Epson Multifunctional cu jet de cerneala L455, A4, viteza 33ppm, WI-Fi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epson Multifunctional cu jet de cerneala L455, A4, viteza 33ppm, WI-Fi de la Epson

Multifunctional inkjet color CISS Epson L455, dimensiune A4 (Printare, Copiere, Scanare), viteza 33ppm alb-negru, 15ppm color, rezolutie 5760x1440 dpi, alimentare hartie 100 coli, scanner CIS rezolutie 1200x2400 dpi, interfata: USB 2.0, Wireless, Epson Connect (iPrint, Email Print), Apple AirPrint, Google Cloud Print, display LCD color tactil 3,7cm, consumabile: T6641 black 4k pagini, T6642 cyan 6.5k pagini, T6643 magenta 6.5k pagini, T6644 yellow 6.5k pagini.

 
L455 este ideala pentru cei care doresc sa imprime, sa scaneze si sa copieze rapid, la calitate buna si cu costuri foarte scazute, fara a utiliza PC-ul, acasa. Datorita rezervorului integrat de cerneala de mare capacitate, utilizatorii pot imprima cu costuri scazute documente color A4, inclusiv lucrari de grafica si prezentari. Configurarea dispozitivului este simpla, imbunatatind productivitatea si evitand pierderile de timp. Tehnologia noastra pentru capul de imprimare produce constant rezultate fiabile de calitate superioara.
 
 

Spuneti adio cartuselor de cerneala
L455 este livrata cu patru recipiente de cerneala Epson color (cyan, galben, magenta, negru) si doua recipiente suplimentare de cerneala neagra incluse, astfel ca aveti de la bun inceput la dispozitie tot ceea ce este necesar, putand imprima pana la 12.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color cu setul initial de cerneluri.

Imbunatatiti productivitatea
Configurarea este simpla si lipsita de probleme, pentru a putea sa lucrati imediat. Ecranul LCD color de 3,7 cm si slotul de card va permite sa imprimati, sa copiati si sa scanati fara PC. Conectivitatea Wi-Fi prin intermediul Epson Connect simplifica imprimarea de pe dispozitive smartphone si tablete. Documentele si fotografiile pot fi, de asemenea, imprimate de pe dispozitive mobile datorita compatibilitatii cu Apple AirPrint4 si Google Cloud Print. Datorita functiei de copiere multipla, o pagina poate fi copiata rapid de pana la 99 de ori printr-o singura apasare, pentru a economisi timp. Scanerul de 1.200 dpi va permite sa scanati la calitate superioara fotografii si documente.

Calitate Epson de incredere
Rezervorul de cerneala special este complet integrat in imprimanta si recipientele de cerneala Epson originala faciliteaza reumplerea acestuia datorita etichetarii clare si duzelor fara scurgeri, astfel incat va puteti bucura de o imprimare color fiabila. L455 este, de asemenea, livrata cu o garantie de un an sau 30.000 pagini din partea producatorului, pentru un plus de siguranta. Tehnologia Epson Micro Piezo si vitezele de imprimare ISO de pana la 9,2 ppm contribuie la producerea rapida de rezultate constante, de calitate superioara.

 
 
Caracteristici esentiale

Imprimare, copiere si scanare la costuri foarte scazute - Rezervor de cerneala integrat, de capacitate foarte mare
Cerneala pentru doi ani inclusa - 12.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color
Un plus de siguranta - Acoperita de garantia Epson pentru 12 luni sau 30.000 de pagini
Simplu de utilizat - Configurare si intretinere simpla, fara probleme si ecran LCD
Flexibila - Conectivitate Wi-Fi si imprimare simpla de pe dispozitive mobile
 
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Format
      A4
    • Interfata
      USB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.