Sistem de navigatie pentru rulote Garmin GPS Camper 890 MT-D Ecran 8" Live Traffic

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie pentru rulote Garmin GPS Camper 890 MT-D Ecran 8" Live Traffic de la GARMIN

Pierdeti-va printre momentele traite. Nu pe ruta

Lasati dispozitivul Camper 890 sa va ghideze calatoria, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de amintirile pe care le creati pe parcurs.

 

Navigator cu ecran mare

Acest navigator mare, de 8 inchi cu GPS are un afisaj tactil luminos, cu rezolutie inalta pe toata suprafata, pentru a vedea usor informatiile importante, in modul peisaj sau portret.

   

Rute personalizate pentru rulote

Camper 890 ia in calcul dimensiunea si greutatea vehiculului dumneavoastra, apoi gaseste cea mai buna ruta. De asemenea, puteti salva profiluri pentru mai multe vehicule sau rulote.

   

Avertismente privind drumurile

Aflati despre pantele abrupte, curbele stranse, limitele de greutate si multe altele, inainte de a ajunge la ele. Informatiile detaliate despre elevatie va ajuta sa va pregatiti pentru eventualele pante abrupte de-a lungul rutei.

   

Parcari si servicii pentru rulote

Simplificati-va calatoria cu un director preincarcat de parcari si servicii pentru rulote de la ACSI, CamperContact si Trailer’s PARK, care poate fi filtrat in functie de facilitati, precum dusuri, electricitate si multe altele, plus continut de la iOverlander™.

   

Planificare usoara a calatoriilor

Asociati-l cu aplicatia Garmin Drive pentru a importa si partaja cu usurinta rute si pentru a partaja fisiere GPX.

   

Asistent vocal

Aveti nevoie de indicatii? Rostiti doar 'OK Garmin' si spuneti-i sistemului Camper 890 unde sa va duca. Acesta va raspunde la solicitarile dvs. rostite si apoi incepe navigarea catre destinatia la care trebuie sa ajungeti.

   

Actualizari wireless

Conectivitatea Wi-Fi incorporata va ajuta sa va mentineti cu usurinta hartile si software-ul la zi fara a fi necesara utilizarea unui computer. Reperele de pe ecran sunt afisate atunci cand sunt disponibile actualizari noi.

   

Informatii despre trafic si vreme in timp real

Cand este asociat cu aplicatia Garmin Drive, serviciul live de trafic va ajuta sa evitati intarzierile si  sa gasiti rute ocolitoare. De asemenea, puteti vedea prognoze meteo detaliate, conditiile curente, imagini de radar animate si multe altele.

   

Preturi live la carburant

Conectati-va prin aplicatia Garmin Drive pentru a primi informatii noi despre preturile la carburant in timp real de-a lungul rutei.

   

Apelare handsfree

Tehnologia Bluetooth wireless integrata va permite sa sincronizati smartphone-ul dumneavoastra compatibil, cu sistemul Camper 890 pentru apelare fara a lua mainile de pe volan.

   

Notificari inteligente

Cand este asociat cu aplicatia Garmin Drive, veti putea sa vedeti mesajele text si alte notificari de pe telefon afisate pe ecranul navigatorului.

   

Tripadvisor

Vizualizati evaluarile acordate de calatori in TripAdvisor hotelurilor, restaurantelor si punctelor de atractie situate pe ruta dvs. sau in apropierea destinatiei dvs.

   

Gasirea locurilor dupa nume

Datele Foursquare® preincarcate pe navigatorul dvs. faciliteaza gasirea noilor magazine, restaurante si milioane de alte locuri populare.

   

Acoperirea hartilor

Navigatorul dvs. include actualizari de harti si are preincarcate hartile pentru toata Europa. In plus, veti avea acces la descarcari gratuite de harti prin Garmin Express pentru America de Nord, America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Africa de Sud, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Autoutilitara
Harta Europa
Conectivitate Bluetooth Wi-Fi
Functii Bluetooth Wi-Fi Notificari Apelare handsfree Compatibilitate asistent vocal Actualizari harta
Continut pachet 1 x Sistem de navigatie
Culoare Negru

ECRAN

Tehnologie display IPS TFT
Diagonala display 8 inch
Rezolutie display 1280 x 800
Tip acumulator Li-Ion
Autonomie 2 h

PROCESOR

Tip slot memorie MicroSD

DIMENSIUNI

Lungime 20 cm
Inaltime 12.5 cm
Adancime 2 cm
Greutate 387 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.