Mouse gaming HP HyperX Pulsefire Haste, Wireless, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
562,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.64 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4P5D8AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming HP HyperX Pulsefire Haste, Wireless, Alb de la HP

Mouse-ul de gaming wireless HyperX Pulsefire Haste include toate cele mai bune caracteristici ale ultrausorului Pulsefire Haste, plus o conexiune wireless si o durata de viata a bateriei de lunga durata, dar adauga doar 2 g de greutate suplimentara. Daca ati ezitat sa taiati cablul mouse-ului, nu va temeti, deoarece rata de raportare de 1ms si semnalul de 2,4 GHz al modelului Pulsefire Haste ofera o conexiune wireless cu latenta redusa care satisface cerintele jucatorilor de elita. Nu numai atat, dar cu o durata de viata a bateriei de pana la 100 de ore, veti obtine peste 4 zile intregi de click-uri de la o singura incarcare a mouse-ului dvs. Cu un design receptiv, cu butoane divizate, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la clicurile ratate, deoarece microcomutatoarele TTC Golden micro switch-uri tactile si satisfacatoare sunt evaluate pentru pana la 80 de milioane de clicuri. Daca preferati un cablu, HyperX include, de asemenea, un cablu HyperFlex, care face echipa cu patinele PTFE de calitate virgina pentru a oferi o alunecare usoara si lina.

Tehnologie wireless de calitate pentru jocuri - Conectivitatea RF wireless receptiva de 2,4 GHz ofera o comunicare cu latenta redusa, cu o rata de raportare de 1ms.

Design hexagonal ultrausor al carcasei - Mouse-ul wireless Pulsefire Haste este un mouse cu ochiuri cu decupaje care il fac mai usor decat un mouse cu carcasa solida, fara a sacrifica durabilitatea. Invelisul permite, de asemenea, un flux de aer si o ventilatie mai buna.

Pana la 100 de ore de autonomie de lunga durata a bateriei - Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la o baterie descarcata care sa duca la morti in timpul jocului, datorita celor 100 de ore de autonomie la o singura incarcare.

Anti-praf, rezistent la apa - Clasificare IP55 pentru a rezista la transpiratie si la accidente acvatice minore, precum si la praf, ulei si murdarie.

Intrerupatoare TTC Golden micro rezistente la praf - Aceste intrerupatoare ofera clicuri solide si satisfacatoare, astfel incat veti sti ca sunt inregistrate. De asemenea, acestea dispun de un strat antipraf si sunt clasificate pentru pana la 80 de milioane de clicuri.

Patine din PTFE pur de calitate - Patinele 100% PTFE cu frecare redusa ajuta la asigurarea unei alunecari usoare, fara efort, pentru a face mouse-ul mai receptiv. De asemenea, este inclus un set de patine de schimb in cazul in care acestea se uzeaza.

Banda de prindere inclusa - Daca preferati un pic mai mult control si confort, este inclusa o banda aderenta usor de aplicat pentru butoanele stanga/dreapta ale mouse-ului si pentru partile laterale stanga/dreapta. Indepartarea benzii este simpla si nu va lasa reziduuri lipicioase.

Personalizabil cu software-ul HyperX NGENUITY - Personalizati cu usurinta setarile DPI, iluminarea RGB, alocarea butoanelor si inregistrati macro-uri cu software-ul HyperX NGENUITY, puternic si usor de utilizat.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      16000
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.