Epson Multifunctional cu jet de cerneala L365, CISS, A4, viteza 33ppm, Wi-Fi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epson Multifunctional cu jet de cerneala L365, CISS, A4, viteza 33ppm, Wi-Fi de la Epson

Multifunctional inkjet color CISS Epson L365, dimensiune A4 (Printare, Copiere, Scanare), viteza 33ppm alb-negru, 15ppm color, rezolutie 5760x1440 dpi, alimentare hartie 100 coli, scanner CIS rezolutie 1200x2400 dpi, interfata: USB 2.0, Wireless, Epson Connect (iPrint, Email Print), consumabile: T6641 black 4k pagini, T6642 cyan 6.5k pagini, T6643 magenta 6.5k pagini, T6644 yellow 6.5k pagini.

L365 este ideala pentru utilizatorii casnici si cei din birourile mici care doresc sa imprime, sa scaneze si sa copieze prin Wi-Fi la calitate buna cu costuri foarte scazute. Datorita rezervorului de cerneala de mare capacitate, utilizatorii pot imprima mai multe pagini la un cost mai scazut. Configurarea simpla va ajuta sa incepeti imediat imprimarea pentru a maximiza productivitatea si pentru a evita pierderile de timp. Tehnologia Micro Piezo si vitezele de imprimare ISO de pana la 9,2 ppm contribuie la producerea rapida de rezultate constante, de calitate superioara.

Spuneti adio cartuselor de cerneala
L365 este livrata cu patru recipiente de cerneala Epson color (cyan, galben, magenta, negru) si doua recipiente suplimentare de cerneala neagra incluse, astfel ca aveti la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a incepe imediat sa imprimati. Utilizatorii pot sa imprime pana la 12.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color cu setul initial de cerneluri, ceea ce inseamna ca va trece mai mult timp pana va fi necesara inlocuirea acestora.

Calitate Epson de incredere
Rezervorul de cerneala special este complet integrat in imprimanta, astfel incat va puteti bucura de o imprimare color fiabila, fara murdaria sau complicatiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale sau de la terti. L365 este, de asemenea, livrata cu o garantie de un an sau 30.000 pagini din partea producatorului, pentru un plus de siguranta.

 
Imbunatatiti productivitatea
Configurarea modelului L365 este simpla si lipsita de probleme, pentru a putea sa lucrati imediat. Conectivitatea Wi-Fi prin intermediul Epson Connect4 simplifica imprimarea de pe dispozitive smartphone si tablete. Datorita functiei de copiere multipla, o pagina poate fi copiata rapid de pana la 20 de ori printr-o singura apasare, pentru a economisi timp. Scanerul de 1.200 dpi va permite, de asemenea, sa scanati la calitate superioara fotografii si documente. Tehnologia de reumplere a recipientelor de cerneala este simpla si rapida, pentru a reduce pierderile de timp. Recipientele de cerneala Epson originale faciliteaza reumplerea rezervorului de cerneala cu ajutorul etichetelor clare si duzelor fara scurgeri.
Caracteristici esentiale

Imprimare, copiere si scanare la costuri extrem de scazute - Rezervor de cerneala integrat, de capacitate foarte mare
Cerneala pentru doi ani inclusa - 12.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color
Un plus de siguranta - Acoperita de garantia Epson pentru 12 luni sau 30.000 de pagini
Simplu de utilizat - Configurare si intretinere simpla, fara probleme
Flexibila - Conectivitate Wi-Fi si imprimare simpla de pe dispozitive mobile

Tehnica

Metoda de imprimare Inkjet Jet de cerneala (cap de imprimare Epson Micro Piezo)
Configuratie duze 180 Duze negru, 59 Duze per culoare
Marime minima a picaturilor 3 pl, Cu tehnologie pentru picaturi de cerneala de dimensiuni variabile
Tehnologie cerneala Dye Ink
Rezolutie imprimare 5.760 x 1.440 DPI
Randament Post individual, Grup de lucru
Multifunctional Imprimare, Scanare, Copiere

Viteza

Viteza de imprimare ISO/IEC 24734 9,2 Pagini/min. Monocrom, 4,5 Pagini/min. Colour
Viteza de imprimare 15 Pagini/min. Colour (hartie simpla), 33 Pagini/min. Monocrom (hartie simpla), 69 Secunde per fotografie de 10 x 15 cm (Hartie fotografica lucioasa Epson premium)
Culori Negru, Cyan, Galben, Magenta

