NAS QNAP 451D2 4-Bay, CPU Intel Celeron J4025 2.0GHz Dual Core (max. 2.90 GHz), 4GB DDR4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere NAS QNAP 451D2 4-Bay, CPU Intel Celeron J4025 2.0GHz Dual Core (max. 2.90 GHz), 4GB DDR4 de la QNAP

NAS QNAP 451D2 4-Bay, CPU Intel Celeron J4025 2.0GHz Dual Core (max. 2.90 GHz), 4GB DDR4 SODIMM (1x4GB), max. 8GB (2 DIMMs), 2.5" & 3.5" SATA 6Gb/s, 3Gb/s HDD (neincluse), 2xGbE LAN 4xUSB3.0, Tower, adaptor alimentare, garantie 2 ani

 

TS-451D2 cu 4 compartimente ofera un potential ridicat de stocare pentru utilizatorii de acasa si de afaceri mici pentru a stoca, partaja si face copii de rezerva ale fisierelor. Utilizatorii de afaceri isi pot folosi procesorul Intel dual-core pentru a permite accesul local la distanta / la distanta la mai multe utilizatori la fisierele de lucru, in timp ce utilizatorii casnici se pot bucura de o experienta multimedia de inalta calitate atat cu streaming cat si cu iesire directa 4K HDMI 2.0. 

Cloud Storage Gateway va permite sa utilizati spatiul de stocare existent in cloud pentru a implementa o solutie hibrid-cloud, in timp ce un centru de aplicatii incorporat ofera o gama larga de aplicatii pentru a adauga functionalitati suplimentare TS-451D2.

 

 

 

Dual-core 2,0 GHz (boost pana la 2,9 GHz) cu accelerare criptare AES-NI

TS-451D2 este alimentat de un procesor dual-core Intel® Celeron® J4025 de 2,0 GHz (in boost pana la 2,9 GHz), accepta memorie DDR4 de pana la 8 GB si este compatibil cu unitatile SATA 6 Gb / s. Cu criptarea Intel® AES-NI, TS-451D2 securizeaza datele fara a afecta performantele. TS-451D2 are, de asemenea, patru porturi USB 3.2 Gen1 (inclusiv un buton de copiere USB cu o singura atingere) si doua porturi Gigabit Ethernet pentru o conectivitate mai mare pentru a va ajuta sa va simplificati fluxurile de lucru.

 

Backup Windows® si Mac®

Utilizati utilitarul QNAP NetBak Replicator fara licenta pentru a face copii de rezerva si a restaura fisiere de pe computerele Windows®. Apple’s Time Machine® este acceptat pentru backupul computerelor Mac®.

Snapshots pentru Volume & LUN

Snapshots sunt esentiale pentru protectia datelor NAS, iar caracteristica lor la nivel de bloc face din aceasta o metoda de protectie a datelor de incredere in fata amenintarilor in crestere a ransomware-ului.

 

Construiti un server media Plex

Prin instalarea Plex® Media Server din App Center, configurarea Plex® Media Server pe NAS este la doar cateva minute distanta. Puteti transmite fisiere media stocate pe dispozitive mobile si dispozitive de streaming media (inclusiv DLNA®, Roku®, Amazon Fire TV® si Google Chromecast ™).

   

Backup, acces si sincronizare a fisierelor in mai multe puncte

TS-451D2 stocheaza central date si fisiere si accepta protocoale comune de partajare a fisierelor, inclusiv SMB / CIFS, AFP si NFS pentru dispozitivele Windows®, Mac® si Linux® / UNIX®. 

Impreuna cu Qsync (o aplicatie care transforma un NAS QNAP intr-un centru de date sigur, de mare capacitate pentru sincronizarea fisierelor), orice fisier incarcat pe TS-451D2 devine disponibil pentru toate dispozitivele conectate (cum ar fi calculatoare, laptopuri si dispozitive mobile) .

 

Mutati datele comerciale in cloud flexibil si economic 

TS-451D2 poate fi usor integrat cu serviciile cloud de masa. Implementand gateway-uri de stocare in cloud si activand stocarea in cache locala pe TS-451D2, puteti utiliza cloud-ul fara probleme pentru stocare, backup si recuperare de date cu acces cu latenta redusa, oferind o experienta inovatoare cloud hibrid.

 

Gateway cloud bazat pe fisiere HybridMount

Extindeti flexibil capacitatea de stocare conectandu-va la stocarea in cloud. Puteti utiliza aplicatiile QTS pentru a va gestiona si edita fisierele cloud sau fisiere multimedia. HybridMount este ideal pentru colaborarea online si analiza datelor la nivel de fisier.

   

VJBOD Cloud gateway bazat pe cloud

VJBOD Cloud accepta backup NAS simplificat pentru stocarea in cloud a obiectelor. Transmiterea de date bazata pe blocuri incarca date aleatorii si fisiere mari in cloud in blocuri si transmite doar modificari de volum sau de LUN bazate pe blocuri (cum ar fi adaugarea, modificarea sau stergerea). Acest lucru este ideal pentru aplicatii la nivel de intreprindere cu cerinte mari de transfer de fisiere, cum ar fi baze de date, volume VM si videoclipuri.

 

Server all-in-one pentru a gazdui masini si containere virtuale

Indiferent de nevoile dvs. de virtualizare, puteti conta pe Virtualization Station si Container Station pentru suport complet de virtualizare. Puteti utiliza Retea si comutator virtual pentru a aloca resurse fizice de retea adecvate masinilor virtuale, containerelor si NAS pentru a simplifica implementarea retelei.

