QNAP Tower NAS, 4-Bay, Annapurna Labs AL314 Quad core 1.7GHz, 1GB SODIMM DDR3L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tower NAS, 4-Bay, Annapurna Labs AL314 Quad core 1.7GHz, 1GB SODIMM DDR3L de la QNAP

TS-431P2 oferă trei porturi USB 3.0 si porturi LAN dual Gigabit, oferind performante remarcabile de multitasking pentru backup, sincronizare si acces la distantă de la un cloud privat securizat. Modelul quad-core TS-431P2 oferă capabilităti hardware puternice, permitând Qfiling (organizarea automată a fisierelor) si Qsirch (căutare fulltext) pentru utilizarea NAS zilnică mai inteligentă.
 
Multe aplicatii bogate în functii sunt disponibile pentru a vă îmbunătăti productivitatea si viata digitală, inclusiv pentru statia Notes (creati note digitale pe un nor privat securizat si trimiteti-le împreună cu colegii si prietenii), QmailAgent (centralizati gestionarea contului de e-mail si copii de rezervă a e-mailurilor) si Qcontactz stocarea centralizată si gestionarea informatiilor de contact).
 
TS-431P2 suportă, de asemenea, Snapshot-uri, permitându-vă să vă restabiliti cu usurintă TS-431P2 într-o stare anterioară în cazul unui esec NAS neasteptat sau când a fost lovit de un atac de răscumpărare. Mai mult, acum puteti integra diferite dispozitive IoT în TS-431P2 si puteti dezvolta, implementa si găzdui rapid aplicatiile IoT cu QIoT Suite Lite inovatoare QNAP.



Procesorul quad-core oferă performante ridicate
Echipat cu AnnapurnaLabs, un procesor Amazon Alpine AL-314 quad-core de 1,7 GHz Cortex-A15, 1GB / 4GB DDR3 RAM (expandabil la 8GB), TS-431P2 este un NAS de înaltă performantă pentru acasă, grupuri de lucru si utilizatori SOHO oferind o performantă remarcabilă de până la 221 MB / s citit si viteză de scriere de 195 MB / s. Cu o criptare a volumului NAS complet de 256 de biti, TS-431P2 oferă viteze de transfer de peste 220 MB / s, îmbunătătind performanta si securitatea sistemului, asigurând în acelasi timp confidentialitatea datelor personale sensibile stocate în NAS. Atunci când este utilizat cu un adaptor Wi-Fi compatibil 802.11ac sau dual-band cu 802.11n 2.4GHz / 5GHz, TS-431P2 devine un centru media ideal, cu viteze remarcabil de mari pentru transferul unei cantităti mari de fisiere si multimedia multimedia cu streaming de bandă largă.





Accelerarea cache-ului SSD
TS-431P2 suportă cache-ul SSD pentru a spori semnificativ performanta IOPS a volumelor de stocare si pentru a creste eficienta operatională. Este perfect pentru îmbunătătirea fluxului de lucru global al aplicatiilor care solicită IOPS si permite cel mai bun cost si performantă prin combinarea SSD-urilor cu HDD-uri.

Notă: Toate compartimentele de unităti ale suportului TS-431P2 suportă cache-ul SSD.



Eficientă ridicată cu suport dual LAN
TS-431P2 suportă mai multe moduri de port-trunking, permitând administratorilor să stabilească agregarea legăturilor pentru a creste potentialul total al transmisiei de date. Rezolvarea defectiunilor si IP dual sunt de asemenea suportate pentru a asigura functionarea continuă a sistemului. Modurile suportate pentru port-porturi includ: Balance-rr (Runda-Robin), Active Backup, Balance XOR, Broadcast, IEEE 802.3ad, Balance-tlb si Balance-alb Balancing Adaptive Load Balancing.


Recuperarea rapidă a dezastrelor cu Snapshots


TS-431P2 suportă Snapshot-uri bazate pe blocuri, care pot înregistra si salva oricând starea sistemului de fisiere si metadatele fisierelor din afara sistemului de fisiere. În cazul unei defectiuni neasteptate a sistemului NAS sau a unui atac de răscumpărare, instantaneele rămân intacte, permitându-vă să readuceti rapid sistemul la o stare normală anterioară. Puteti păstra si restaura mai multe versiuni ale aceluiasi fisier, dosar sau chiar întregul volum. TS-431P2 suportă până la 64 de instantanee pe volum sau LUN (până la 256 în total). Snapshot Replica facilitează protectia dublă care replică instantaneele la un QNAP NAS sau la un server de la distantă.Notă: caracteristica Snapshots va fi disponibilă din QTS 4.3.4.


