Kit periferice ASUS CW100 Wireless Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Kit periferice ASUS CW100 Wireless Black de la ASUS

Performante superioare, autonomie de lunga durata

Setul de tastatura si mouse wireless ASU CW100 ofera confort de neegalat si performanta de incredere, conectandu-te la computer sau laptop prin intermediul unui singur nano-transmitator de 2.4 GHz, cu o raza de pana la 10 metri. Tehnologia incorporata de economisire a energiei ajuta la prelungirea autonomiei, intrand automat in modul inactiv atunci cand nu sunt utilizate.

 

Putere extinsa

Tastatura CW100 utilizeaza tehnologia de economisire a energiei pentru a oferi pana la 6 luni de utilizare, fara sa fie nevoie sa schimbi bateria. Mouse-ul CW100 merge chiar mai departe — o singura baterie AA poate rezista pana la un an.

Design usor si subtire

Tastatura CW100 beneficiaza de un design compact, care iti economiseste spatiul de pe birou. Are un profil de numai 2 cm grosime, fiind extrem de portabila pentru a fi luata de acasa la birou.

Inscriptionare cu laser

Capacele tastelor sunt de nivel gaming, fiind inscriptionate cu laser pentru a nu se sterge si pentru a oferi o rezistenta exceptionala.

Design silentios

Comutatoarele folosite pe mouse-ul CW100 sunt proiectate pentru longevitateg si ofera click-uri silentioase, astfel incat sa poti munci in medii linistite, fara sa ii deranjezi pe cei din jurul tau.

Control precis

Poti selecta intre trei niveluri de senzitivitate DPI doar apasand concomitent pe butonul din dreapta si pe rotita de scroll. Foloseste setarea normala pentru utilizarea de zi cu zi sau creste senzitivitatea pentru un control mai precis in jocuri.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Numar taste 104
Interfata mouse Wireless 2.4 GHz
Interfata tastatura Wireless
Tastatura iluminata Nu
Tehnologie Wireless
Culoare Negru
Incarcator

Mouse: AA*1

Tastatura: AAA*1

Kit Da
Interfata receiver USB
Continut pachet

Manual de utilizare

1 x Tastatura

1 x Mouse

1 x Dongle Usb

Greutate (g) Tastatura: 451g Mouse: 84g
Altele

Raza de acoperire wireles 10 metri in spatii deschise

Mouse: 800dpi, 1000dpi, 1600dpi Senzor optic

Tastatura Da
Dimensiune (mm)

445 x 133 x 26.8 mm

60 x 112.5 x 36.7 mm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.