Sistem de navigatie Garmin Drive 60 LM, diagonala 6.0”, harta Full Europe + Update gratuit al hartilor pe viata

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie Garmin Drive 60 LM, diagonala 6.0”, harta Full Europe + Update gratuit al hartilor pe viata de la GARMIN

Fie ca drumul saptamanal consta in vizita la supermarket sau ridicarea clientilor de la aeroport, Garmin Drive are un sistem de navigatie specific nevoilor dumneavoastra. Pentru a incuraja sofatul in siguranta si gradul de constientizare a situatiei, toata gama Garmin Drive detine alerte sofer.

Garmin Drive

Garmin Drive include toate alertele precum: curba periculoasa, alerta oboseala, viteza legala, cale ferata si multe altele. Este simplu de utilizat si va conduce la destinatie cu usurinta.

Folosind Foursquare, aveti la dispozitie milioane de locuri pentru vizitat, presetate in memoria device-ului.

Caracteristica Up Ahead va permite sa vizualizati cu usurinta obiectivele aflate pe ruta, fara a fi nevoie sa inchideti vizualizarea hartii.

 
Garmin Real Directions

Aceasta caracteristica va ghideaza precum un prieten, folosind puncte cheie, landmark-uri, cladiri sau semafoare.

Garmin DriveSmart

Ramai conectat asupra drumului in timp ce esti primesti notificarile smart personalizate care apar in meniul de navigare. Navigarea prin comanda vocala si Bluetooth-ul permit introducerea adresei sau preluarea apelului telefonic, fara a lua mainile de pe volan.

Notificari Smart

Notificarile smart pot fi customizate astfel incat sa apara pe ecranul device-ului informatii cu privire la apeluri, sms-uri si alte alerte.

 

 
Alerta oboseala

Sugereaza faptul ca ar fi indicat sa luati o pauza dupa o perioada indelungata de condus, cat si popasurile aflate in apropiere.

Semafor si camere de securitate

Primiti alerta atunci cand va apropiati de un semafor avand culoarea rosie sau camerele de securitate.

Alerta viteza

Alerta pentru limita viteza

Alerta scoli

Primiti alerta pentru scoli aflate in apropiere, pentru a conduce preventiv.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Autoturism

MEMORIE

Memorie interna SSD
Slot memorie MicroSD

ECRAN

Diagonala display 6"
Tehnologie Touchscreen
Rezolutie 800 x 480 pixeli

CONECTIVITATE

USB Da

SOFTWARE

Harta Full Europe

DIMENSIUNI

Design Slim
Dimensiuni (W x H x D mm) 170 x 94 x 21
Greutate (g) 241

BATERIE

Tip Li-Ion

ALTELE

Caracteristici speciale Custom POIs Lane Assist Functie: Junction View Speed Limit Warning Life time Update Trip planner Foursquare Lane Guidance Notificari Smart Functie Handsfree Indicator limita viteza
Caracteristici speciale Route avoidance
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.