Panasonic Multifunctional laser, 28 ppm, KX-MB2230-HX

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional laser, 28 ppm, KX-MB2230-HX de la Panasonic

KX - MB2230-HX imprimanta multifunctionala

• 28 ppm imprimare de mare viteza
• 28 ppm imprimare / copiere
• Caseta pentru hartie de 500 de coli
• Alimentator automat de documente

Imprimare rapida

Imprimarea pe o parte a unei pagini poate fi risipitoare si ineficienta . De aceea, KX - MB2230 are capacitatea de imprimare duplex . Conventionalele imprimante A4 inversau paginile una cate una, rezultand o slaba performanta si productivitate scazuta .KX - MB2230 vine ca standard cu imprimare fata-verso rapida, ceea ce face posibila imprimarea ambelor parti ale documentelor practic la viteza cu aceea a imprimarii unei singure fete. 

KX-MB2230-HX este echipat cu un alimentator automat de documente de 50 de coli capabile sa suporte formate ale documentelor A4, A5 si chiar A6 .Aceasta functie este utila mai ales in cabinete medicale si farmacii in care documentele mici sunt frecvent utilizate .

Caseta de hartie de 500 de coli

De obicei multifunctionale compacte concepute pentru a fi utilizate in birouri mici sau birourile de acasa, sunt echipate cu o caseta de 250 de coli, in timp ce hartia de imprimare comerciala este in mod normal furnizata in pachete de 500 de coli . Chiar daca are design compact si profil subtire KX - MB2230 este echipat cu caseta de mare capacitate capabila de a detine un pachet complet de 500 de coli . Astfel puteti incarca toate 500 de coli dintr-o data, nemaifiind nevoie sa lasati topurile de hartie desigilate in jurul biroului.

Modul Eco
Un buton dedicat ECO este situat pe panoul de control . Cand este selectat, butonul ECO este activata functia de economisire a energiei . 

 

Multifunctional laser, 28 ppm, KX-MB2230-HX

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.