Mouse gaming Logitech Lightspeed G502 X Plus, Wireless, RGB, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
699,82 lei
Pret 36 Rate Optimo: 25.65 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

910-006162

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming Logitech Lightspeed G502 X Plus, Wireless, RGB, Negru de la Logitech

G502 X PLUS este cea mai recenta adaugare la legendara linie G502. Reinventat cu primele noastre intrerupatoare hibride LIGHTFORCE, LIGHTSPEED pro-grade wireless, LIGHTSYNC RGB, senzor HERO 25K si multe altele.

REINVENTAT.

G502 X LIGHTSPEED este cea mai recenta aditie la legendara linie G502. Reproiectat si reinventat cu cele mai inovatoare tehnologii de gaming, inclusiv primele noastre comutatoare hibride LIGHTFORCE, LIGHTSPEED pro-grade wireless si HERO 25K. G502 X Plus este, de asemenea, compatibil cu POWERPLAY - astfel incat sa nu ramana niciodata fara energie.

LIGHTFORCE SWITCHES

Switch-urile hibride optico-mecanice revolutionare ating niveluri mai ridicate de viteza si fiabilitate prin intermediul actionarii optice. In timp ce actionarea mecanica mentine feedback-ul tactil si clar pe care jucatorii il cer.


LIGHTSYNC RGB

Tehnologia LIGHTSYNC permite o iluminare dinamica cu spectru complet, cu un control total de aproximativ 16,8 milioane de culori stralucitoare pe o matrice de 8 LED-uri. Detectarea activa a jocului dezactiveaza automat iluminarea atunci cand este acoperita de mana, economisind astfel energia bateriei. Personalizati totul cu ajutorul software-ului G HUB, inclusiv efecte media si personalizare avansata.

 

LIGHTSPEED WIRELESS

Conectivitate de calitate profesionala, acum cu un protocol actualizat care atinge o rata de raspuns cu 68% mai rapida decat generatia anterioara. Cu eficienta incredibila a tehnologiei LIGHTSPEED, G502 X PLUS atinge, de asemenea, o durata de viata a bateriei de pana la 130 de ore.

 

SENZOR HERO 25K

Cel mai avansat senzor pentru jocuri atinge o precizie submicronica cu zero netezire, filtrare si accelerare. Cu o urmarire superioara si un consum inteligent de energie, HERO 25K ofera performante, eficienta energetica si precizie de neegalat.

BUTON REGLABIL DPI-SHIFT

Am reproiectat butonul DPI-Shift, astfel incat sa puteti alege configuratia potrivita pentru aderenta si stilul dumneavoastra. Scoateti-l si inversati-l pentru a-l aduce mai aproape de degetul mare sau inlocuiti-l cu capacul gol inclus.

 

   

DUAL-MODE SCROLL WHEEL

Rotiti liber rotita luminata in modul hiperrapid. Treceti cu un clic la modul cu clichet pentru o derulare precisa. Inclinati la stanga si la dreapta pentru doua comenzi suplimentare, complet programabile.

   

COMPATIBIL CU POWERPLAY

Pastrati-va G502 X PLUS incarcat, in repaus si la joaca, cu solutia noastra unica de incarcare wireless. POWERPLAY face ca bateriile descarcate sa devina un lucru de domeniul trecutului. Nu va mai faceti niciodata griji cu privire la incarcarea mouse-ului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Rezolutie (dpi) 100 - 25600
Butoane/rotite 13
Interfata mouse USB
Mouse mini Nu
Tehnologie Fara fir
Incarcator USB-C
Senzor Optic
Interfata receiver Wireless
Culoare Negru
Dimensiune (mm) 41.1 x 79.2 x 131.4 mm
Greutate (g) 106
Altele

Iluminare RGB

Baza PTFE

Continut pachet

1 x Mouse

1 x Manual

1 x Cablu alimentare

1 x Receiver USB

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      25600 dpi
    • Numar butoane
      13
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      41.1 x 79.2 x 131.4 mm
    • Altele
      Iluminare RGB
      Baza PTFE

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.