane stânga/dreapta premium din polimer PBT, cu un finisaj mat rezistent
  • Butoane laterale schimbabile pentru a se potrivi oricărui stil de joc si a oferi optiuni de personalizare
  • ROG Paracord si poicioruse de mouse cu margini rotunjite 100 % PTFE, pentru o alunecare rapidă si fină
  • DPI On-The-Scroll pentru ajustări fără efort ale acuratetei

FĂCUT PENTRU PROFESIONIȘTI

ROG Keris Wireless este un mouse de gaming usor, de 79 de grame, destinat jocurilor FPS, cu conectivitate tri-mod — cablu, radio 2,4 GHz sau Bluetooth® LE — si un senzor special tunat ROG 16.000 DPI. Este echipat, de asemenea, cu socluri exclusive push-fit pentru comutatoarele ROG Micro Switch, butoane stânga si dreapta din polimer PBT, butoane laterale schimbabile, picioruse pentru mouse ROG Omni, ROG Paracord si iluminare RGB Aura Sync.

CONECTIVITATE TRI-MOD

ROG Keris Wireless poate fi conectat într-un unul dintre cele trei moduri disponibile — prin conexiune radio ultra-rapidă în banda de 2,4 GHz, prin Bluetooth® LE eficient energetic sau prin cablu USB. Poti folosi conexiunea wireless în banda de 2,4 GHz pentru gaming si poti trece pe Bluetooth LE pentru sarcinile de rutină zilnice.

CEA MAI BUNĂ ACURATEȚE

Fiecare lovitură este critică. În inima lui ROG Keris Wireless se află un senzor optic care a fost special tunat de ROG, oferindu-ti o acuratete si o precizie exceptionale, pentru a-ti permite să distrugi competitorii.

DESIGN ERGONOMIC

ROG a apelat la ajutorul gamerilor profesionisti atunci când a proiectat Keris Wireless, folosind sugestiile lor pentru a crea un mouse de gaming cu o ergonomie exceptională. Curbele fin tunate care au rezultat se potrivesc perfect cu orice mână, ceea ce-l face un mouse ideal pentru sesiuni de gaming maraton.

ROG MICRO SWITCH

Keris Wireless este echipat cu noile comutatoare ROG Micro Switch cu durată de viată de 70 de milioane de clicuri si o electro-jonctiune placată cu aur pentru îmbunătătirea rezistentei si prelungirea duratei de viată. Standardele de fabricatie stricte ale ROG asigură faptul ca fiecare comutator individual este inspectat si sortat, ambele comutatoare stânga si dreapta fiind împerecheate pentru a mentine o deviatie a fortei de apăsare necesare într-un interval de +/- 5 grame-fortă, pentru o senzatie consistenta a clicului.

DURATĂ DE VIAȚĂ 70 MIL CLICURI

DEVIAȚIE FORȚĂ ST./DR. +/- 5 GF

ELECTRO-JONCȚIUNE PLACATĂ CU AUR

SOCLU EXCLUSIV PUSH-FIT PENTRU COMUTATOARE

Soclurile exclusive push-fit pentru comutatoare facilitează montarea de noi comutatoare, pentru a putea obtine o fortă de operare si un feebdack conform preferintelor tale sau pentru înlocuirea unor comutatoare uzate sau defecte, pentru extinderea duratei de viată a mouse-ului.

STRUCTURĂ INTERNĂ UȘOARĂ

O structură internă de tip fagure oferă suport structural în vreme ce mentine o greutate redusă, de numai 79 de grame.

BUTOANE ST/DR PBT

Butoane stânga si dreapta din PBT au o suprafata durabilă cu aderentă bună, care rezistă la uzură si nu devine lustruită, asigurând o senzatie consistentă.

BUTOANE LATERALE SCHIMBABILE

Butoanele laterale schimbabile sunt disponibile în diverse culori pentru a oferi o multime de optiuni de personalizare.

ROG PARACORD

ROG Keris Wireless include o versiune îmbunătătită de ROG Paracord. Extrem de flexibil si de usor, cablul a fost proiectat pentru a minimiza agătările si a maximiza libertatea de miscare. Portul amplasat pe o pozitie ridicată asigură un spatiu între cablu si suprafata mesei sau a mousepad-ului, minimizând rezistenta la miscare a cablului si zgomotul.

SOLUȚIE AVANSATĂ DE ALIMENTARE

Încărcarea rapidă prin USB Type-C® oferă până la 12 ore de functionare cu o încărcare de doar 15 minute. Te poti juca wireless timp de până la 78 de ore cu iluminarea oprită sau timp de până la 56 de ore cu iluminarea RGB pornită *.

*Testul de durată de viată a bateriei a fost efectuat în modul 2,4 GHz.

PICIORUȘE DE MODE ROG OMNI

După o serie de teste, echipa de designeri ROG a determinat faptul că piciorusele mouse-ului si directionalitatea afectează alunecarea mai mult decât dimensiunile. Piciorusele mouse-ului fabricate 100 % din teflon (PTFE) sunt rotunjite si cu 25 % mai fine decât cele ale altor mouse-uri de gaming, pentru a asigura o alunecare fără efort pe orice suprafată.

DPI ON-THE-SCROLL

O functie unică DPI On-The-Scroll îti permite să ajustezi usor senzitivitatea mouse-ului fără a accesa software-ul. Trebuie doar să mentii apăsat butonul DPI si apoi să folosesti rotita de scroll pentru a seta nivelul de senzitivitate. De asemenea, poti doar să faci clic pe buton pentru a comuta cele patru niveluri DPI diferite.

Notă: Iluminarea rotitei de scroll se va modifica în functie de gama DPI selectată.

ILUMINARE RGB AURA ȘI ARMOURY CRATE

Iluminarea RGB ROG Aura este integrată în logo si în rotita de scroll a lui ROG Keris Wireless. Iluminarea poate fi personalizată cu un spectru aproape nelimitat de culori si cu o gamă de efecte dinamice. În plus, până la trei profiluri pot fi stocate în memoria integrată, astfel încât îti poti lua cu tine preferintele atunci când călătoresti. Armoury Crate îti permite să-l reglezi usor pe Keris Wireless pentru a se potrivi cu stilul tău de joc — poti ajusta setările de performantă si calibrare a suprafetei, poti programa si mapa butoanele, poti personaliza efectele de iluminare si multe altele.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      16000 dpi
    • Numar butoane
      7
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      118 x 62 x 39 mm
    • Altele
      Senzor optic: PAW3335
      Lungime cablu: 2 m

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.