Scanare

Viteza de scanare o singura fata (A4 alb-negru) 300 DPI 2,4 msec/linie; 600 DPI 7,2 msec/linie
Viteza de scanare o singura fata (A4 color) 300 DPI 9,5 msec/linie; 600 DPI 14,3 msec/linie
Rezolutie scaner 1.200 DPI x 2.400 DPI (orizontal x vertical)
Formate iesire BMP, Scanare catre JPEG, Scanare catre TIFF, Scanare catre PSF
Tip scaner Contact image sensor (CIS)

Specificatii hartie si senzori

Numarul tavilor de hartie 1
Formate hartie A4, A5, A6, B5, C6 (plic), DL (plic), No. 10 (plic), Letter, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 16:9, Personalizat, Lega
Duplex Manual
Capacitate tava hartie iesire 30 Coli
Capacitate tava hartie 100 Coli Standard, 100 Coli maxim, 20 Coli fotografice

General

Consum de energie 11 Wati (copiere independenta, model ISO/IEC 24712), 1,3 Wati (mod repaus), 3,6 Wati Ready, 0,3 Wati (opriti), ENERGY STAR® qualified
Tensiune de alimentare AC 110 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
Dimensiuni produs 482‎ x 300 x 145 mm (Latime x Lungime x Inaltime)
Greutate 4,5 kg
Nivel sonor 5,2 B (A) cu hartie fotografica lucioasa Epson Premium/mod fotografic cu RPM - 38 dB (A) cu hartie fotografica lucioasa Epson Premium/mod fotografic cu RPM
Sisteme operative compatibile Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS 10.9.x, Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32/64 biti), Windows 8.1, Windows 8.1 x64 Edition, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64, XP Professional x64 Edition
Software incorporat Epson Scan
Conexiuni WiFi, USB
Securitate WLAN WEP 64 Bit, WEP 128 Bit, WPA PSK (TKIP), WPA PSK (AES)
Servicii de imprimare Cloud si mobila Epson Connect (iPrint, Email Print)
Alimentare cu energie 220 V
Volum de livrat 4 recipiente individuale de cerneala de cate 70 ml fiecare (negru, cyan, galben, magenta), plus 2 recipiente suplimentare de cerneala neagra, Aparat principal, Cablu alimentare, Ghid introductiv, Software (CD), Certificat de garantie

Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre Epson Multifunctional cu jet de cerneala L365, CISS, A4, viteza 33ppm, Wi-Fi

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Mircea (Bucuresti) - Scor: 5/5 | acum 7 ani
Epson Multifunctional cu jet de cerneala L365, CISS, A4, viteza 33ppm, Wi-Fi

Salut
Am achizitionat aceasta imprimanta petru a imprima pozele stranse in ani pe diferite medii de stocare. Un prieten de-al meu imi tot spunea ca imprimanta este o investitie buna, eu, fiind Toma Necredinciosul, am avut oarecare rezerve vis-a-vis de recomandarea facuta. Am cautat aceasta imprimanta pe paginile marilor snapani gen Altex, Flanco, Emag sau Mediagalaxy si am vazut ca pretul afisat este de o crasa nesimtire. Am intrat pe Compari.ro si cel mai mic pret era AICI. Asa cum v-am mai spus , circumspect fiind am venit si am cumparat multifunctionala. Surpriza !!! Dupa 200 de poze color imprimate, nivelul cernelurilor a scazut f f putin; mi-am zis ca am avut noroc. Dar mi-am adus aminte ca trebuie sa ma inscriu pe site-ul celor de la Epson sa pot beneficia de garantia extinsa si a trebuit sa completez intr-o rubrica seria de identificare..... pe spatele imprimantei scrie clar EPSON SEIKO ceea ce-mi confirma garantia calitatii produsului achizitionat.
Si pentru ca nu sunt platit de nimeni sa fac reclama, tin sa precizez ca acasa aveam urmatoarele imprimante: HP 1600, HP 1500, HP 4550 dar costul unui refill ma seca.
Concluzionez : imprimanta este extraordinara si este vanduta de niste tipi de bun simt

Lipsa duplex-ului automat se simte

se poate achizitiona si in rate doar ca acest lucru nu este specificat pe site...... sau cel putin eu nu am vazut acest lucru

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.