ASUS Mouse Wireless ROG Spatha, 8200dpi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

33,57 lei
385,78 lei
401,27 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Wireless ROG Spatha, 8200dpi de la ASUS

   

12 butoane programabile pentru jocuri MMO

ROG Spatha are un total de 12 butoane, (6 butoane laterale pentru a oferi un bun control). Se potriveste perfect in palma si are un design ergonomic.

   
Mouse-ul Asus Spatha este foarte rezistent; butoanele de pe Spatha dispun de switch-uri Omron cu o durata de viata de 20 de milione de click-uri.
   

Sase butoane laterale programabile

ROG Spatha are sase butoane programabile cu switch-uri Alps pentru a va oferi un feedback tactil. Cele sase butoane sunt aranjate pentru a semana cu ochiul ROG si sunt concepute pentru a oferi un control intuitiv.

   

Cu fir sau wireless - este alegerea dumneavoastra

ROG Spatha utilizeaza o conexiune wireless de mare viteza pentru un transfer rapid de date si latenta scurta pentru a va asigura ca toate miscarile sunt executate cu acuratete. Daca bateria se descarca, te poti juca cu ROG Spatha in timp ce acesta se incarca, fara a pierde din performanta.

   

 

Carcasa din aliaj de magneziu pentru durabilitate imbunatatita

 

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      8200 dpi
    • Numar butoane
      12/1
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      137 x 89 x 45 mm
    • Altele
      Accesorii incluse: Receiver/ dock incarcare, 2m cablu imbracat in textil si 1m cablu cauciuc, 2x switch Omron de rezerva, Husa solida pentru transport, Surubelnita, 2x logo ROG
      Pooling rate: 1000Hz fara fir/ 2000Hz cu fir

      Taste programabile prin softul ROG Armoury
      Iluminare RGB
      Constructie din aliaj de magneziu
      Posibilitate schimbare switch-uri
      Lista sitch-uri compatibile ROG: Seria Omron D2F: D2F, D2F-F, D2F-01, D2F-01F; Seria Omron D2FC: D2FC-3M, D2FC-F-7N, D2FC-F-7N(10M), D2FC-F-7N(20M)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.