Western Digital NAS My Cloud Home Duo 20TB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere NAS My Cloud Home Duo 20TB de la Western Digital

Salvati totul acasa. Accesati-l oriunde
My Cloud ™ Home Duo este un dispozitiv de stocare cloud personal usor de utilizat, care se conecteaza direct la routerul Wi-Fi de acasa, astfel incat sa va puteti salva tot continutul digital intr-un singur loc central. Spre deosebire de un NAS, este o solutie centralizata simpla pentru a face copii de rezerva pentru fotografii, videoclipuri si fisiere.
 
 
Un loc central pentru a stoca totul
Backup pentru fotografii, videoclipuri si fisiere de pe unitatile externe, USB-uri, dispozitive mobile, computere si conturi cloud.
 
 
Organizeaza si gaseste
Cautati dupa data, ora sau cuvant cheie pentru a gasi rapid amintirile preferate si a crea albume foto sau foldere.
 
 
Distribuie si colaboreaza
Invita-ti familia si prietenii sa colaboreze la dosare si albume. Distribuie fotografii, videoclipuri, documente si multe altele. Perfect pentru vacante, munca si scoala.
 
 
Spatii individuale si private pentru fiecare utilizator
Toti cei adaugati pe dispozitivul dumneavoastra isi pot configura propriul spatiu privat la care numai ei au acces. Au un control deplin asupra modului in care gestioneaza, acceseaza si isi impartasesc fisierele.
 
 
Salvati totul de doua ori cu modul Mirror
My Cloud Home Duo vine echipat cu doua hard disk-uri si este setat pe modul Mirror (RAID 1), astfel incat tot continutul dumneavoastra este duplicat automat pe fiecare unitate. Dezactivati modul Mirror pentru a obtine o capacitate completa de stocare.


CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate 20 TB
Interfata Ethernet USB 3.0
Sisteme de operare macOS 10.9 - 10.14 Windows 7, Windows 8.0, Windows 8.1, Windows 10 iOS 9+ Android 6+ Internet Explorer 11+ Microsoft Edge Safari 8+ Safari 45+ Google Chrome 50+
Dimensiuni (W x D x H cm) 10 x 16 x 18
Culoare Alb
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.