Multicooker sub presiune Daewoo Ultraline, 900 W, capacitate 5 litri, 7 niveluri de presiune, 10 programe de gatire, start intarziat, functie decongelare, reincalzire, mentinerea caldurii, recipient din otel inoxidabil, display LED, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Multicooker sub presiune Daewoo Ultraline, 900 W, capacitate 5 litri, 7 niveluri de presiune, 10 programe de gatire, start intarziat, functie decongelare, reincalzire, mentinerea caldurii, recipient din otel inoxidabil, display LED, Negru de la Daewoo

Multicooker sub presiune Daewoo Ultraline, 900 W, capacitate 5 litri, 7 niveluri de presiune, 10 programe de gatire, start intarziat, functie decongelare, reincalzire, mentinerea caldurii, recipient din otel inoxidabil, display LED, Negru

MULTICOOKER electric I gama ULTRALINE  

MultiCooker-ul electric Daewoo te sustine in a urma un stil de viata sanatos, datorita posibilitatii de a gati rapid si sanatos la aburi. Practic si usor de utilizat, aparatul este conceput sa prepare orice reteta preferata, avand prestabilite 10 programe din care puteti alege. Bucura-te de toate beneficiile gatitului cu aer cald si pune in valoare proprietatile ingredientelor pentru a servi cele mai savuroase preparate.

 

 

Programe predefinite – 10 programe

Cu ajutorul celor 10 programe inteligente poti sa pregatesti retete delicioase in cel mai scurt timp. Poti prepara orez, tocana, fasole, supa, carne si chiar prajituri. Adauga ingredientele necesare, selecteaza programul dorit, iar preparatul va fi gata fara prea mult effort.

 

Putere maxima – 900 W

Puterea aparatului de 900 W va asigura prepararea mancarii in conditii optime fie ca alegi programul manual in care sa-ti setezi temperatura si durata, fie ca optezi pentru unul dintre celelalte 10 programe prestabilite.

 

Capacitate – 5 l

Daca ai o familie numeroasa si doresti sa prepari o cantitate mai mare de alimente pentru cei dragi, cu MultiCooker-ul Daewoo, vei reusi intotdeauna sa gatesti cantitatea de mancare necesara fiecarui eveniment in parte, gratie capacitatii sale generoase.

 

Panou de control digital – afisaj LED

Datorita design-ului modern si usor de utilizat, panoul de control digital cu ecran iluminat LED a fost special conceput pentru o selectare si utilizare facila a functiilor disponibile ale aparatului.

Timer

Un timer in procesul de gatire joaca un rol foarte important, mai ales daca ai un program incarcat in timpul zilei. Cand setezi timpul corespunzator, nu mai este nevoie sa stai in apropierea aparatului.



CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Sub presiune
Utilizare Rezidential
Capacitate 5 l
Functii Oprire automata Timer Sistem de siguranta Mentinere la cald Decongelare Gatire sub presiune
Numar programe 10
Tip programe Orez Desert Cereale Reincalzire Tocana Abur Supa Coacere Fierbere
Material carcasa Plastic
Material recipient Inox
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Lingura 1 x Vas gradat 1 x Multicooker

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 900 W
Tip panou de comanda Digital
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.