Synology NAS 12-Bay, 4C 2,1GHz, 4GB, 4xGbE LAN, 2xUSB3.0, 2xPower Supply

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere NAS 12-Bay, 4C 2,1GHz, 4GB, 4xGbE LAN, 2xUSB3.0, 2xPower Supply de la Synology

RS2418RP+ este o solutie ideala de stocare pentru intreprinderile mici si mijlocii, cu o mare flexibilitate in ceea ce priveste capacitatea de stocare extinsa, memoria RAM si suportul optional de memorie cache SSD de mare viteza, NIC sau M.2. Acesta serveste perfect ca server de fisiere centralizat, tinta de backup pentru companii raspandite sau tinta de backup pentru statiile de lucru angajate intr-o afacere aflata in plina dezvoltare.

Unknown Image

Imbunatatiti performanta dvs. de stocare cu ajutorul adaptoarelor suplimentare, usor de instalat

Echipat cu un slot PCIe 3.0, RS2418RP+ suporta instalarea unui adaptor M.2 SSD sau a unui NIC 10GbE, pentru un cache de sistem high-IOPS sau o transmisie ultra-rapida de date.

  • SSD - slot dual M.2 SATA SSD, compatibil cu factorii de forma 2280/2260/2242
  • 10GbE - capacitate de retea 10GbE, pentru mediile cu intensitate de banda



Unknown Image Unknown Image



Sistem de fisiere de ultima generatie, pentru o mai buna protectie a datelor

Sistemul de fisiere Btrfs introduce tehnologii avansate de stocare si snapshot-uri optimizate pentru a preveni coruperea datelor si a reduce cheltuielile de intretinere. In timp ce asigura integritatea datelor la un nivel ridicat, ofera instrumente flexibile si eficiente de protectie a datelor si de recuperare.

Unknown Image

Solutia fundamentala de backup

RS2418RP+ integreaza diverse aplicatii de backup pentru a va proteja datele importante pe orice dispozitiv, cu o interfata utilizator intuitiva si tehnologii de stocare durabile.

Unknown Image
Active Backup pentru Server
O solutie de backup fara agenti protejeaza datele de pe serverele Windows si Linux prin SMB si Rsync, pentru a minimiza costurile de implementare si gestionare.
Unknown Image
Hyper Backup
Copiati complet datele dvs. intr-un folder local, un dispozitiv extern, un alt NAS Synology, un server rsync sau un cloud public, pentru a va garanta siguranta datelor.
Unknown Image
Desktop Backup
Protejati-va PC-ul cu Cloud Station Backup. Salvati cu usurinta datele stocate pe macOS catre Synology NAS cu Time Machine.
Unknown Image
Active Backup pentru Office 365 / G Suite
Protejati datele de corporatie stocate in cloud. Solutie de backup cu un tablou de bord centralizat. Optimizati eficienta stocarii cu o singura instantiere si o tehnologie de deduplicare la nivel de bloc.



Solutii de virtualizare a stocarii, complet certificate

Stocarea Synology iSCSI suporta pe deplin majoritatea solutiilor de virtualizare pentru a spori eficienta de lucru cu o interfata usor de gestionat. Integrarea VMware vSphere 6 si VAAI ajuta operatiile de stocare offload si optimizeaza eficienta de calcul. Windows Offloaded Data Transfer (ODX) accelereaza transferul de date si rata de migrare. Suportul OpenStack Cinder transforma Synology NAS intr-o componenta de stocare block-based.

Unknown Image

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.