GPS Garmin NuviCam + Camera DVR incorporata + Harta Full Europa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere GPS Garmin NuviCam + Camera DVR incorporata + Harta Full Europa de la GARMIN

GPS Garmin 6.1", nuviCam, WVGA color TFT with white backlight, 800 x 480, premium navigation device with glass display, built-in dash cam and features that enhance driver awareness,voice-activated navigation, Forward Collision Warning alerts, GPS records, Lane Departure Warning alerts, Garmin Real Vision, Bluetooth®, 319.2 g, Battery life up to 30 minutes up to 30 minutes, Full Europe map, Free Life time updates (LM), Romanian Sku



Navigatorul premium de 6.0-inci cu camera de bord integrata si caracteristici de constientizare sofer
  • Harti detaliate pentru Europa, cu actualizari1 gratuite ale hartilor si ale informatiilor de trafic digital, cea mai buna solutie de evitare a traficului disponibil de la Garmin.
  • Camera integrata care inregistreaza continuu calatoria si salveaza fisierele automat la impact.
  • Avertizare Impact Frontal3 - va avertizeaza daca sunteti prea aproape de vehiculul din fata
  • Avertizare Parasire Banda3 - va avertizeaza daca aveti tendinta de a iesi in afara drumului sau pe sensul opus de mers.
  • Garmin Real Vision - Camera de luat vederi afiseaza imagini atunci cand va apropiati de destinatiile selectate.

Design Inovator
Vreti sa aruncati o privire mai atenta la traseul dumneavoastra? Ecranul de sticla de inalta rezolutie al lui nüviCam LM are diagonala de 6.0-inci oferind capacitatea de ciupire-pentru-zoom. Design-ul produsului include de asemenea un puternic magnet de montare, care tine in siguranta si alimenteaza nüviCam in timp ce conduceti.

Camera de luat vederi Integrata
Oferind sprijinul "unui martor ocular care nu clipeste niciodata," nüviCam LM vine cu o camera de inalta definitie incorporata care inregistreaza calatoria. Daca survine o coliziune, senzorul-G de detectare incident al dispozitivului va salva in mod automat fisierele la impact. GPS-ul inregistreaza exact unde si cand a avut loc evenimentul. Si lentila pivotanta ale dispozitivului va permite sa reglati unghiul camerei pentru o inregistrare mai buna a nüviCam-ului Dvs. sau pozitia de montare pe tabloul de bord. Puteti reda video pe ecranul mare de 6.0 inci - si chiar sa vizualizati harta cu momentul in care a avut loc incidentului. Daca doriti puteti viziona chiar video ulterior pe ecranul computerului sau smart TV-lui. Exista de asemenea o caracteristica instantaneu pe nüviCam care va permite sa capturati imagini statice - si aveti posibilitatea sa scoateti dispozitivul din vehicul pentru a realiza fotografii cu daunele coliziunii. Pentru stocarea datelor video inregistrate, un card microSD ™ de 4 GB este inclus cu dispozitivul.

Compatibil cu aplicatia Smartphone Link
Smartphone Link este o aplicatie gratuita pentru telefon care conecteaza nüviCam-ul cu iPhone-ul sau smartphone-ul Android ™ compatibil. Atunci cand este cuplat, nüviCam poate utiliza planul de date existente al telefonului pentru a partaja informatii - cum ar fi locul in care ati parcat, POI-uri si destinatie. Cu aplicatia smartphone Link, puteti trimite usor locatii si adrese de telefon direct de pe nüviCam LMdvs.. Smartphone Link va ofera de asemenea acces la Garmin Live Services cu informatii utile in timp real, cum ar fi vremea.

Camera video incorporata: ajustati unghiul camerei in functie de necesitati. Cu ajutorul tehnologiei G-sensor, momentele in care are loc un impact sau un eveniment sunt salvate automat in memoria GPS-ului.
Display realistic: destinatia este afisata pe display prin intermediul camerei video.
Puteti ramane concentrat la condus datorita functiei de control vocal
Pentru o solutie completa, GPS-ul se completeaza cu camera wireless BC™ 30 pentru vedere in timpul mersului cu spatele
Fii mereu informat! Primesti intotdeauna informatii suplimentare pe parcursul traseului: locatii restaurante, servicii, etc.
Pentru a conduce prudent, veti primi intotdeauna avertizari in momentul in care treceti printr-o zona in care se afla o scoala


Caracteristici
GPS Garmin NuviCam + Camera DVR incorporata + Harta Full Europa
Software Harta: Europa
Afisaj Diagonala display (inch): 6
Tip display: WVGA color TFT
Rezolutie (pixeli): 800 x 480 pixels
Conectivitate Tehnologie wireless: Bluetooth
Memorie Slot memorie: Micro SD
General Accesorii incluse: Cablu alimentare masina
Suport auto
Cablu USB
Dimensiuni (W x H x D mm): 183 x 94 x 16
Greutate (g): 319.2 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.