GARMIN Sistem de navigatie DezlCam 785 LMT-D , 7", camera integrata, soft camion, full Europe , update gratuit al hartilor pe viata

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie DezlCam 785 LMT-D , 7", camera integrata, soft camion, full Europe , update gratuit al hartilor pe viata de la GARMIN

Navigator pentru camioane cu ecran mare cu GPS

- Navigator premium pentru camioane de 7” cu suport magnetic alimentat si actualizari de harti gratuite pe viata;
- Stabilirea de rute personalizate pentru dimensiunile, incarcatura si greutatea camionului, plus alerte pentru inaltimi de poduri, curbe stranse, pante abrupte si multe altele;
- Include informatii gratuite in timp real, despre trafic prin Trafic digital sau Smartphone Link si Servicii in timp real prin aplicatia gratuita Smartphone Link;
- Planificarea usoara a pauzelor cu notificari regulate plus un director de Servicii pentru camioane si remorci, care pot fi cautate dupa marca sau facilitati (de ex., „DKV” sau „dusuri”);
- Controlati dēzl™ 785 folosind vocea si beneficiati de apeluri hands-free prin Bluetooth®, notificari inteligente si Wi-Fi® integrat pentru actualizari usoare ale hartilor si ale software-ului fara a avea nevoie de un computer;
- Functia Dispecerat si Monitorizare permite dispecerilor sa trimita cu usurinta mesaje text si adrese soferilor si chiar sa le monitorizeze rutele de la inceput pana la destinatie.


Pentru soferii „Vehiculelor de bunuri mari” care isi doresc un navigator cu ecran mare adecvat, navigatorul nostru pentru camioane dēzl™ 780 LMT-D cu GPS cu ecranul sau tactil de 7” este tovarasul ideal de drum. In plus fata de hartile premium, navigarea controlata vocal si functiile avansate de conectivitate, acesta este livrat cu un suport magnetic alimentat pentru atasarea in siguranta si indepartare usoara atunci cand iesiti din cabina.
Ramaneti conectati, primiti alerte si mentineti traseul pentru cursele lungi cu dēzl™ 785 LMT-D.

Pentru a va ajuta sa profitati la maximum de afisajul sau cu rezolutie superioara, cu zoom prin atingere, dēzl™ 785 LMT-D este livrat preincarcat cu harti care includ de asemenea avertismente pentru rute referitoare la camioane — precum inaltimi de poduri, curbe stranse, pante abrupte si multe altele — pentru cele mai importante drumuri si autostrazi. Este suficient sa introduceti informatiile de profil ale vehiculului (personalizabile in functie de inaltime, greutate, lungime, latime si materiale periculoase) si veti gasi rutele preferate de soferii de camion si adecvate pentru dimensiunile, incarcatura si greutatea camionului.
   
Stabilire de rute personalizate pentru camioane
dēzl™ 785 contine harti detaliate ale Europei, care includ restrictii pentru camioane – precum inaltimea podurilor, curbele periculoase, limitele de greutate si multe altele – si informatii conexe pentru cele mai importante drumuri si sosele. Este suficient sa introduceti informatiile de profil ale vehiculului (personalizabile in functie de inaltime, greutate, lungime, latime si materiale periculoase) si veti gasi rutele preferate de soferii de camion si adecvate pentru dimensiunile, incarcatura si greutatea vehiculului. Pentru confort sporit, Profilul simplu de camion va permite sa schimbati usor dimensiunile remorcilor prin simpla apasare a unui buton.
     
   
Camera de bord integrata
Imediat ce incepeti sa conduceti, dēzlCam™ 785 LMT-D inregistreaza automat videoclipuri continue la calitate HD. In cazul unei coliziuni, functia de detectare a incidentelor (senzorul G) salveaza automat filmul impactului. Ca alternativa, puteti salva manual filmul prin apasarea unui buton. Unitatea poate fi, de asemenea, demontata cu usurinta de pe suportul magnetic, ceea ce va permite sa realizati fotografii in prim plan ale oricaror avarii provocate de o coliziune, cu functia Instantaneu. Datele GPS suprapuse optional pe imagine indica locatia, viteza, data si ora, ceea ce permite inregistrarea precisa a momentului si locatiei oricarui incident.
   