QTS - Cel mai inteligent si intuitiv sistem de operare NAS
Cu aplicatii si functii multiple, QTS îmbunătăteste eficienta managementului, productivitatea personală, multimedia si multe altele. Au fost adăugate si noi servicii de agenti inteligenti pentru a simplifica operatiunile si gestionarea sistemului. User-friendly QTS dispune de un desktop inteligent care vă permite să găsiti rapid functiile dorite, să monitorizati informatiile importante despre sistem în timp real, să deschideti mai multe ferestre de aplicatii pentru a executa mai multe sarcini simultan cu o eficientă mai mare de lucru si oferă o aplicatie încorporată Centrul cu aplicatii install-on-demand pentru a extinde functionalitatea NAS. QTS rupe barierele dispozitivelor, platformelor si geografiei pentru a aduce experiente cloud optimizate si pentru a încorpora functii avansate.



Qfiling automatizează organizarea fisierelor
Qfiling ajută la automatizarea organizării fisierelor pentru sortarea fisierelor distribuite prin mai multe foldere, ajutând la reducerea timpului necesar pentru a găsi fisiere importante. Utilizatorii pot clasifica fisierele si pot stabili conditiile de depozit; si să stabilească sarcinile de depunere care trebuie efectuate periodic. Caracteristica "Retetă" permite utilizatorilor să salveze conditiile de depozitare frecvent utilizate ca o "retetă exclusivă", apoi următoarea sarcină Qfiling poate fi executată cu un singur clic folosind reteta.

Notă: Este necesară o memorie minimă de 2 GB pentru a utiliza Qfiling



 



Qsirch - o modalitate mai inteligentă si mai rapidă de căutare
TS-431P2 suportă Qsirch, un instrument de căutare pentru căutarea rapidă a fisierelor. Qsirch acceptă previzualizări miniatură si chiar îsi aminteste istoricul căutărilor, permitându-vă să navigati rapid la fisierele pe care le-ati căutat anterior. Îmbunătătitul Qsirch adaugă "operatori de căutare" si filtru de căutare avansată si etichete, permitându-vă să găsiti mai rapid fisiere cu rezultate mai precise. Qsirch oferă, de asemenea, un ajutor pentru Google Chrome si Mozilla Firefox, care vă permite să căutati fisiere în NAS când utilizati Căutarea Google. Qsirch este un imens stimulent al productivitătii care reduce foarte mult timpul petrecut în căutarea fisierelor pe NAS, permitându-vă să vă concentrati asupra altor sarcini.

Notă: Pentru a utiliza Qsirch este necesară o memorie minimă de 2 GB




Începeti dezvoltarea aplicatiilor IoT cu Container Station
Container Station integrează exclusiv tehnologiile de virtualizare usoare LXC si Docker®, permitându-vă să utilizati mai multe sisteme izolate Linux® pe TS-431P2, precum si să descărcati aplicatii din registrul Docker Hub® încorporat pentru aplicatii nelimitate în containere. Ce este mai bine, Container Station suportă platforma QIoT Containers, care vă ajută să vă structurati rapid mediul IoT si implementarea pe norul dvs. privat IoT, stimulând microservicii si modernizând aplicatiile mostenite pentru a conduce mai multe oportunităti de afaceri.

Notă: Este necesară o memorie minimă de 1 GB pentru a utiliza statia Container. Pentru a avea performante optime, se recomandă să faceti upgrade la o memorie de 2 GB sau mai mult.




Modificate aplicatiile IoT cu QIoT Suite Lite
QNAP QIoT Suite Lite acceptă MQTT (e), HTTP (e) si CoAP, permitându-vă să integrati o gamă largă de dispozitive si senzori IoT în TS-431P2. QIoT Suite Lite utilizează instrumente populare, inclusiv Node-RED si Freeboard, pentru a oferi instrumente utile de modulare si vă ajută să creati medii IoT prin adăugarea de dispozitive, stabilirea de reguli si crearea tablourilor de bord. De asemenea, puteti utiliza TS-431P2 ca nod de calcul pentru ceată în cadrul unei infrastructuri publice IoT mai mari pentru a ajuta la filtrarea datelor înainte de a le trimite în nor si, prin urmare, să reducă costurile de lătime de bandă, de stocare si de procesare a cloud-ului.

