Mouse wireless ASUS Pro Art MD300, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
407,06 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.92 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90XB04F0-BMU000

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse wireless ASUS Pro Art MD300, Negru de la ASUS

 

Creativitate

ASUS ProArt Mouse MD300 este primul mouse care functioneaza cu ASUS Dial, permitand creatorilor sa faca ajustari rapide si precise ale setarilor. Acest mouse premium are, de asemenea, o rotita de defilare laterala si trei butoane cu comutatoare de calitate profesionala care ofera clicuri tactile ale mouse-ului. ProArt Mouse MD300 are un senzor de inalta performanta care urmareste pana la 4200 dpi pentru o precizie de neegalat, chiar si atunci cand este utilizat pe o suprafata de sticla.

 

Cresteti nivelul cu ASUS Dial

Noua caracteristica ASUS Dial face ca lucrul cu aplicatii creative sa fie cat mai natural si intuitiv posibil. Rotita de defilare laterala incorporata ofera un control precis si perfect cu ASUS Dial, pur si simplu rotiti si faceti clic pentru a modifica dimensiunea pensulei, saturatia si ajusta opacitatea stratului. De asemenea, poate fi folosit pentru a anula rapid actiunile anterioare pentru un flux de lucru mai fluid. ASUS Dial defileaza prin 100 de linii pe rotatie si dureaza de 5 ori mai mult decat derularile traditionale ale mouse-ului.

 

 

Creat pentru cel mai bun

ASUS Dial de pe ProArt Mouse MD300 este cel mai bun din clasa sa si are componente de calitate. Stratul de grasime din suportul rotii cu cadran asigura o defilare lina si stabila, oferind o experienta impecabila pentru utilizator.

 

BUTONUL DIN MIJLOC

Conceput pentru a rezista

Pe langa butoanele stanga si dreapta ale mouse-ului, un buton din mijloc mare, independent de rotita de derulare din mijloc, ajuta la imbunatatirea fluxului de lucru creativ. Folositi-l pentru a controla software-ul CAD cu precizie sau programati-l pentru alte functii prin aplicatia creator. Toate cele trei butoane ale mouse-ului folosesc comutatoare de calitate profesionala care sunt evaluate pentru o durata de viata de pana la 50 de milioane de clicuri si ofera feedback tactil satisfacator la fiecare clic.

 

 

INCARCARE RAPIDA

Porniti in clipiun ochi

ProArt Mouse MD300 ramane alimentat pana la 150 de zile la o incarcare completa - si primeste 3 ore de utilizare intensa sau pana la 8 ore de utilizare usoara dintr-o incarcare rapida de un minut. Utilizati cablul de incarcare USB-C ® inclus pentru a incarca puterea.

 

SENZOR DE PRECIZIE

Urmarire rapida si precisa pe aproape orice suprafata

Un senzor de ultima generatie urmareste pana la 4200 dpi si functioneaza pe o gama larga de suprafete, inclusiv sticla 3 - oferind acuratetea si precizia de care aveti nevoie. Cu o rata de interogare de pana la 1000 Hz, decalajul este mentinut la minimum pentru un control fluid si precis. Mecanismul butoanelor pivotate nu lasa niciun spatiu intre buton si comutator, astfel incat raspunsul la clic este instantaneu si consecvent. In plus, picioarele mouse-ului din PTFE cu frecare redusa asigura o alunecare lina.

 

 

PERSONALIZARE

Perfect pentru aplicatiile de creativitate

ProArt Mouse MD300 este perfect pentru aplicatii de creativitate precum Adobe After Effects, Photoshop, Premiere Pro, Lightroom Classic si multe altele.

* Unele comenzi pot necesita combinarea comenzilor rapide de la tastatura in aplicatie.

SOFTWARE

Personalizati-va unelte creative

O interfata de utilizare intuitiva va permite sa reglati usor ProArt Mouse MD300 pentru a se potrivi nevoilor dvs. creative. Reglati setarile de performanta si personalizati comenzile pentru ASUS Dial, sase butoane programabile si doua derulari.

 

 

CONECTIVITATE

Conectivitate dual-mode

Conexiunea fara fir RF de 2,4 GHz ofera un flux de date ridicat pentru a asigura o intrare precisa, fara intarzieri, pentru un flux de lucru creativ fara intreruperi. De asemenea, puteti conecta pana la trei dispozitive prin tehnologia de asociere rapida Bluetooth si puteti comuta intre ele apasand butonul de asociere.

 

 

Un partener pentru imaginatia ta

ProArt Mouse MD300 este proiectat pentru a va implini mintea creativa.

   

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Rezolutie (dpi) 4200
Butoane/rotite 6
Interfata mouse

Bluetooth

Wireless

Mouse mini Nu
Tehnologie Fara fir Optic
Senzor Optic
Interfata receiver Bluetooth dongle USB 2.4GHz
Culoare Negru
Dimensiune (mm) 118 x 72 x 42 mm
Greutate (g) 109
Altele

Baterie: Li-ion 800mAh

Software: Armoury Crate

Continut pachet

1 x Mouse

1 x Dongle

1 x Cablu incarcare USB-C

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      4200 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      118 x 72 x 42 mm
    • Altele
      Baterie: Li-ion 800mAh
      Software: Armoury Crate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.