Mouse gaming Razer DeathAdder V2 Mini, ultrausor 62g, cablu SpeedFlex, iluminare Chroma RGB, accesorii grip, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
285,56 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.47 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RZ01-03340100-R3M1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mouse gaming Razer DeathAdder V2 Mini, ultrausor 62g, cablu SpeedFlex, iluminare Chroma RGB, accesorii grip, Negru de la Razer

Mouse Razer cu fir DeathAdder V2 Mini

   

CEL MAI BUN MOUSE DE GAMING. ACUM MINI.

Mouse de gaming in dimensiuni mici, dar uriaș în reputație și performanță - Razer DeathAdder V2 Mini este un mouse mini de joc ergonomic care continuă o traditie legendară. Ofera manevrare și confort inegalabil chiar si pentru gamerii care au palme mai mici.

DESIGN ERGONOMIC ULTRA-USOR DE 62G

Derivat din ergonomia noastră premiată DeathAdder, factorul său de formă mai mic este proiectat pentru maini de dimensiuni mici si medii și este suficient de versatil pentru a se potrivi celor mai multe stiluri de prindere. 

Cu un cost zero am putut imbunatatii mouse-ul prin reducerea greutatii sale, avand in final un confort mai mare pentru gaming.

 
 

RAZER™ OPTICAL MOUSE SWITCH

Cablul Razer DeathAdder V2 Mini are o flexibilitate mai mare și este proiectat pentru a produce o glisare minimă, astfel încât să puteți efectua swips-uri mai rapide și mai fluide pentru un grad mai mare de control.

 

DURABILITATE FARA RIVAL

Intrucat nu este necesar niciun contact mecanic pentru transmisia semnalelor electrice, Razer™ Optical Mouse Switch este mai putin predispus la uzura din cauza utilizarii extinse. Acesta durabilitate permite ca acest Switch sa fie lider in industrie datorita celor 70 de milioane de clicuri - cu 40% mai mult decat cel anterior.

 
 

GRIP-UL MOUSE-ULUI

Pentru a vă îmbunătăți și mai mult manevrabilitatea, acest mouse mini ergonomic de gaming este livrat cu un set de benzi antiderapant care absorb transpirație și pot fi aplicate pe partea superioară și laterală a mouse-ului.

 

 

 

CABLU RAZER SPEEDFLEX
Cablul lui Razer DeathAdder V2 are o flexibilitate mai mare si este proiectat pentru a produce o tractiune minimala, astfel incat sa poti efectua swipe-uri mai rapide si mai fluide pentru un grad mai mare de control.

   
 

Senzor optic de 8500 DPI

Cu un senzor care iti urmareste impecabil miscarea cu zero rotiri, nu te poti astepta la altceva decat la o precizie exacta a pixelilor, care sa fie precisa si sensibila.

 

 

6 butoane programabile

Acest mouse de gaming este livrat cu 6 butoane programabile care sunt complet configurabile prin Razer Synapse 3, oferindu-va acces la macro-uri si functii secundare, astfel incat fiecare actiune sa poata fi executata cu usurinta.

 

 

Picioruse de mouse din 100% PTFE

Bucurati-va de miscarea mouse-ului pe orice suprafata cu picioare de mouse realizate din cea mai inalta calitate PTFE.

 

Memorie integrata avansata

Salvati si stocati o configuratie de profil in memoria de bord si aduceti setarile oriunde - astfel incat sa fiti gata sa concurati cu controalele preferate.

 

 

 
Vezi mai mult

  • General
    • Tip mouse
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Rezolutie maxima
      8500 dpi
    • Numar butoane
      6
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      0.069 g
    • Altele
      Mouse mini
      Senzor: Optic 3359
      Ergonomic
      Iluminare RGB
      Accesorii grip
      Cablu SpeedFlex
      Ultra-usor
      Razer Optical Mouse Switches

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.