Multifunctional Brother DCP-T710W, inkjet, color, format A4, ADF, wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional Brother DCP-T710W, inkjet, color, format A4, ADF, wireless de la BROTHER

Multifunctional Brother DCP-T710W, inkjet, color, format A4, ADF, wireless

Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Multifunctional Brother DCP-T710W, inkjet, color, format A4, ADF, wireless

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Alexandra (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 3 ani
Multifunctional Brother DCP-T710W, inkjet, color, format A4, ADF, wireless

Sunt foarte multumita de experienta pe care am avut-o de aceasta data cu Badabum. Cautam o imprimanta Brother , gama T, de ceva vreme. Problema pentru care nu reuseam sa achizitionez una (in special T710W) era din cauza faptului ca stocul nu era actualizat pe alte site-uri mari, cunoscute. Tot plasam comanda, plateam cu cardul, apoi ma sunau sa ma anunte ca de fapt nu au pe stoc. Cei de la Brother mi-au spus ca exista o problema cu stocurile din cauza pandemiei, iar productia a avut de suferit. Dupa indelungi cautari, am observat ca pe Badabum este mentionat "Stoc suficient in magazin", ceea ce m-a bucurat, dar totodata credeam ca si ei au aceeasi problema: stoc neactualizat. Am plasat comanda, cu teama, crezand ca a doua zi ma vor suna si imi vor spune ca nu au nici ei stoc, dar surpriza... a doua zi m-am trezit cu imprimanta la usa.
Mai mult de atat, pretul recomandat de producator este 1.049,00 RON cu TVA | 881,51 RON fără TVA, iar pe Badabum pretul este de 966.26 Lei cu TVA. Mi se pare un pret corect. Din pacate pe alte siteuri ale unor distribuitori foarte mari am vazut acelasi produs la un pret...REDUS...de 1200 lei cu TVA.
Apreciez corectitudinea celor de la Badabum si faptul ca nu profita de ocazii precum Black Friday pentru a creste preturile, dar de fapt sa le afiseze ca fiind reduse. Not cool, not ethical!

Ar fi fost ok sa mi se raspunda la telefon, dar sunt sigura ca, fiind perioada Black Friday au fost suprasolicitati, iar eu chiar nu am avut probleme cu a mea comanda. A fost right first time ;)

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.