Mouse wireless Logitech Signature M650, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
211,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.76 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-006255

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse wireless Logitech Signature M650, Alb de la Logitech

 

SMARTWHEEL SCROLLING

Faceti ca scroll-ul sa lucreze pentru dvs. cu Logitech SmartWheel. Obtineti precizie linie cu linie atunci cand trebuie sa va concentrati asupra detaliilor si derulati foarte rapid atunci cand doriti sa parcurgeti rapid pagini lungi. Schimbati automat modurile cu o simpla miscare a degetului.

   

CONFORT, MODERNIZAT

Va va face placere sa lucrati Signature M650. Fiecare mouse are o forma conturata, o zona moale pentru degetul mare si manere laterale din cauciuc care va mentin mana confortabila si la locul ei. Obtineti mai mult confort si concentrati-va mai mult pe ceea ce trebuie sa faceti.

 

CONECTATI-VA IN FELUL DUMNEAVOASTRA. FUNCTIONEAZA PE MAI MULTE PLATFORME.

Conectati-va intr-o clipa prin Bluetooth Low Energy sau prin receptorul Logi Bolt USB. Obtineti o conexiune wireless puternica si fiabila de la o distanta de pana la 10 metri. Signature M650 functioneaza pe mai multe platforme - Windows®, macOS, Linux®, iPadOS, Android™ - si este certificat Works With Chromebook™. Acest produs a fost certificat pentru a indeplini standardele de compatibilitate ale Google. 

 

MAI PUTIN ZGOMOT, MAI MULTA FOCALIZARE - Gata cu zgomotul enervant al clicurilor. Tehnologia exclusiva SilentTouch de la Logitech reduce cu 90% zgomotul de sunete de clic, creand un mediu mai bun si mai linistit pentru tine si pentru cei din jur.

BUTOANE LATERALE PERSONALIZABILE - Personalizati cu usurinta butoanele laterale cu ajutorul Logitech Options+ disponibil pe Windows si macOS, pentru scurtaturile dvs. preferate, cum ar fi back/forward sau copy/paste.

DURATA DE VIATA A BATERIEI DE 24 DE LUNI - Mouse-ul Signature M650 este livrat cu o baterie AA inclusa care dureaza pana la doi ani (Viata bateriei poate varia in functie de utilizator si de conditiile de calcul). Asta inseamna mai multa concentrare pe munca si mai putine griji legate de incarcare.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Rezolutie (dpi) 4000
Butoane/rotite 5
Interfata mouse

Bluetooth

Wireless

Tehnologie Fara fir
Incarcator 1 x Baterie AA
Senzor Optic
Interfata receiver USB
Culoare Alb
Dimensiune (mm) 61.8 x 107.19 x 37.8 mm
Greutate (g) 101.2
Altele

Raza de actiune 10 m

Silentios

SmartWheel

Continut pachet

Mouse

Logi Bolt USB Receiver

Vezi mai mult

  • General
    • Interfata
      Bluetooth USB
    • Tehnologie
      Wireless
    • Rezolutie maxima
      2000 dpi
    • Numar butoane
      5
    • Culoare
      Alb
    • Dimensiuni
      107 x 62 x 38 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.