Mouse bluetooth Genius NX-9000BT, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse bluetooth Genius NX-9000BT, Silver de la Genius

Mouse Genius NX-9000BT V2, Iron Gray, BT 4.0, Mouse Built-in Li-polymer battery (320mAh), G-31030299100

Mouse bluetooth Genius NX-9000BT, Silver

NX-9000BT - Arata grozav si se simte grozav
   
   

Gata cu inlocuirea bateriei

O baterie Litiu-Polimer de 320 mAh incorporata anuleaza nevoia bateriilor AA. Doar conecteaza Cablul Micro USB la portul USB al calculatorului sau al unui acumulator extern. NX-9000BT stie cand nu este utilizat si ajusteaza consumul in mod eficient pentru a extinde durata de viata a bateriei. O incarcare completa asigura 4 saptamani sau mai mult de utilizare.

   
   

Fara distractie, doar productivitate

Cu tehnologia Bluetooth 4.0 avansata, veti obtine o conexiune sigura si stabila de pana la 30 de metri distanta. Mediul wireless va permite sa va concentrati asupra problemelor fara a va distrage atentia.

   
   
Design elegant cu materiale fine la atingere. Un grip superb din cauciuc va ofera control total si confort pentru utilizarea indelungata.
   

Proiectat pentru excelenta

Avem mare grija in proiectarea fiecarui aspect al NX-9000BT, in special din perspectiva prezentarii estetice si a experientei utilizatorului. Urmarim meticulos calitatea asamblarii robuste incorporata cu design estetic al produsului. Indiferent din ce unghi il privesti, te incanta.

   
   
Functioneaza pe orice suprafata crezi ca poate fi folosit
   
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      1600 dpi
    • Numar butoane
      2/1
    • Culoare
      Silver
    • Dimensiuni
      55 x 34.1 x 81.4 mm
    • Altele
      Bluetooth 4.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.