Mouse gaming wireless Logitech G Pro LightSpeed

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
463,66 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-005272

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless Logitech G Pro LightSpeed de la Logitech

Proiectat cu profesionisti, proiectat sa castige


PRO Wireless a fost conceput pentru a fi mouse-ul pentru profesionistii din esports. De peste 2 ani, Logitech G lucreaza cu peste 50 de jucatori profesionisti pentru a gasi forma perfecta, greutatea si simtul combinat cu tehnologiile LIGHTSPEED wireless si HERO 16k. Rezultatul este un mouse de gaming cu performante si precizie de neegalat, oferindu-va instrumentele si increderea necesare pentru a castiga.

Senzor mai precis


Deoarece profesionistii din esporturi se straduiesc sa obtina o viteza si o acuratete tot mai mari, la fel si Logitech G. Cu inventia lui HERO 16K, senzorul de gaming de ultima generatie, lumea are acum un nou lider. Pentru PRO Wireless, HERO 16K a fost optimizat pentru a urmari miscarile rapide de peste 400 IPS. HERO 16K ofera performante de varf la orice sensibilitate, accelerare de la 100 la 16000 DPI. HERO 16K consuma de asemenea 10x mai putina putere decat predecesorii, cum ar fi PMW3366, permitand o baterie mai usoara si o durata mai lunga de viata a bateriei. Jucatorii Pro au nevoie de cele mai bune echipamente, si asta e HERO 16K.

LIGHTSPEED Wireless


Aceasta tehnologie wireless inovatoare depaseste limitele de latenta, conectivitate si putere pentru a furniza o conexiune cu rata de raportare, fara intarziere, de 1 ms fara cablu.

Ultra usor


Ultimul design de endoschelet de la Logitech G realizeaza o greutate ireala de 80 de grame. Carcasa exterioara incredibil de subtire de 1 mm, foloseste un design inovator pentru sasiu pentru o rezistenta si suport structural pentru turneu.
Bateria avansata LiPo este incredibil de durabila si usoara pentru a nu avea probleme. Incarcati inaintea unui turneu si puteti uita totul despre baterie in timp ce concurati.

6 Butoane programabile


Mouse-ul pentru jocuri wireless de la Logitech G PRO poate fi utilizat cu setarile prestabilite ale butoanelor sau poate fi complet configurat in functie de preferintele dvs. personalizate folosind software-ul Logitech Gaming Software (LGS). Toate cele sase butoane pot fi legate pentru a activa comenzile din joc si multe altele.

LIGHTSYNC RGB


PRO Wireless vine cu o adaptare a culorilor de ~ 16.8M1. Caracteristicile avansate necesita software-ul Logitech Gaming. LIGHTSYNC ofera, de asemenea, efecte de iluminare bazate pe joc, care raspund actiunii in joc, vizualizarii audio, prelevarii de culori pe ecran si multe altele. Programati-l cu LGS.

Memoria onboard


Cu o memorie incorporata, puteti utiliza LGS pentru a va salva preferintele direct pe mouse pentru a utiliza rapid si usor. Sariti peste instalarea software-ului personalizat sau reconfigurati setarile.

Sistem mecanic de tensionare a butoanelor


PRO Wireless este echipat cu cea mai recenta inginerie a butoanelor primare. Folosind un arc de metal pentru a tensiona separat stanga si dreapta butoanele, distanta de deplasare si forta de actionare (forta necesara pentru a face clic) au fost reduse si rafinate. Rezultatul este o senzatie incredibil de precisa, consistenta si stransa pentru fiecare clic.

Performanta indelungata


PRO Wireless este proiectat sa reziste jucatorilor profesionisti in timpul trainingurilor si turneelor. Suprafata PRO este acoperita pentru durabilitate si aderenta. Picioarele sunt testate pentru o performanta de peste 250 km de utilizare. Butoanele stanga si dreapta depasesc 50 de milioane de clicuri, echivalentul a 10 ore de instruire in fiecare zi timp de cinci ani.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      16000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.