Mouse gaming Logitech G403 Prodigy, Wireless/Wired

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming Logitech G403 Prodigy, Wireless/Wired de la Logitech

   

Bucura-te de tehnologia wireless fara lag


Cu G403 Prodigy Wireless ai o rata de raspuns de 1 ms la o frecventa de 2.4 GHz, iar in acelasi timp beneficiezi de tehnologia wireless a varfului de gama G900 Chaos Spectrum.

   

Performanta Gaming-Grade


G403 Prodigy este construit pentru jocul in viteza, acuratete si anduranta. Cu 1ms rata de raspuns, acesta este cu pana la 8x mai rapid fata de un mouse standard. Asta inseamna ca atunci cand misti mausul sau apesi vreun buton al acestuia, aproape instantaneu miscarea ta este replicata si in joc.

   

Creste-ti acuratetea. Tinteste cu incredere!


Devino mai precis decat ai fost vreodata. Mausul G403 Prodigy detine cel mai avansat senzor de gaming din lume, folosit de jucatorii profestionisti de eSports din intreaga lume. Exceptional de precis si consecvent, acesta iti ofera increderea ca va raspunde rapid si precis atunci cand tintesti.

   

Sistem ajustabil al greutatii


In cazul in care consideri ca este necesar, mausul G403 Prodigy vine in pachet cu o greutate de 10g, pe care o poti adauga la cele 107g pe care mouse-ul le are deja.

   

Butoane cu sistem de tensionare mecanic pe arc


Sistemul mecanic pe arc al butoanelor stanga/dreapta imbunatateste constanta butoanelor si reduce forta necesara pentru actionarea lor atunci cand se fac click-uri. Acest lucru ajuta la livrarea unei performante clare, pentru actionarea butoanelor si pentru cel mai inalt nivel de competitie.

   

Memorie integrata pentru actiuni ce nu necesita drivere in timpul turneelor


Pentru ca nu ai garantia ca sistemul pe care vei juca la turneu nu detine configurarea de software pe care ti-o doresti, Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse iti permite salvarea setarilor DPI, rolul fiecarui buton si configurarea luminozitatii in memoria interna al mouse-ului, cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS).

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      12000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      124 x 68 x 43 mm
    • Altele
      Senzor PMW3366
      Indicator RGB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.