GPS Garmin dezl LGV810 8"

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.541,79 lei
Pret 36 Rate Optimo: 129.83 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

010-02740-15

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere GPS Garmin dezl LGV810 8" de la GARMIN

DEPLASAREA CU CAMIONUL SIMPLIFICATA

Acest navigator cu ecran mare de 8″ ofera rute personalizate in functie de dimensiunile si greutatea camionului tau, sugestii strategice pentru alimentare si pauze si un sistem performant de planificare a sosirilor.

Vezi totul clar si usor cu un ecran de inalta rezolutie de 8″ in modul peisaj sau portret.
   
Obtine cea mai buna ruta pentru camionul tau cu ajutorul rutelor personalizate pentru camioane1 si avertismentelor rutiere, cum ar fi pante abrupte inainte.
   
Bucura-te de o sosire fara probleme cu ajutorul imaginilor aeriene ale docurilor de incarcare si intrarilor pentru camioane.
   
Vezi totul. Modul de vizualizare pe ecran divizat afiseaza o imagine generala a rutei tale si prognoza meteo langa harta activa.
   
Obtine indrumari si avertismente cu privire la zonele cu emisii reduse de pe ruta ta.
   
Este momentul pentru o pauza? Datele oferite de Truck Parking Europe sunt afisate de-a lungul rutei tale.

 

AFISAJ USOR DE CITIT

Un ecran tactil mare de 8″ asigura o imagine clara de inalta rezolutie. Selecteaza modul de vizualizare peisaj sau portret pentru o integrare optima in configuratia interioara a cabinei.

   

RUTE PERSONALIZATE PENTRU CAMIOANE

Nu trebuie decat sa introduci profilul de camion (personalizabil in functie de inaltime, greutate, lungime, latime si substante periculoase) pentru a gasi rutele potrivite pentru camionul tau si incarcatura acestuia.

   

PLANIFICA SOSIRILE CA UN EXPERT

Imaginile din satelit BirdsEye asigura sosiri fara probleme prin fotografiile aeriene cu docurile de incarcare, intrarile pentru camioane si portile de securitate.

   

PERSONALIZEAZA SOSIRILE

Vizualizeaza destinatia ta, apoi adauga si salveaza puncte de sosire personalizate, cum ar fi porti de securitate, docuri de incarcare si intrari preferate in parcarile pentru camioane.

   

ALEGERE INFORMATA A RUTELOR

Consulta rutele populare utilizate de alti soferi de camion pentru o constientizare situationala imbunatatita — chiar si in zonele necunoscute.

   

PREZENTARE GENERALA A RUTELOR

Vizualizezi cu usurinta ruta completa si decizi care sunt cele mai bune locuri pentru alimentarea cu combustibil, pauze de odihna si sederi peste noapte. De asemenea, poti vizualiza o prognoza meteo fara a parasi ecranul cu harta activa.

   

RUTAREA ZONELOR CU EMISII REDUSE

Obtine indrumari si avertismente cu privire la zonele cu emisii reduse de pe ruta ta.

   

PARCARE PENTRU CAMIOANE

Trebuie sa parchezi camionul? Datele oferite de Truck Parking Europe te ajuta sa gasesti parcarile pentru camioane de pe ruta ta. Filtreaza dupa facilitatile preferate, cum ar fi Wi-Fi®, dusuri, nivel de securitate si multe altele. Si in timp ce te conectezi la aplicatia pentru mobil Garmin dēzl™, verifica disponibilitatea locurilor de parcare pentru a reduce riscul de a intra intr-o parcare aglomerata.

   

ALEGE OPRIREA POTRIVITA

Gaseste opririle preferate pentru camioane cu ajutorul directorului preincarcat Truck & Trailer Services. Acesta iti permite sa filtrezi listele in functie de marca sau facilitati.

   

ALERTE PENTRU SOFER

Pentru a incuraja un sofat mai sigur si atentia sporita la conditiile din jur, alertele pentru sofer te avertizeaza cand pe traseul tau urmeaza curbe stranse, schimbari de viteza, intersectii la nivel si altele.

   

PLANIFICARE USOARA A PAUZELOR

Primeste notificari in timp util care te ajuta sa profiti la maximum de fiecare oprire.

 

 

COMENZI VOCALE GARMIN

Ai nevoie de indicatii? E de ajuns sa spui un cuvant. Asistentul vocal Garmin va raspunde solicitarii tale rostite; astfel mainile tale nu vor parasi volanul, iar ochii tai vor ramane concentrati pe drum.

   

ACTUALIZARI WIRELESS

Conectivitatea Wi-Fi® te ajuta sa iti mentii cu usurinta hartile si software-ul la zi fara a fi necesara utilizarea unui computer. Reperele de pe ecran sunt afisate atunci cand sunt disponibile actualizari noi.

   

TRAFIC, VREME SI PRETURILE COMBUSTIBILULUI

Descarca aplicatia dēzl pentru a avea acces la informatii despre trafic, vreme si preturile combustibilului in timp real. In plus, acceseaza camerele video de supraveghere a traficului photoLive, daca sunt disponibile.

   

APELARE HANDSFREE

Tehnologia wireless BLUETOOTH® incorporata iti permite sa iti sincronizezi smartphone-ul compatibil cu navigatorul dēzl pentru a efectua apeluri fara a lua mainile de pe volan.

   

NOTIFICARI INTELIGENTE

Cand este asociat cu aplicatia dēzl, vei putea vedea mesajele text si alte notificari afisate pe ecranul navigatorului.

 

 

INFORMATII DE CALATORIE

Consulta evaluarile acordate de calatori in Tripadvisor® hotelurilor, restaurantelor si punctelor de atractie situate pe ruta ta sau in apropierea punctului tau de destinatie. Continutul Foursquare® preincarcat faciliteaza gasirea a milioane de locuri noi si populare.

   

ACOPERIREA HARTILOR

Condu cu incredere cu actualizari de harti si harti rutiere detaliate pentru Europa si Africa de Sud.

   

ADAUGAREA UNEI CAMERE DE MARSARIER

Vezi ce se afla in spatele camionului tau cu camera de marsarier wireless BC™ 50 (comercializata separat) sau o camera de marsarier compatibila, comercializata de terti.

CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Camion
Tip montare De sine statator
Harta Europa
Conectivitate

USB

Bluetooth

Cititor de carduri

MicroSD

Wi-Fi

Functii

Bluetooth

Comenzi vocale

Indicator limita viteza

Apelare handsfree

Actualizari din trafic

Notificari inteligente

Alerte

Planificare pauze

Continut pachet

Cablu USB

1 x Suport ventuza

Documentatie dēzl™ LGV810

1 x Suport montare cu suruburi

Adaptor basculant de 1" cu placa AMPS

Disc adeziv pentru plansa de bord

Cablu de alimentare de la vehicul

Culoare Negru

ECRAN

Tehnologie display TFT
Diagonala display 8 inch
Rezolutie display 1280 x 800
Tip acumulator Li-Ion
Autonomie 2 h

PROCESOR

Capacitate stocare 32 GB
Tip slot memorie MicroSD

DIMENSIUNI

Lungime 20 cm
Inaltime 12.5 cm
Adancime 2 cm
Greutate 405 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.