 



Gestionare centralizată a e-mailurilor si a contactelor pentru îmbunătătirea fluxurilor de comunicare
Poate fi dificil să gestionati e-mailurile si informatiile de contact care sunt împrăstiate pe mai multe computere, dispozitive si conturi - să nu mai vorbim dacă e-mailurile importante sau informatiile de contact sunt pierdute sau devin inaccesibile din cauza închiderii contului sau disfunctionalitătii / pierderii dispozitivului. QNAP QmailAgent si Qcontactz vă ajută să stocati si să gestionati centralizat e-mailurile si informatiile de contact, făcându-le accesibile tuturor dispozitivelor dvs. în orice moment - si cu motorul de căutare puternic Qsirch, puteti găsi cu usurintă contacte si e-mailuri specifice ori de câte ori este necesar.

 


Luati, stocati, partajati si colaborati cu note cu Station Notes


Note Station vă ajută să organizati note pentru viata personală si profesională. Puteti să editati cu usurintă textul, să inserati imagini / fisiere din NAS, să ajustati imaginile cu ajutorul instrumentului de editare a imaginilor, să creati partajarea de linkuri pentru a partaja notele, să copiati / salvati notele cu instantanee si să vă asigurati confidentialitatea cu protectia prin parolă si criptare. De asemenea, puteti invita oameni să colaboreze pe note pentru o muncă în echipă mai mare! Note Station oferă o modalitate sigură si convenabilă de a lua note care sunt pe deplin sub controlul dvs. pe cloud-ul privat al lui TS-431P2.



Agentul IFTTT vă automatizează fluxul de lucru
IFTTT (dacă aceasta este ultima dată) este în prezent una dintre cele mai populare servicii de automatizare web. Cu ajutorul agentului QNAP IFTTT puteti crea un număr aproape nelimitat de aplicatii legate de NAS pe site-ul IFTTT pentru o mai mare automatizare si pentru a creste productivitatea. De exemplu, dacă setati un declansator ca "Orice fotografie nouă (utilizând serviciul Android Photos)" si actiunea "Descărcati adresa URL la QNAP NAS (utilizând serviciul QNAP)", toate fotografiile făcute utilizând dispozitivul Android vor fi automat descărcat în TS-431P2. Cu agentul IFTTT, puteti face TS-431P2 mai inteligent decât oricând.






Backup de date, recuperare si sincronizare
Hybrid Backup Sync oferă o solutie bine rotunjită pentru backup de date, sincronizare de fisiere si recuperare în caz de dezastru. Cu ajutorul sincronizării hibride de copiere de rezervă, puteti să efectuati cu usurintă si în sigurantă copii de sigurantă ale datelor de la NAS la mai multe spatii de stocare locală, la distantă si în spatiul de stocare în cloud. În cazul unui accident de sistem sau al unei defectiuni hardware grave, puteti restabili rapid datele din aceste spatii de stocare, minimizând timpul de întrerupere si reducând pierderile totale. Hibrid Backup Sync beneficiază, de asemenea, de avantajele stocării în cloud pentru sincronizarea unică a datelor dvs. în spatiul de stocare în cloud prin intermediul protocolului RTRR, Rsync, FTP, SMB sau prin sincronizarea în două sensuri a NAS cu servicii NAS / cloud de la distantă.




Trimiteti si sincronizati fisiere pe toate dispozitivele
TS-431P2 suportă SMB, NFS si AFP, permitându-vă să partajati rapid fisierele pe dispozitivele Windows®, Mac® si Linux® / UNIX®. Cu ajutorul utilitarului Qsync al QNAP, TS-431P2 devine un centru de date sigur pentru sincronizarea fisierelor cu un potential urias de stocare. Orice fisier încărcat în TS-431P2 poate fi sincronizat cu toate dispozitivele conectate, cum ar fi computerele, laptopurile si dispozitivele mobile. De asemenea, puteti sincroniza directoarele partajate pentru a creste flexibilitatea colaborării si partajarea de fisiere.



