Mouse Logitech Lift Left Vertical Ergonomic, Graphite / Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
340,39 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.48 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-006474

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Logitech Lift Left Vertical Ergonomic, Graphite / Black de la Logitech

cand viata de birou te doboara, intalneste-te cu lift

Simtiti-va confortabil de la prima ora a diminetii pana tarziu in noapte cu mouse-ul ergonomic vertical Lift - se potriveste perfect pentru maini mici si mijlocii si este disponibil in trei culori atemporale.

 

vertical este noul roz

Ati auzit-o de la noi prima data! Asta pentru ca un mouse intuitiv in forma de Lift poate ajuta ca orele lungi de lucru sa fie mai putin "ouch!" si mai mult "ahhhhh". Sunteti intrigat? Aflati ce au de spus Funso, Elin si Lucy despre el.

 

ridicati mana spre confort

Odihneste-ti mana pe un maner cu textura moale, cu butoane usor de accesat care te ajuta sa lucrezi toata ziua fara sa ridici un deget. Are chiar si un suport confortabil pentru degetul mare.

   

sa se realinieze in ore de lucru fara durere

Unghiul optim de 57° al liftului va plaseaza in ceea ce ne place sa numim "pozitia naturala de strangere de mana". Acest lucru pune mai putina presiune pe incheietura mainii pe parcursul zilei si va plaseaza bratul si partea superioara a corpului intr-o pozitie mai naturala.

   

relaxati-va in concentrare, toata ziua

Cu o parte superioara a corpului mai relaxata, mintea dvs. se poate concentra asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat. Ramaneti zen de dimineata pana seara cu clicuri silentioase si o rotita de derulare silentioasa, care se adapteaza la cea mai usoara atingere.

   

o potrivire excelenta pentru maini mici si mijlocii

Silueta organica a lui Lift se potriveste ca o manusa mainilor mici si mijlocii - special conceputa si sculptata de echipa de experti in ergonomie si design de la Logitech. Nu esti sigur ce marime are mana ta?

   

aprobat de experti

Proiectata, dezvoltata si testata in Laboratorul Logi Ergo si cu stampila de aprobare de la institutii ergonomice de renume, puteti fi sigur ca Lift inseamna afaceri cand vine vorba de bunastarea dvs. in spatiul de lucru.

 

lucreaza in felul tau

Descoperiti unele dintre caracteristicile care ajuta Lift sa se adapteze la modul dvs. unic de lucru.

 

Scroll asa cum doresti

Modurile de defilare rapida si de precizie ale Smartwheel fac din lucru o navigare lina si linistita, indiferent daca editati rand cu rand sau parcurgeti documente.

   

Scurtaturi personalizate

Personalizati cele 4 butoane usor de accesat ale Liftului pentru a le transforma in scurtaturile dvs. preferate, utilizand software-ul simplu Logi Options+. Poti chiar sa schimbi setarile pentru diferite aplicatii - de la Mic Mute in convorbirile tale la Voice-to-Text in documentele tale.

   

Flow printre dispozitive

Indiferent daca utilizati un computer sau o tableta, puteti trece fara efort de la un dispozitiv la altul, pana la 3, cu ajutorul butonului Easy-Switch. Poti chiar sa muti fisiere intre ele datorita tehnologiei Logitech Flow.

 

rapid de conectat si de lunga durata

Conectati-va usor folosind Bluetooth® Low Energy sau receptorul USB Logi Bolt inclus - ideal pentru mediile aglomerate, cum ar fi biroul. Bucurati-va de pana la 2 ani de productivitate, alimentat de o singura baterie AA inclusa in cutie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Rezolutie (dpi) 400 - 4000
Butoane/rotite 6
Interfata mouse Bluetooth
Mouse mini Nu
Tehnologie Fara fir
Incarcator 1 x Baterie AA
Senzor Optic
Interfata receiver Bluetooth
Culoare Gri grafit
Dimensiune (mm) 70 x 108 x 71 mm
Greutate (g) 125 g
Altele

Ergonomic

Pentru stangaci

Continut pachet 1 x Baterie AA 1 x Mouse 1 x USB Receiver
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Bluetooth
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      4000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Gri grafit
    • Dimensiuni
      70 x 108 x 71 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.