Mouse gaming ASUS ROG Keris, switch-uri ROG push-fit, 16000 dpi, 5 butoane, butoane stânga/dreapta din polimer PBT, structura interna tip fagure, iluminare RGB Aura Sync, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
352,21 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.91 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90MP01R0-B0UA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming ASUS ROG Keris, switch-uri ROG push-fit, 16000 dpi, 5 butoane, butoane stânga/dreapta din polimer PBT, structura interna tip fagure, iluminare RGB Aura Sync, Negru de la ASUS

  • Senzor optic ROG special ajustat cu 16.000 dpi, 400 ips si polling rate de 1000 Hz
  • Optimizat pentru jocuri de tip FPS, design ergonomic bazat pe sugestii de la profesionistii esports
  • Switch exclusiv ROG cu socket push-fit pentru a varia forta click-ului si durata de viata a mouse-ului
  • Switch-uri ROG Micro pentru o forta a click-ului consistenta si o durata de viata de 70 milioane de click-uri
  • Structura interna de tip fagure rezulta intr-o greutate de numai 62 de grame
  • Butoane stanga/dreapta premium din polimer PBT, cu un finisaj mat rezistent
  • Cablu ROG Paracord si picioruse de mouse cu margini rotunjite 100% PTFE, pentru o alunecare rapida si fina
  • DPI On-The-Scroll pentru ajustari fara efort ale acuratetei
  • Software exclusiv Armoury Crate pentru configuratie usoara si intuitiva
  •  

FACUT PENTRU PROFESIONISTI

ROG Keris este un mouse de gaming usor, cu o greutate de doar 62 grame, cu un senzor ROG special ajustat de 16000 DPI. Dispune de switch-uri exclusive ROG cu socket push-fit si ROG Micro Switch, alaturi de butoane stanga si dreapta din polimer PBT, picioruse pentru mouse ROG Omni, cablu ROG Paracord si iluminare RGB Aura Sync.

 

ACURATETE EXTREMA

Fiecare lovitura este critica. In inima lui ROG Keris se afla un senzor optic care a fost special ajustat de ROG, oferindu-ti o acuratete si o precizie exceptionale, pentru a-ti permite sa invingi competitorii.

 

DESIGN ERGONOMIC

Designul intern de tip fagure ofera rigiditate structurala si ajuta la mentinerea unei greutati totale de numai 62 de grame

 

CABLU ROG PARACORD

ROG Keris include o versiune imbunatatita de ROG Paracord, un cablu extrem de flexibil si de usor, care a fost proiectat pentru a minimiza agatarile si a maximiza libertatea de miscare. In plus, designul cu port amplasat pe o pozitie ridicata asigura un spatiu intre cablu si suprafata mesei sau a mousepad-ului, minimizand rezistenta la miscare a cablului si zgomotul.

 

PERFECT PENTRU TOTI JUCATORII DREPTACI

ROG a lucrat cu gameri profesionisti in faza de design a acestui mouse, folosind reactiile lor pentru a crea un mouse de gaming cu o ergonomie exceptionala. Forma rezultata constituie un compromis perfect, oferind o priza confortabila si un control exceptional.

 

SWITCH ROG MICRO

ROG Keris este echipat cu noile Switch-uri ROG Micro cu durata de viata de 70 de milioane de click-uri si o electro-jonctiune placata cu aur pentru imbunatatirea rezistentei si prelungirea duratei de viata. Standardele de fabricatie stricte ale ROG asigura faptul ca fiecare switch este inspectat individual si sortat, ambele switch-uri stanga si dreapta fiind imperecheate pentru a mentine o deviatie a fortei de apasare necesare intr-un interval de +/- 5 grame-forta, pentru o senzatie consistenta a click-ului.

 

SWITCH EXCLUSIV CU SOCKET PUSH-FIT

Switch-urile exclusive cu socket push-fit faciliteaza montarea de noi switch-uri, pentru a putea obtine o forta de operare si un feebdack conform preferintelor tale. Ele faciliteaza si inlocuirea unor switch-uri uzate sau defecte, pentru extinderea duratei de viata a mouse-ului.

 

 

BUTOANE STANGA/DREAPTA DIN PBT

Butoane stanga si dreapta din PBT au o suprafata durabila cu aderenta buna, care rezista la uzura si nu devin lucioase, asigurand o senzatie consistenta

   

PICIORUSE DE MOUSE ROG OMNI

Dupa o serie de teste, echipa de designeri ROG a determinat faptul ca piciorusele mouse-ului si directionalitatea afecteaza alunecarea mai mult decat dimensiunile. Piciorusele mouse-ului ROG Keris sunt fabricate 100% din teflon (PTFE) si sunt rotunjite si cu 25 % mai fine decat cele ale altor mouse-uri de gaming, pentru a asigura o alunecare fara efort pe orice suprafata.

   

DPI ON-THE-SCROLL

O functie DPI On-The-Scroll permite ajustarea facila a senzitivitatii fara a trebui sa accesezi meniurile. Trebuie doar sa mentii apasat butonul DPI si apoi sa folosesti rotita de scroll pentru a seta nivelul de senzitivitate. Alternativ, poti sa faci clic pe buton pentru a comuta cele patru niveluri DPI diferite.

 ILUMINARE RGB AURA SI ARMOURY CRATE

Iluminarea RGB ROG Aura integrata in logo si in rotita de scroll poate fi personalizata cu un spectru aproape nelimitat de culori si cu o gama de efecte dinamice. Utilizatorii pot stoca pana la trei profiluri in memoria integrata, astfel incat setarile preferate sunt usor accesibile. Armoury Crate permite utilizatorilor sa personalizeze usor setarile de performanta si de calibrare sau sa programeze si mapeze butoanele, sa personalizeze efectele de iluminare si multe altele.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Rezolutie (dpi) 16000
Interfata mouse USB
Tehnologie Cu fir Optic
Incarcator USB
Senzor Optic
Interfata receiver USB
Culoare Negru
Dimensiune (mm) 116 x 39 x 68 mm
Greutate (g) 0.62
Altele

RGB

Viteza 400IPS

Senzor PMW3389

Accelerare max. 50 G

Switch ROG

Micro cu durata de viată de 70 milioane click-uri

AURA Sync

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Wired
    • Rezolutie maxima
      16000 dpi
    • Numar butoane
      5
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      118 x 62 x 39mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.