 

Statie de virtualizare

Virtualization Station va permite sa rulati mai multe masini virtuale Windows®, Linux®, UNIX® si Android ™. Puteti utiliza Virtual Network Computing (VNC) printr-un browser pentru a gestiona VM-urile. Statia de virtualizare este ideala pentru organizatii pentru a rula mai multe aplicatii pe un singur NAS.

   

Statie container

Container Station integreaza tehnologiile de virtualizare usoare LXC si Docker®. Puteti descarca aplicatii din Docker Hub® incorporat pentru a importa / exporta cu usurinta aplicatii de containere si pentru a gestiona controlul accesului, beneficiind de avantajul instalarii usoare, al transferabilitatii si al eficientei ridicate.

 

Conexiune la distanta usoara si sigura cu myQNAPcloud

myQNAPcloud va permite sa ramaneti conectat la TS-451D2 folosind un nume de domeniu unic. Nu este necesara nicio rutare sau configuratie complexa, iar myQNAPcloud intareste cheile de certificat SSL la 2048 de biti pentru a permite accesul la distanta, gestionarea si partajarea fisierelor si serviciilor pe TS-451D2.

 

Asigurati-va spatiile cu solutii integrate de supraveghere

QVR Pro este o solutie moderna de supraveghere bazata pe NAS care simplifica gestionarea camerei, alocarea spatiului de stocare, vizualizarea live a camerei si redarea. 

Spatiul de stocare dedicat pentru datele de supraveghere poate fi configurat pe TS-451D2 pentru a optimiza performanta sistemului, iar fluxurile de supraveghere pot fi monitorizate in orice moment folosind aplicatia mobila QVR Pro Client. 

Utilizatorii cu buget limitat pot folosi chiar si camere web USB ca camere de retea utilizand QVR Pro cu aplicatia QUSBCam2.

 

Mai multe aplicatii de productivitate

 

Centru de notificari

Consolideaza toate evenimentele, alertele si notificarile sistemului QTS pentru o gestionare NAS simpla si usoara, tinandu-va mereu informat cu privire la starea NAS.

   

Consilier de securitate

Un portal de securitate pentru verificarea punctelor slabe si oferirea de recomandari pentru imbunatatirea securitatii NAS. De asemenea, integreaza software de scanare anti-virus si anti-malware.

   

Qsirch

Instrumentul puternic de cautare QNAP, de tip Google, pentru gasirea rapida a anumitor imagini, muzica, videoclipuri, documente si e-mailuri dupa cuvinte cheie, culoare si mai multe conditii de cautare.

   

Cinema28

Transformati-va NAS intr-un server de streaming media pentru a va bucura de fotografii, muzica si videoclipuri in toata casa.

   

QuMagie

O aplicatie de gestionare a fotografiilor alimentata de AI, care accepta categorizarea automata a fotografiilor cu albume AI, afisaj iOS® Live Photo si un instrument puternic de cautare pentru solutia de gestionare si partajare a fotografiilor.

   

Qmiix

O solutie Integration Platform as a Service (iPaaS) care va permite sa conectati aplicatii si dispozitive cu QNAP NAS pentru automatizarea sarcinilor zilnice pentru o productivitate mai mare.

 

Extindere de stocare flexibila si economica

QNAP ofera solutii usoare de extindere a capacitatii de stocare. Iata cateva modalitati de a va extinde spatiul de stocare TS-451D2 dupa cum este necesar pentru a se potrivi cresterii datelor si a afacerii.

 

Actualizati capacitatea RAID

Unitati de schimbare la cald cu capacitate mai mica cu unitati de capacitate mai mare pentru a va extinde capacitatea NAS, astfel incat sa poata creste odata cu afacerea dvs.

   

Atasati carcase de expansiune

Conectati doua carcase de expansiune RAID TR-004 sau un JBOD USB 3.2 Gen 2 TL-D800C cu 8 compartimente si utilizati Storage & Snapshots Manager pentru a gestiona extinderea capacitatii NAS.

   

Migrati catre un NAS nou

Instalati hard disk-urile NAS intr-un NAS QNAP mai mare si pastrati toate datele si configuratiile existente.



CARACTERISTICI GENERALE

Procesor Intel® Celeron® J4025
Memorie interna 4 GB 4 GB SO-DIMM DDR4 (1 x 4 GB)
Management Da
Numar Hard disk-uri 4
Operatii RAID RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, Single
Porturi 1 x HDMI 2 x RJ-45 4 x USB 3.2 Gen 1
Retea 10/100/1000
Securitate AES-NI
Aplicatii File Station Qmedia Video HD OCR Converter Qsirch Qfiling Hybrid Backup Sync Virtualization Station Container Station QuMagie Qsync Resource Monitor QVR Pro Qmiix Security Counselor Notification Center Cinema28
Dimensiuni (D x H x W) 219.4 x 165.3 x 160
Hard disk-uri incluse Nu
Media server support DLNA Plex Media Server Chromecast
Networking protocols AFP FTP iSCSI NFS SNMP SSH Telnet SMTP SFTP FTPS TFTP SMSC CIFS / SMB HTTP(S)
Racire 1 x 120mm, 12VDC
Alimentare 100 - 240 V
Backup solutions Hybrid Backup Sync iSCSI LUN backup
File sharing Photo Station Music Station Video Station
Accesorii incluse 1 x Incarcator 2 x Cablu ethernet 1 x Cablu incarcare 1 x Ghid instalare 16 x Suruburi HDD 3.5" 12 x Suruburi HDD 2.5" 2 x Chei tava drive-uri
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.