Mouse gaming ASUS TUF Gaming M4 Air, senzor 16000 DPI

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
236,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.66 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 1 review
Cod:

90MP02K0-BMUA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming ASUS TUF Gaming M4 Air, senzor 16000 DPI de la ASUS

Mouse de gaming cu fir cu greutate redusa, senzor de 16.000 dpi, sase butoane programabile, design Air Shell ultrausor, rezistenta la apa IPX6, ASUS Antibacterial Guard, cablu TUF Gaming Paracord si picioruse din 100% PTFE

  • Senzor optic de gaming de 16.000 dpi pentru urmarire precisa la nivel de pixeli, plus buton DPI pentru ajsutarea sensibilitatii pe patru niveluri
  • Design Air Shell durabil si ultrausor, cu o greutate de doar 47 grame
  • Stratul de protectie hidrofobica IPX6 pe ansamblul placii de circuite imprimate (PCBA) protejeaza impotriva scurgerilor accidentale si a umezelii
  • ASUS Antibacterial Guard inhiba dezvoltarea bacteriilor pentru a mentine suprafata mouse-ului si butoanele curate si igienice
  • Cablul flexibil TUF Gaming Paracord minimizeaza agatarile pentru o experienta asemanatoare cu cea wireless
  • Piciorusele din PTFE pur 100% (teflon) cu frictiune redusa asigura o alunecare rapida si cursiva
  • 6 butoane tactile, programabile si 3 profiluri de memorie integrata ofera optiuni de personalizare
  • Software-ul exclusiv Armoury Crate permite o configurare usoara si intuitiva

VICTORIA ESTE IN AER

Mouse-ul de gaming ultrausor cu fir TUF Gaming M4 Air dispune de un senzor optic din clasa gaming de 16.000 dpi, pentru a-ti oferi o urmarire precisa la nivel de pixeli. Iar cu sase butoane tactile programabile si trei profiluri de memorie integrate, il poti adapta in functie de stilul tau de joc. M4 Air iti duce jocul pe noi culmi. Cantarind doar 47 de grame si mentinand, in acelasi timp, o constructie durabila si solida, dispune de un cablu flexibil TUF Gaming Paracord si de picioruse din 100% PTFE, care reduc frictiunea pentru a asigura o alunecare rapida si cursiva. In plus, protectia ASUS Antibacterial Guard inhiba dezvoltarea bacteriilor pentru a mentine suprafetele igienice.

 

 

DESIGN ULTRAUSOR AIR SHELL

Echipa de cercetare si dezvoltare de la ASUS a creat un design al carcasei Air Shell ultrausor, format dintr-o rama piramidala goala, pentru a mentine greutatea modelului TUF Gaming M4 Air la doar 47 de grame, pastrand in acelasi timp durabilitatea si integritatea structurala.

 

PICIORUSE 100% PTFE SI CABLU TUF GAMING PARACORD

Proiectat inteligent pentru reducerea greutatii si pentru a asigura libertatea de miscare, TUF Gaming M4 Air dispune de un cablu TUF Gaming Paracord fabricat din fibre moi, usoare si flexibile pentru a minimiza agatarile, iar piciorusele de mouse 100% PTFE asigura o alunecare fara efort.

 

REZISTENTA LA APA IPX6

Ansamblul placii de circuite imprimate (PCBA) a TUF Gaming M4 Air este tratat cu un strat de protectie IPX6 rezistent la apa pentru a fi protejat impotriva varsarilor accidentale si a transpiratiei palmelor.

Nota: In cazul unor varsari accidentale sau al umezelii in mouse, ROG recomanda sa il opresti si sa il lasi sa se usuce timp de 24 de ore.

 

PRECIZIE MAXIMA

Fiecare lovitura este critica. In inima TUF Gaming M4 Air se afla un senzor optic special ajsutat pentru o acuratete si precizie infailibile, care te ajuta sa dobori concurenta.

 

SUS ANTIBACTERIAL GUARD

Pentru ca TUF Gaming M4 Air sa ramana igienic, suprafetele si butoanele sale laterale sunt protejate de noul tratament ASUS Antibacterial Guard cu argint ionic. Ionii de argint (Ag+) incarcati pozitiv se ataseaza de peretii celulari ai microbilor si bacteriilor incarcate negativ, perturband functiile lor interne si impiedicand dezvoltarea ulterioara. S-a demonstrat stiintific ca Antibacterial Guard inhiba cresterea bacteriilor cu peste 99%* pe o perioada de 24 de ore, mentinand suprafetele mouse-ului tau curate si igienice, reducand potential raspandirea bacteriilor daunatoare.

*Supus testelor de activitate si eficacitate antimicrobiana ISO 22196 efectuate de Centrul de testare SGS din Taiwan.

   

SASE BUTOANE TACTILE SI PROGRAMABILE

TUF Gaming M4 Air dispune de sase butoane tactile si programabile, ceea ce iti permite sa adaptezi comenzile in functie de stilul tau de joc. Butoanele din stanga si din dreapta sunt separate de capacul superior, rezultand o forta de actionare si o distanta de deplasare mai mica pentru click-uri mai rapide si mai tactile

Un comutator DPI iti permite sa ajustezi sensibilitatea din mers, in timp ce doua butoane din partea stanga, plasate strategic, si o rotita de scroll care poate fi apasata ofera optiuni de control suplimentare.

 

ARMOURY CRATE

Software-ul Armoury Crate ofera controale extinse si o interfata intuitiva care iti permite sa reglezi TUF Gaming M4 Air pentru a se potrivi modului in care joci. Creeaza profiluri, mapeaza butoanele, ajusteaza setarile de performanta si multe altele.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Rezolutie (dpi) 16000
Butoane/rotite 6 (programabile)
Interfata mouse USB
Mouse mini Nu
Tehnologie Cu fir
Senzor Optic Pixart PAW3335
Culoare Negru
Dimensiune (mm) 126 x 63.5 x 39.6 mm
Greutate (g) 0.47 47
Altele

40G acceleration

Viteza maxima: 400 IPS

Continut pachet 1 x Mouse
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Rezolutie maxima
      16000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      126 x 63.5 x 39.6 mm

Opiniile clientilor despre Mouse gaming ASUS TUF Gaming M4 Air, senzor 16000 DPI

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

David - Scor: 5/5 | acum 1 an
Mouse gaming ASUS TUF Gaming M4 Air, senzor 16000 DPI

Bun si precis.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.