ASUS Mouse Optic Strix Claw 5000 DPI, Dark Edition + Mousepad Strix Glide Control

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Optic Strix Claw 5000 DPI, Dark Edition + Mousepad Strix Glide Control de la ASUS

Mouse Optic ASUS Strix Claw

 

Totul sub control

 

Strix Claw Dark Edition este unul dintre cele mai bune mouse-uri de gaming pentru jocuri de tip FPS, proiectat in mod special pentru a raspunde cerintelor acelora ce necesita un nivel deosebit de ridicat de precizie, confort si un cert avantaj competitiv. Ergonomie deosebita, butoane de fabricatie Japoneza, marca Omron, senzor optic de 5000DPI, perfect pentru jocuri, miscare neingradita indiferent de unghi si sistem de control DPI foarte flexibil – toate acestea ajuta la urmarirea cu o acuratete foarte ridicata a tuturor miscarilor si translatarea acestora pe ecran.

Precizie absoluta in jocuri

 

Cei mai buni jucatori din lume pot atesta faptul ca senzorii optici ofera un nivel mai bun de precizie si cursivitate in miscari in comparatie cu variantele laser. Senzorul optic ultra-performant pentru jocuri PixArt PMW3310 cu care a fost echipat Strix Claw atinge o rezolutie de 5000DPI si suporta viteze de pana la 3.32 metri pe secunda (130-inchi/sec). Nivelul de acuratete este ajustabil in trepte de 50DPI, ceea ce inseamna ca veti putea configura Strix Claw Dark Edition pentru a functiona exact asa cum va doriti!

Urmarire 1:1 si miscare fara sistem de corectare a directiei


Numeroase modele de mouse utilizeaza tehnologii de 'corectare a directiei' pentru a obtine miscari mai cursive – acestea insa pot deveni o problema atunci cand un nivel foarte ridicat de precizie este necesar pentru a obtine o lovitura perfecta ce elimina inamicul! Senzorul optic PMW3310 cu care a fost dotat Strix Claw Dark Edition ofera o miscare fara sistem de corectare a directiei, ceea ce inseamna ca te vei bucura de libertatea de a te pozitiona si tinti cu o precizie foarte ridicata, urmarind tinta intr-un raport 1:1.

 
 

Comutator DPI instant cu 4 niveluri DPI selectabile si ambreiaj DPI suplimentar


Comutatoarele DPI cu care a fost dotat Strix Claw Dark Edition pot alterna instant intre cea mai ridicata rezolutie a senzorului pentru viteza de miscare ridicata si valori reduse ale rezolutiilor, pentru un nivel foarte bun de precizie. In plus, exista si butonul de ambreiaj DPI pentru lunetistii cei mai seriosi – o simpla apasare reduce instantaneu valoarea DPI, pentru tintire instantanee ultra-precisa!

ERGONOMIE CONFORT SI CONTROL
   

Special conceput pentru dreptaci


Strix Claw Dark Edition ofera un nivel ridicat de ergonomie pentru dreptaci, indiferent de stilul prizei in utilizare – dar este special optimizat pentru prizele de tip gheara, foarte populare in cazul jocurilor de tip FPS. Forma optimizata ofera un nivel exceptional de confort si o priza excelenta, ceea ce inseamna ca va veti misca rapid, precis si drept la tinta!

 

Butoane cu comutatoare de fabricatie Japoneza Omron D2F-01F


Am echipat mouse-ul Strix Claw Dark Edition cu comutatoare de fabricatie Japoneza Omron D2F-01F, ce ofera un nivel foarte ridicat de confort in utilizare. Design-ul special face posibila o distanta de apasare mai lunga decat in cazul altor comutatoare, pentru o experienta mai cursiva si un timp de raspuns mai bun. Apesi butonul si actiunea este inregistrata imediat – poti face uitata oboseala muschilor sau a degetelor!

Cablu de conectivitate intretesut cu fibra impletita


Acum poti face uitate problemele cauzate de firele incurcate si te poti bucura de miscari neingradite ale mouse-ului, toate multumita cablului de conectivitate intretesut cu fibra impletita cu care a fost dotat Strix Claw Dark Edition!

Mousepad ASUS Strix Glide Control

Perfect pentru tine

Mouse pad-ul de calitate foarte buna Strix Glide este proiectat pentru a reprezenta accesoriul perfect pentru pasionatii de jocuri.

Materiale textile de calitate deosebita

Texturile de pe suprafata de contact permit un nivel foarte ridicat de control al miscarii - ideale pentru jocurile ce necesita precizie absoluta.

 

Compatibil cu toate tipurile de senzori, indiferent de sensibilitate

Materialul optimizat permite un nivel foarte ridicat de acuratete in utilizare, indiferent ca folosesti un mouse optic sau laser.

Rezistenta ridicata la rupere

Marginile brodate au trecut prin procese extinse de testare, oferind o senzatie mai placuta in utilizare, precum si confort si rezistenta foarte ridicate.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      5000 dpi
    • Numar butoane
      8
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      122.5 x 71.7 x 45.2
    • Altele
      Senzor PMW3310DH-AWQT
      Switch-uri Japan-made Omron D2F-01F
      6500 FPS
      130 IPS
      Acceleratie maxima 30 g
      Polling rate 1000 Hz
      Lungime cablu 2 m
      Conector USB placat cu aur
      Include Mouse pad Asus Strix Glide Control
      Dimensiuni: 400 x 300 x 3 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.