Servicii gratuite in timp real
Ce se intampla pe drumul din fata? Smartphone Link este o aplicatie mobila gratuita care va conecteaza dispozitivul dēzl™ 785 cu smartphone-ul iPhone® sau Android™. Atunci cand este asociata, camera dēzl poate accesa informatii in timp real precum informatii din trafic, camere de supraveghere, informatii meteo si multe altele.
   
Functia Wi-Fi integrata va tine la curent
Actualizarea hartilor si a software-ului este simpla, deoarece dēzlCam™ 785 beneficiaza de Wi-Fi integrat. Cand este disponibila o actualizare noua si sunteti conectat la o retea Wi-Fi, veti primi automat o notificare pe ecran. Apoi, pur si simplu utilizati butonul Wi-Fi de pe ecran pentru a va actualiza datele fara sa fie nevoie sa conectati dispozitivul dēzlCam la un computer. In cel mai scurt timp veti fi pregatit sa porniti iar la drum.
   
   
Beneficiile Bluetooth-ului
Sincronizati un smartphone sau o tableta activat(a) pentru Bluetooth cu dēzl™ 785 pentru apelare wireless prin microfonul sau difuzorul integrat al acestuia. Puneti telefonul in buzunar sau pe plansa de bord si beneficiati de apelurile hands-free fara a fi distrasi de la drum. Puteti, de asemenea, primi notificari inteligente personalizabile pentru apeluri, mesaje text, alerte din aplicatii si multe altele, care vor aparea chiar pe afisajul dvs. de navigatie.
   
Planificare usoara a pauzelor
Pentru a va simplifica calatoria pe drum, navigatorul pentru camioane dēzl™ 785 ofera o planificare usoara a pauzelor cu notificari regulate care va ajuta sa profitati la maximum de fiecare oprire. Localizati punctele de interes care ii intereseaza pe soferii profesionisti — precum alimente, combustibil, zone de odihna, dusuri, ATM-uri, Wi-Fi si multe altele. Puteti chiar cauta si filtra opririle pentru camioane in functie de facilitatile preferate, cum ar fi dusuri, statii de alimentare cu combustibil, Wi-Fi si spalatorii de camioane.
   
Jurnalul istoricului de service
dēzl™ 785 include, de asemenea, un Jurnal al istoricului de service, care va permite sa inregistrati datele si tipul de lucrari de service efectuate. Puteti monitoriza comod kilometrajul pneurilor, presiunea in pneuri, schimburile de ulei, schimburile de pneuri si altele.
   
Dispecerat si monitorizare
dēzl™ 785 este livrat preincarcat cu o solutie de monitorizare simpla a camionului care le permite operatorilor de flote sa monitorizeze cu usurinta soferii de camion si sa trimita comunicari, cum ar fi un mesaj text care contine o adresa de livrare. Soferul poate sa selecteze adresa din mesajul text si poate primi indrumari usoare pana la destinatie.


CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoturism Camion
Tip montare De sine statator
Harta Europa
Conectivitate USB Bluetooth
Continut pachet 1 x Manual de instructiuni 1 x Suport ventuza 1 x Cablu de alimentare
Culoare Negru

PROCESOR

Capacitate maxima card de memorie 16 GB

ECRAN

Diagonala display 7 inch
Rezolutie display 1024 x 600
Tip acumulator Li-Ion
Autonomie 1 h

DIMENSIUNI

Greutate 437 g
Vezi mai mult


Opiniile clientilor despre GARMIN Sistem de navigatie DezlCam 785 LMT-D , 7", camera integrata, soft camion, full Europe , update gratuit al hartilor pe viata

Rating general:
3
5
4
3 (1)
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Radu (Ploiesti) - Scor: 3/5 | acum 5 ani
GARMIN Sistem de navigatie DezlCam 785 LMT-D , 7", camera integrata, soft camion, full Europe , update gratuit al hartilor pe viata

Care este frecventa Procesorului,si de catre cine este fabricat??

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.