Mouse Wireless Logitech G602, 2500DPI 910-003822

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Wireless Logitech G602, 2500DPI 910-003822 de la Logitech

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse


Logitech G602 Wireless Gaming Mouse redefineste legile gaming-ului wireless! Mouse-ul dispune de o autonomie a bateriei de 250 de ore! De la exactitatea tehnologiei exclusive de sensor Delta Zero pana la switch-urile durabile evaluate la o durata de viata de 20 de milioane de click-uri, mouse-ul de gaming G602 ofera performanta de gaming autentica. 11 butoane programabile pot fi personalizabile cu Logitech Gaming Software. Materialele avansate ale mouse-ului imbunatatesc atat confortul jucatorului cat si controlul acestuia in sesiuni lungi de gaming. Odata ales, modul Endurance extinde viata bateriei la o impresionanta durata de 1440 de ore.*Viata bateriei poate varia in functie de conditiile de joc.

 

 

Viata lunga a bateriei


Ramai conectat la joc fara sa fii nevoit sa schimbi bateriile dupa cateva ore. Bateria are o durabilitate de peste 250 de ore in modul Performance.

 

Tehnologia de senzor Delta Zero


Cu ajutorul tehnologiei Delta Zero, mouse-ul de gaming G602 dispune de optimizari ale senzorului pentru o acuratete incredibila a cursorului. Senzorul de 2500 DPI raspunde precis la miscarile mainii tale. Percepe miscarile ample ale mainii, de pana la 2 metri pe secunda. Senzorul iluminat prin LED este conceput sa anticipeze miscarile personajului tau, ajustandu-ti pozitia pentru sniping, selectand unitatile intr-un joc RTS sau folosind miscari caracterstice MOBA.

 

 

Tehnologia wireless gaming


Fara fire incrucisate, fara interferente in gameplay si fara constrangeri atunci cand doresti sa participi la un LAN party. Libertatea pe care ti-o confera modul wireless.

   

 

Alege intre Performence sau Endurance


Vrei sa prelungesti viata bateriei sau vrei sa maximizezi performanta mouse-ului de gaming? Alegerea se face foarte usor prin switch-ul Performance/Endurance care schimba consumul de enegie al senzorului si a altor functii pentru a se ajusta preferintelor tale.

   

Switch-uri foarte rezistente


Conditiile de gaming pot fi fatale unui mouse obisnuit. Un gamer de League of Legends poate realiza peste 50.000 de click-uri pe joc.  Microswitch-urile mecanice imbunatatite sunt evaluate la o viata de 20 de milioane de click-uri. Mouse-ul de gaming wireless G602 este un mouse de anduranta.

   

Compatibilitate


Windows 8, Windows 7, Winsows Vista – Mac OS X 10.6.8 sau versiuni mai noi – spatiu drive necesar de
100 MB – Port USB – Conexiune la Internet

   
 
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Delta Zero
    • Rezolutie maxima
      2000 dpi
    • Numar butoane
      11
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      Mouse: 139 x 83 x 44 mm
      Receiver: 19 x 14 x 6 mm
    • Altele
      Resolution: 250 - 2.500 dpi
      Max. acceleration: >20G
      Max. speed: up to 2 meters/second (80ips)
      USB report rate: Up to 500 reports/second
      Durability Feet: 250 kilometers
      Durability Buttons (Left / Right): 20 million clicks
      Battery Life and Wireless :
      Performance mode: up to 250 hours
      Endurance mode: up to 1440 hours
      Wireless range: 3 meters

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.