Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard II, logo ROG fosforescent, baza cauciucata, cusaturi anti-rupere, Negru Visiniu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
227,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.33 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

90MP0210-BPUA00

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Mousepad gaming ASUS ROG Scabbard II, logo ROG fosforescent, baza cauciucata, cusaturi anti-rupere, Negru Visiniu de la ASUS

Beneficii:

  • Stratul protector nano de clasa militara ofera o suprafata rezistenta la apa, ulei si praf si asigura o alunecare foarte buna a mouse-ului;
  • Margini plate cu cusatura anti-destramare;
  • Designul ingust al marginii cusute asigura un termen lung de durabilitate si o estetica mai atractiva.

 

 

Tripla protectie pentru o alunecare lina

ROG Scabbard II pregateste terenul pentru cele mai epice batalii pe care le-ai purtat vreodata, urmate de cele mai uimitoare victorii. Acest mouse pad de gaming extins ofera un spatiu amplu pentru tastatura, mouse si alte echipamente de gaming, ceea ce-l face ideal pentru bataliile tale digitale. Este fabricat dintr-un material rezistent cu un strat protectiv nano de clasa militara care rezista la apa, ulei si praf, oferindu-ti o suprafata optima pentru alunecarea mouse-ului. Dispunand si de margini plate cu cusatura anti-destramare si de o baza de cauciuc care nu aluneca pe birou, ROG Scabbard II este cel mai bun aliat al tau in gaming.

 

Mouse pad-ul de gaming ROG Scabbard II cu tripla protectie ofera un spatiu amplu pentru tastatura, mouse si alte echipamente de gaming, ceea ce-l face ideal pentru bataliile tale digitale.

 

Suprafata impermeabila

ROG Scabbard II este fabricat dintr-o tesatura durabila cu certificarea American Association of Textile Chemists and Colorists (AATCC) Grade 100 pentru apa si Grade 2.5 pentru rezistenta la ulei, asa ca este protejata impotriva stropirilor accidentale si este usor de curatat si de mentinut. Ofera un strat protector nano* de clasa militara care asigura o suprafata consistenta si sensibila, care rezista  in batalii.

Nota: Stratul protector nano poate fi deteriorat de lichide cu o caldura peste 30°C.

 

Suprafata optimizata pentru gaming 

Suprafata textila dispune de un strat special care o asigura o alunecare de 1,5 ori mai lina decat in cazul materialelor textile obisnuite, indicele de frictiune fiind adecvat atat pentru mouse-uri cu senzori optici, cat si pentru cei cu senzori cu laser. Iar grosimea de a 3 mm  si suprafata moale adauga un nou nivel de confort in jocuri.

 

Margini cu cusatura anti-destramare

Marginile plate cusute ale lui ROG Scabbard II il fac cu 12 % mai subtire decat mouse pad-urile cu cusaturi anti-destramare obisnuite. Mouse pad-ul mai subtire reduce distanta dintre suprafata mouse-ului si birou, ceea ce-l face mai confortabil pentru gamerii care uneori se joaca ore in sir. Marginile cusute sunt, de asemenea, mai inguste, ceea ce-i confera lui Scabbard II o estetica mai placuta.

 

Mousepad cu dimensiuni pentru birou

Masurand 900 x 400 x 3 mm, ROG Scabbard II are o suprafata ampla pentru laptop, tastatura, mouse si alte accesorii de gaming. De asemenea, protejeaza biroul de stropirile accidentale si de zgarieturi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Gaming
Invelis

Baza cauciucata

Textil

Dimensiuni 900 x 400 x 3 mm
Altele Logo fosforecent
Culoare Negru/Rosu
Continut pachet 1 x Mousepad
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.