Mouse gaming ASUS ROG STRIX Impact II Moonlight alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming ASUS ROG STRIX Impact II Moonlight alb de la ASUS

Mouse de gaming ergonomic cu forma ambidextra, senzor optic de 6.200 dpi, switch cu socket push-fit si iluminare Aura Sync RGB

  • Constructie usoara si ergonomie in stil ambidextru, conceputa impreuna cu gamerii profesionisti pentru o performanta optima.
  • Butoane cu mecanism pivotant pentru un raspuns rapid si o performanta precisa, insotite de o senzatie tactila.
  • Glisare rapida, cursiva si flexibila cu un cablu usor, din cauciuc moale.
  • Senzor optic de 6.200 dpi cu comutator DPI pe patru niveluri pentru ajustarea sensibilitatii.
  • Butonul pentru reglarea DPI din mers ofera ajustari precise fara efort.
  • Switch exclusiv cu socket push-fit pentru a varia cu usurinta rezistenta la click si a prelungi durata de viata a mouse-ului.
    • Iluminare ASUS Aura RGB si compatibilitate cu ecosistemul Aura Sync.
   

ROG STRIX IMPACT II MOONLIGHT WHITE

ROG Strix Impact II Moonlight White este un mouse de gaming usor cu forma ambidextra, care ofera o actiune cursiva si o flexibilitate superba. Dispune de butoane pivotante si de un cablu din cauciuc moale pentru click-uri rapide si tactile, precum si alunecari fara obstacole. Senzorul sau de 6.200 dpi asigura o acuratete precisa, iar designul exclusiv al switch-urilor cu socket push-fit prelungeste durata de viata. In plus, un comutator DPI reglabil pe patru niveluri faciliteaza variatia sensibilitatii pentru a se potrivi cu modul in care joci.

 

ARMA CU CONTROL PRECIS

Am colaborat cu gameri profesionisti la proiectarea ROG Strix Impact II Moonlight White. Rezultatul este un mouse cu forma ambidextra, optimizat pentru performanta si confort, cantarind doar 79 de grame. Senzorul de 6.200 dpi urmareste pana la 220 de inci pe secunda (ips), iar polling rate-ul de 1.000 Hz asigura o precizie ridicata, un raspuns rapid si un control exact - toate acestea fara nici un pic de lag. Impact II Moonlight White include chiar si cinci butoane programabile, ceea ce iti permite sa adaptezi controlul la stilul tau de joc.

 

BUTOANE CU MECANISM PIVOTANT

O cursa mai scurta inseamna clicuri mai rapide - asa ca inginerii nostri au echipat ROG Strix Impact II Moonlight White cu butoane pivotate. Mecanismul utilizeaza arcuri si balamale metalice pentru a echilibra butoanele si a minimiza distanta dintre butoane si switch-uri. Rezultatul este o cursa minima si o revenire rapida, asigurand o viteza, o reactie si o consistenta superbe la fiecare click.

 

ILUMINARE RGB DINAMICA

ROG Strix Impact II Moonlight White stralucesc in intregime. Iluminarea Aura RGB este integrata in logo, in rotita de scroll si in partea frontala, iar LED-urile principale se proiecteaza in fata ca niste faruri pentru a-ti ilumina campul de lupta. Iluminarea poate fi personalizata folosind un spectru aproape infinit de culori si o gama de efecte dinamice, iar pana la trei profiluri pot fi stocate local, astfel incat sa poti lua preferintele tale oriunde.

 

ASPECT MINIMALIST, IMPACT MAXIM

Noua serie de produse Moonlight White ofera o gama de noi dispozitive cu o estetica impecabila. 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Rezolutie (dpi) 6200
Butoane/rotite 1 buton DPI + 5 butoane programabile
Interfata mouse USB
Tehnologie Cu fir
Senzor Optic
Interfata receiver USB 2.0
Culoare Alb
Dimensiune (mm) 120 x 62.5 x 39.5 mm
Greutate (g) 79
Altele

Acceleratie 30G

220 ips

Iluminare RGB

Switch Omron 50M

Continut pachet 1 x Mouse
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Rezolutie maxima
      6200 dpi
    • Numar butoane
      6

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.