Sigurantă completă pentru a vă proteja datele
În mediile de retea deschise, datele de afaceri pot fi expuse într-un potential hack. TS-431P2 oferă numeroase optiuni de securitate, precum antivirus, acces criptat, blocare IP, verificare în doi pasi si multe altele. Administratorii IT pot, de asemenea, controla drepturile de acces ale fiecărui utilizator la foldere diferite, împiedicând accesul neautorizat la fisierele importante. TS-431P2 suportă criptarea AES pe 256 de biti, împiedicând accesul delicat al datelor de afaceri de la acces neautorizat si încălcare, chiar dacă hard disk-urile sau întregul sistem au fost furate. Se acceptă, de asemenea, serverul server AD, serverul LDAP si serviciul LDAP încorporat.



Solutie complexă de supraveghere care asigură securitatea non-stop
Surveillance Station este un sistem profesionist de supraveghere a retelei video (VMS) care oferă o interfată de management usor de utilizat, peste 3000 de modele de camere IP compatibile si licente de canal IP extensibile. Acesta sustine monitorizarea în timp real, înregistrarea video si audio si redarea cu o gamă largă de setări personalizabile. De asemenea, puteti instala aplicatia Vmobile pe dispozitivele iOS® sau Android ™ pentru a gestiona canalele monitorizate oricând si oriunde sau pentru a instala aplicatia mobilă Vcam pentru a transforma aparatul într-o cameră de retea pentru a înregistra instantaneu la TS-431P2. TS-431P2 oferă 2 canale gratuite de camere IP si puteti extinde până la 25 de canale prin achizitionarea de licente suplimentare. Cu nou-dezvoltat QUSBCam2 App, puteti utiliza o cameră USB ca o cameră de retea ONVIF. Pur si simplu conectati-l la TS-431P2 si puteti vizualiza imagini în timp real fără a instala orice software. Prin intermediul Statiei de supraveghere, puteti stoca chiar si înregistrări pentru redare, permitându-vă să construiti un sistem de supraveghere cu un buget minim.


 


Arhivati-vă amintirile fotografice. Împărtăseste-ti viata.
Photo Station facilitează partajarea fotografiilor si vă puteti desemna propriile controale de acces. Pur si simplu încărcati-vă fotografiile în TS-431P2 pentru a vă crea si organiza albumele foto prin intermediul unui browser web si puteti partaja cu familia si prietenii dvs. prin intermediul retelelor sociale precum Facebook®, Google+ ™, Twitter® si Pinterest®. Cu aplicatiile mobile Qfile si Qphoto (pentru iOS® si Android ™), puteti, de asemenea, să încărcati instantaneu noile fotografii de pe dispozitivul mobil în TS-431P2.



Bucurati-vă de medii în mod liber cu control multi-zone multimedia
Utilizati TS-431P2 ca sistem multimedia cu mai multe zone pentru a umple fiecare colt al casei dvs. cu alegerea dvs. de suport media. Puteti gestiona centralizat si strecura fotografii, muzică si videoclipuri de la TS-431P2 în diferite camere dintr-un singur dispozitiv utilizând dispozitive Bluetooth® si USB conectate la TS-431P2 (numai pentru streaming), DLNA®, Apple TV® si Chromecast ™ *. Fiecare membru al camerei din diferite zone se poate bucura de confortul si simplitatea pentru redarea media si stocarea multimedia. TS-431P2 este, de asemenea, o masină puternică de streaming cu suporturi DLNA®, Roku®, Amazon® Fire TV si suport TV Google ™ cu suportul Plex Media Server.

* Pentru a reda continut multimedia prin Chromecast, trebuie mai întâi să instalati pachetul extensie multimedia din Centrul de aplicatii QTS.



Hardware
Tip procesor:
ARM® Cortex-A15 quad-core
Frecventa procesor (MHz):
1700
Memorie RAM:
1GB
Memorie interna (Mb):
512 MB (Dual boot OS protection)
LAN integrat:
2 x Gigabit
Bay-uri
4
USB:
3
Capacitate HDD inclus:
noHDD
Interfata HDD:
SATA
Format HDD:
2.5 inch
3.5 inch
Cooler:
1 x 12cm smart Fan (12V DC)
Wireless:
Nu
Dimensiuni
Dimensiuni (cm):
169 × 160 × 219 mm
Greutate (Kg):
3
Altele
Nivel zgomot (dB):
19.5 db(A)
Montabile in rack:
Nu
Altele:
4 x 2.5"/3.5" SATA 6Gb/s
Encryption Engine
Floating Point Unit
Hot-swappable
Jumbo Frame
Kensington Security Slot
Power, Status, LAN, USB, HDD1-4
SSD Cache Acceleration Support
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.