Razer Mouse Ouroboros gaming RZ01-00770100-R3G1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse Ouroboros gaming RZ01-00770100-R3G1 de la Razer

Mouse Razer Ouroboros gaming, 8200dpi 4G Dual Sensor System, Customizable ergonomics, gaming-grade wireless, 11 programable Hyperesponse buttons, 1000Hz, 1ms response time, Up to 200"/s, 50G Acceleration, Synapse 2.0 Enabled.

Ergonomie ambidextra complet personalizabila

De la o forma arcuita, la un spate retractabil, precum si patru panouri laterale interschimbabile, Razer Ouroboros este complet personalizabil pentru nevoile dumneavoastra personale. Se potriveste perfect in orice mana, forma sau stil de prindere - maximizati confortul si reduceti oboseala pe termen lung.



Senzor laser 4G 8200dpi

Razer Ouroboros este realizat cu cel mai avansat senzor, fiind usor de personalizat si usor de folosit. Dispune de o precizie ridicata datorita noului senzor 4G 8200dpi, facand mouse-ul Razer Ouroboros cel mai potrivit pentru orice joc ce necesita miscari complexe si precise. Se poate calibra in functie de suprafata folosita pentru mouse, avand o mobilitate ridicata, asigurand astfel victorie dupa victorie.



Luminare LED verde

Razer Ouroboros dispune de iluminare puternica in culoarea verde pe scroll-ul mouse-ului, indicator pentru baterie si iluminare laterala.


Razer Synapse 2.0

Razer aduce gaming-ul la un nou nivel cu suport cloud on-line. Salvati profilurile Razer Ouroboros personalizate si sincronizatile oriunde in lume prin intermediul sistemului cloud.

Tehnologie duala pentru gaming: cu fir sau wireless

Razer ofera cu mouse-ul Ouroboros mobilitate si miscari precise atat wireless cat si cu fir. Cu o rata de raspuns de 1ms, poti sa fi sigur ca esti cu un pas inaintea competitiei.
Cand mouse-ul ramane fara baterie, trebuie doar sa conectezi cablul USB pentru a continua sesiunea de gaming in timp ce bateria se incarca complet.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Laser / Optic
    • Rezolutie maxima
      8200 dpi
    • Numar butoane
      11
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      122 x 71 x 22 mm
    • Altele
      Ergonomie personalizate pentru a se potrivi toate dimensiunile de utilaje si de prindere-stiluri
      8200dpi Sensor System
      Tehnologia wireless gaming-grade cu dock

      Razer Synapse 2.0 activat
      11 butoane programabile Hyperesponse
      1000Hz Ultr

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.