Multifunctionala Canon i-SENSYS MF419x, Laser, Monocrom, Format A4, Duplex, Fax, Retea, Wi-Fi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Multifunctionala Canon i-SENSYS MF419x, Laser, Monocrom, Format A4, Duplex, Fax, Retea, Wi-Fi de la Canon

Beneficii

  • Imprimanta multifunctionala laser A4 alb-negru cu WiFi, adaptata pentru grupurile de lucru mici
  • Imprimare rapida, la calitate profesionala, la viteze de pana la 33 ppm
  • Utilizare usoara prin intermediul ecranului tactil color intuitiv
  • Imprimarea automata fata-verso reduce deseurile si cheltuielile generale
  • Quick First-Print economiseste timp si mentine productivitatea echipelor
  • Imprimare securizata prin cod PIN
  • Imprimati de pe smartphone-uri si tablete, utilizand compatibilitatea cu AirPrint, Mopria si aplicatia Canon PRINT Business
  • Colaboreaza usor cu serviciile populare de stocare in cloud
  • Integrare usoara in retea, gratie capacitatilor de gestionare a dispozitivelor si a productiei
  • Simplu de intretinut gratie cartuselor multifunctionale comode

Lucrati mai inteligent la birou


Companiile mici pot obtine o crestere binevenita a productivitatii cu ajutorul imprimantei multifunctionala laser alb-negru A4 MF419x. Oferind imprimare de calitate profesionala la viteze de pana la 33 ppm, MF419x este suficient de versatila pentru a face fata tuturor nevoilor dvs. de documente, in ciuda dimensiunilor sale impresionant de compacte. Un ecran tactil color intuitiv de 3,5”, o capacitate de hartie de 550 de pagini si Quick First-Print de la initializare va ajuta echipele sa lucreze mai eficient si fara intrerupere. MF419x ofera si o functie convenabila de confidentialitate: functia Imprimare securizata va protejeaza documentele printr-un cod PIN, chiar si cand imprimati de pe un dispozitiv mobil.

Compatibilitate cu dispozitive mobile, compatibilitate cu servicii cloud si pregatita pentru productivitate


Gratie compatibilitatii imprimantei MF419x cu Apple AirPrint (iOS) si Mopria (Android), puteti imprima de pe orice dispozitiv compatibil. De asemenea, puteti beneficia de o gama larga de caracteristici avansate cu aplicatia Canon PRINT Business si va puteti conecta dispozitivul la un cont Google Cloud Print in cateva secunde.

Partajare imbunatatita a documentelor


Imprimanta MF419x compatibila cu serviciile cloud poate contribui la cresterea agilitatii companiei. Utilizand utilitarul MF Scan (pentru PC-uri/laptopuri) si aplicatia Canon PRINT Business (pentru dispozitive mobile), toti se pot conecta in mod continuu intre MF419x si serviciile populare de stocare in cloud, precum Evernote® si DropBox, pentru a captura, a digitaliza si a partaja documente din mers – sau, pur si simplu, pentru a scana si trimite prin e-mail printr-o singura operatie. 

Capacitati inteligente de functionare in retea


Dispunand de o serie de capacitati flexibile de functionare in retea, MF419x este completarea perfecta pentru reteaua dvs. Conectivitatea WiFi si Ethernet, pe langa compatibilitatea cu limbajele de imprimare PCL5e/6 si Adobe PostScript, permite o integrare fara probleme in mediile de retele gestionate. Gratie gestionarii Canon de la distanta a operatiilor de service e-Maintenance si compatibilitatii cu sistemul de management al productiei uniFLOW de la Canon, MF419x este la fel de adecvata si pentru mediile cu servicii de imprimare gestionate.

Proprietate simpla si durabila


Fiabilitatea constanta si calitatea reinnoita sunt asigurate ori de cate ori schimbati tonerul, gratie designului Canon de cartuse pentru dispozitivele multifunctionale, care permite inlocuirea simultana a tuturor componentelor esentiale. Prin consumul redus de energie in modurile inactiv si standby, functia de imprimare automata fata-verso si o functie inteligenta de oprire pentru economisirea energiei, imprimanta MF419x reprezinta o alegere sustenabila si economica.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.