Mouse wireless Logitech Pebble M350, Eucalipt

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
114,61 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.2 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-005720

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse wireless Logitech Pebble M350, Eucalipt de la Logitech

Detine spatiul
Creeaza orice spatiu minimalist, modern si silentios cu Logitech Pebble - mouse-ul portabil care se potriveste stilului tau de viata curat si merge oriunde te duce viata. Forma organica neteda se potriveste in buzunar, geanta si se simte excelent in mana. Cu un clic si defilare silentioase, puteti intra in flux fara a deranja pe nimeni din jurul vostru. Logitech Pebble iti promite un tracking rapid si precis, pe orice suprafata l-ai folosi. Tu trebuie doar sa-ti alegi biroul!
 
Modern, slim si frumos
Designul modern Logitech Pebble M350 se potriveste stilului tau de viata, accentueaza configuratia biroului tau si este suficient de subtire pentru a-l arunca in geanta si pentru a-l aduce la cafenea.
 
Click si scroll in modul silentios
Lucrati intr-o cafenea, biblioteca sau chiar un tren aglomerat fara a deranja pe nimeni din jurul vostru. Vei obtine acelasi clic care-ti place, dar vei face cu aproximativ 90% mai putin zgomot. Chiar si roata larga de cauciuc aluneca in tacere.
 
Conecteaza-te in modul tau
Conectati-va pur si simplu cu Bluetooth® sau cu micul receptor USB de 2,4 GHz - pastrat pe capacul magnetic al mouse-ului - si nu va faceti griji cu privire la declansari enervante sau drop de frame-uri pana la o distanta de 10 m.
 
Forma organica, potrivire naturala
Logitech Pebble M350 a fost conceput pentru a fi mai subtire, in timp ce inca se potriveste natural in palma mainii. Partile moi rotunjite sunt atat de confortabile, nu veti dori niciodata sa-l lasati sa plece.
 
Lucrati unde va duce viata
Logitech Pebble M350 urmareste rapid si cu exactitate, daca il folosesti pe o masa la magazinul tau preferat de cafea sau direct pe huse.
   
Folositi-l mai mult pana sa schimbati bateria
Durata de viata a bateriei de 18 luni inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji pentru pierderea energiei. Logitech Pebble M350 trece automat in modul de somn care economiseste bateria atunci cand faceti o pauza.
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      1000 dpi
    • Numar butoane
      3
    • Culoare
      Eucalipt
    • Dimensiuni
      59 x 26.5 x 107 mm
    • Altele
      Conexiune wireless de 2.4 GHz
      Distanta wireless: 10m

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.