Logitech Mouse gaming wireless G703 LightSpeed

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless G703 LightSpeed de la Logitech

LIGHTSPEED WIRELESS

Tehnologie wireless superioara

G703 este echipat cu aceeasi tehnologie fara fir, in spectrul G900 Chaos Spectrum premiat. Cu o rata de raportare de 1 ms si o conectivitate wireless optimizata end-to-end, G703 ofera o reactie incredibila pentru directionarea de tip twitch la nivel de concurenta

   

Performanta

De 8 ori mai rapid decat mousii standard

Cu G703, jocul devine mai bun. Mouse-ul este construit pentru viteza in joc, precizie si rezistenta. Cu o rata de raportare de 1 ms, fie prin cablu sau fara fir, G703 este de pana la 8 ori mai rapid decat mousii standard - ceea ce inseamna ca atunci cand mouse-ul este mutat sau apasat, raspunsul este aproape instantaneu.

   
Precizie

Fiti mai exacti decat ati mai fost  vreodata.

G703 este echipat cu PMW3366 - folosit de profesionistii esports la nivel mondial si considerat pe scara larga ca fiind cel mai avansat senzor de mouse din lume. Excelent de precise si consecvente, filtrare sau pixeli rotunjind intreaga gama (200-12000) DPI, va ofera increderea in raspunsurile rapide si directie precisa.
   
Proiectat ergonomic

G703 reuneste confortul, calitatea si durabilitatea superioara intr-un corp usor si ergonomic. Cu dispozitive de prindere din cauciuc pe partea stanga si dreapta pentru a va oferi un control sporit, G703 Wireless a fost facut pentru a oferii confort indelungat in timpul jocului.
   

Greutate reglabila

10g greutate detasabila

Modulul de greutate avand 10g inclus va ofera optiuni atunci cand vine vorba de reglarea mouse-ului. Cu greutatea inlaturata, mouse-ul cantareste 107g.

   

Memorie Onboard

Salvati setarile

Cu memoria interna, puteti lua setarile cu dvs. oriunde v-ati afla. Salvati setarile in memoria mouse-ului si utilizati setarile pe orice PC fara a avea nevoie de software suplimentar sau care necesita o autentificare pentru a le utiliza.

   

6 butoane reglabila

Control personalizat

Mouse-ul wireless Logitech G703 poate fi folosit cu programare prestabilita sau complet configurat pentru a se potrivi preferintelor dvs. Utilizatorii avansati pot configura pana la 6 butoane programabile in secvente de clicuri si apasari de taste pentru a simplifica actiunile din joc si pentru a executa rapid sarcini complexe.

   

Setari DPI programabile

Viteza ametitoare

Schimbarea DPI, care va permite sa programati si sa comutati pana la 5 setari de sensibilitate, de la directionarea precisa a pixelilor (200 DPI) pentru sniping, la miscari fulger (pana la 12000 DPI) pentru o intoarcere rapida de 180 de grade.

   

Iluminare RGB prin Logitech Gaming Software

Aproximativ 16,8 milioane de culori

Logitech G703 Gaming Mouse poate fi folosit imediat ce a fost scos din ambalaj sau poate fi complet configurat folosind software-ul Logitech Gaming pentru a se potrivi exact cu preferintele dvs. Alegeti dintr-o paleta de aproximativ 16,8 milioane de culori si niveluri de luminozitate pentru a se potrivi cu echipa dvs. preferata, stilul personal sau sitemul.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Rezolutie (dpi) 12000
Butoane/rotite 6
Interfata mouse Wireless
Tehnologie Fara fir
Senzor Optic
Culoare Negru
Dimensiuni (D x H x W mm) 43 x 124 x 68
Altele Lungime cablu 1.8 m

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      12000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      124 x 68 x 43 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.