Mouse gaming ASUS ROG Gladius III, RGB, switch-uri Omron, 19000 dpi, design exclusiv socket push-fit II, ROG Omni Mouse Feet, ROG Paracord, iluminare Aura Sync, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
394,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.46 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90MP0270-BMUA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming ASUS ROG Gladius III, RGB, switch-uri Omron, 19000 dpi, design exclusiv socket push-fit II, ROG Omni Mouse Feet, ROG Paracord, iluminare Aura Sync, Negru de la ASUS

  • Senzor optic ROG special tunat de 19.000 dpi, 400 ips si rata de esantionare de 1.000 Hz
  • Latenta la clicuri zero revolutionara pentru reactii in timp real
  • Mouse clasic asimetric pentru dreptaci, care cantareste 79 g
  • Primul Push-Fit Switch Socket II din lume este compatibil cu comutatoare mecanice si comutatoare Omron Optical Micro pentru a varia rezistenta la clicuri si a extinde durata de viata a mouse-ului
  • Comutatoare ROG Micro pentru o rezistenta la clicuri consistenta si o durata de viata de 70 de milioane de apasari
  • Estetica ROG pe o latura gravata cu laser si iluminata RGB
  • ROG Paracord si picioruse 100% PTFE cu margini rotunjite pentru o alunecare lina
  • Mecanism pivotare buton care ofera un raspuns rapid si o performanta precisa cu o senzatie tactila curata
  • DPI On-The-Scroll pentru ajustarea fara efort a preciziei
  • Software exclusiv Armoury Crate pentru o configurare facila si intuitiva

 

ROG Gladius III este echipat cu un senzor optic de 19.000 cu cea mai buna deviatie din clasa sa, de 1% (tunat la 26.000 dpi) pentru o latenta aproape zero si o precizie fara rival. Un mecanism unic al butoanelor pivotante asigura o activare instantanee, fara clicuri nedorite. Forma sa ergonomica ofera confort pentru sesiunile maraton de gaming, iar designul unic Push-Fit Switch Socket II asigura compatibilitatea atat cu comutatoarele mecanice, cat si cu micro comutatoarele optice Omron. Finisajele includ un cablu flexibil ROG Paracord si picioruse cu margini rotunjite 100% TPFE pentru o alunecare ultra-lina, plus marcaje ROG gravate cu laser si cu iluminare RGB pe panoul lateral texturat si cu o priza buna.

 

DESIGN CLASIC ASIMETRIC

Designul clasic asimetric al lui Gladius III este potrivit pentru o varietate de stiluri de priza pentru dreptaci, oferind un confort de durata. De asemenea, este cu 30% mai usor decat predecesorul sau, permitand un control mai rapid si mai lin.

 

CEA MAI BUNA PERFORMANTA

Un senzor optic high-end iti ofera acuratetea si precizia de care ai nevoie. Oferind vasta gama dintre 100 – 26.000 dpi (cu cea mai buna deviatie din clasa sa, de 1%), Gladius III urmareste impecabil la pana la 400 de inchi pe secunda si o acceleratie 50 g. O rata de esantionare de 1.000 Hz atat in modul 2,4 GHz, cat si in cel cu cablu, ofera un raspuns fara lag pentru un control instantaneu.

* ROG Gladius III are un senzor optic de 19.000 dpi care a fost special tunat la 26.000 dpi.

 

ACTIVARE INSTANTANEE 

Seria ROG Gladius III are un design unic al butoanelor pivotante, cu distanta zero intre butonul mouse-ului si comutator, pentru asigurarea unei activari instantanee. In plus, firmware-ul tunat filtreaza clicurile de mouse neintentionate atat pentru comutatoarele mecanice, cat si pentru micro comutatoarele optice, pentru a-ti conferi un avantaj in gaming-ul competitiv.

 

PUSH-FIT SWITCH SOCKET II

Designul in premiera mondiala Push-Fit Switch Socket II iti permite sa schimbi „la cald” comutatoarele mecanice traditionale cu 3 pini si cele mai recente micro comutatoare optice Omron®  cu 5 pini. Un soclu consolidat reduce tremurul pentru a oferi clicuri consistente. Avand in vedere ca exista multe variatii in senzatiile si caracteristicile comutatoarelor, acest design de soclu inovator iti ofera flexibilitatea de a selecta comutatorul care se potriveste cel mai bine cu stilul tau de joc.

 

MICRO COMUTATOARE ROG

Noile ROG Micro Switches au o durata de viata de 70 de milioane de clicuri si o electro-jonctiune placata cu aur pentru a imbunatati durabilitatea. Standardele stricte de productie ale ROG asigura faptul ca fiecare comutator individual este inspectat si sortat, comutatoarele stanga si dreapta fiind imperecheate pentru a se mentine o deviatie a fortei in limita a  +/- 5 grame-forta, pentru o senzatie consistenta a clicului.

 

ROG PARACORD

Acest cablu extrem de flexibil si de usor este proiectat pentru a minimiza agatarile si pentru a maximiza miscarile.

 

PICIORUSE DE MOUSE OMNI 

Piciorusele de mouse integrate 100% Teflon (PTFE) sunt rotunjite pentru a asigura o alunecare fara efort pe orice suprafata.

 

MECANISM CU BUTON PIVOTANT 

Acest mecanism unic minimizeaza distanta dintre butoane si comutatoare pentru un raspuns aproape instantaneu al clicului.

 

CINCI PROFILURI DE MEMORIE INTEGRATE

Poti, de asemenea, sa salvezi pana la cinci profiluri personalizate utilizand memoria integrata, toate profilurile fiind accesibile prin apasarea butonului Profile.

 

ILUMINARE AURA RGB

Logo-ul ROG, rotita de scroll si marcajele ROG din lateralul lui ROG Gladius III dispun de iluminare RGB integrata ROG Aura. Panoul lateral gravat cu laser ofera, de asemenea, efecte speciale de palpaire care pot fi personalizate cu culoarea pe care o preferi.

 

ARMOURY CRATE

Armoury Crate iti permite sa reglezi usor ROG Gladius lll pentru a se potrivi cu stilul tau de joc. Ajusteaza setarile de performanta si cele de calibrare a suprafetei, programeaza si mapeaza butoane, personalizeaza efectele de iluminare si multe altele.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Cu fir
      Optic
    • Rezolutie maxima
      19000
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      123 x 44 x 64 mm
    • Altele
      Senzor: Optic
      RGB
      Aura Sync
      Viteza de scanare 400 IPS
      Rog Paracord
      Push-Fit Switch Socket II

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.