Logitech Mouse gaming wireless G603 LightSpeed

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless G603 LightSpeed de la Logitech

O noua generatie de senzor HERO

Performanta exceptionala si eficienta energetica

HERO este noul senzor optic, proiectat de Logitech G, pentru a furniza performante de varf si de pana la 10 ori mai multa eficienta energetica. Cu senzorul HERO, G603 ofera de asemenea o performanta extrem de precisa pe fiecare treapta DPI.

   

LIGHTSPEED WIRELLES

Performanta wireless avansata

Tehnologia wireless LIGHTSPEED dispune de o rata de raportare super rapida de 1 ms. G603 ofera o reactie incredibila si o fiabilitate pentru performanta la nivel de concurenta.

   

Comutare rapida

Echilibrul performantei si durata de viata a bateriei

Comutati rapid intre modurile HI si LO cu miscarea unui comutator. In modul HI, G603 ofera performante de varf cu raportare LIGHTSPEED de 1 ms si pana la 500 de ore de jocuri non-stop. Atunci cand nu jucati, pur si simplu treceti in modul LO si prelungiti durata de viata a bateriei. Modul LO raporteaza la 8 ms timp de pana la 18 luni de utilizare cu 2 baterii AA

   

Conectati-va cu dispozitivele dumneavoastra

Conecteaza-te cu LIGHTSPEED sau Bluetooth

Conectivitatea duala cu LIGHTSPEED si Bluetooth va permite sa va conectati si sa controlati mai multe dispozitive. Comutati cu usurinta intre cele doua dispozitive conectate prin apasarea unui buton.

   

Ergonomic proiectat si personalizabil

Forma clasica cu alegere de greutate si echilibru

G603 este construit pentru confort cu un corp ergonomic, usor, conturat. Personalizati G603 pentru a obtine doar greutatea potrivita dvs, alegand sa utilizati una sau doua baterii - fara a afecta performanta. De asemenea, puteti alege partea in care sa amplasati o singura baterie, pentru echilibrarea personalizata.

   

500 de ore pe baterii AA

2x comparativ cu generatia anterioara

G603 mouse-ul pentru jocuri wireless ofera pana la 500 de ore pe 2 baterii AA - de doua ori mai mult fata de generatia anterioara. Chiar si cu o singura baterie, G603 poate dura pana la 500 de meciuri de League of Legends. Atunci cand bateria este de 15%, atat indicatorul de stare LED cat si software-ul Logitech Gaming va vor anunta inainte de momentul in care mouse-ul ramane fara baterie.

   

6 butoane programabile

Control personalizat

Mouse-ul wireless G603 poate fi configurat pe deplin pentru a se potrivi cu preferintele dvs. G603 este livrat cu 6 butoane programabile, incluzand DPI on-the-fly schimband pana la 5 setari de sensibilitate. In LGS, configurati macrocomenzile, secvente de clicuri si apasari de taste pentru a simplifica actiunile in joc si pentru a executa rapid sarcini complexe.

   

Memorie Onboard

Salvati setarile

Cu memoria interna, puteti lua setarile cu dvs. oriunde v-ati afla. Folosind LGS, stocati setarile in G603 si jucati pe alte PC-uri fara a fi nevoie sa instalati software suplimentar. (Nu este necesara nicio conectare).

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Optic
    • Rezolutie maxima
      12000 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Dimensiuni
      124 x 68 x 43 mm
    • Altele
      88 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.