Mouse gaming wireless Razer Viper Ultimate, Ultrausor 74g, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming wireless Razer Viper Ultimate, Ultrausor 74g, Negru de la Razer


Nu orice mouse wireless e facut egal
Uita de medie si revendica avantajul neloial cu Razer Viper Ultimate - un mouse wireless pentru jocuri construit pentru a castiga. Proiectat pentru a fi o adevarata extensie a unui jucator, acest pradator mortal vine cu cea mai de varf tehnologie si este gata sa-si afunde colanii in competitie.

RAZER HYPERSPEED WIRELESS
Cu 25% mai rapid decat orice alta tehnologie wireless disponibila, nici nu vei realiza ca poti sa joci cu un mouse wireless datorita transmisiei sale de viteza mare, latenta cu un clic mai scazut si comutarii de frecventa fara probleme in mediile mai zgomotoase, saturate de date.

RAZER FOCUS + SENSOR OPTIC
Noul nostru senzor imbunatatit are 20.000 DPI, lider in industrie, cu o precizie de rezolutie de 99,6%, asigurand ca si cea mai fina miscare de la acest mouse wireless este urmarita cu consecventa. Echipat cu functii inteligente, senzorul devine si mai precis, permitand un nivel acut de precizie pentru loviturile castigatoare.

RAZER™ OPTICAL MOUSE SWITCH
Folosind un fascicul de lumina infrarosu pentru a inregistra fiecare clic, comutarea acestui mouse wireless actioneaza cu un timp de raspuns lider de 0,2 milisecunde. Deoarece nu mai necesita un contact fizic traditional, aceasta forma de actionare elimina intarzierile si nu declanseaza niciodata clicuri neintentionate, oferindu-ti un control mai atent si o executie impecabila.

Design usor de 74g
Beneficiaza de un control mai rapid si mai usor cu cel mai usor mouse de jocuri fara fir de pe piata. Cu o greutate de doar 74g, isi atinge greutatea fara a compromite puterea de construire a factorului sau de forma ambidextra.

Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      Wireless
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Rezolutie maxima
      20000 dpi
    • Numar butoane
      8/1
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      126.7 x 37.8 x 66.2 mm
    • Altele
      Ultimate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.