GARMIN Sistem de navigatie Drive 61 LMT-S, diagonala 5.0”, harta Full Europe Update gratuit al hartilor pe viata

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de navigatie Drive 61 LMT-S, diagonala 5.0”, harta Full Europe Update gratuit al hartilor pe viata de la GARMIN

Navigator GPS dedicat cu alerte pentru sofer
• Navigator GPS dedicat, usor de utilizat, cu afisaj de 6" luminos, cu orientare dubla
• Preincarcat cu harti pe viata
• Ofera servicii in timp real, precum trafic in timp real si parcare in timp real
• Alerte pentru sofer pentru curbe periculoase, schimbari de viteza, camere de monitorizare a vitezei, treceri la nivel cu calea ferata, drumuri pentru animale si multe altele
• Evaluari TripAdvisor pentru puncte de interes (POI-uri) pentru calatorii, precum hoteluri, restaurante si puncte de atractie
   
Oriunde mergeti, cu Garmin Drive beneficiati de o calatorie fara griji. Acest navigator GPS dedicat include alerte utile pentru sofer care sporesc constientizarea situatiei curente, servicii in timp real care ofera informatii actualizate si date integrate din TripAdvisor care va ajuta sa gasiti tot ce aveti nevoie pe traseu. Viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviti inainte si conduceti.
   

Servicii in timp real pentru calatoria dumneavoastra

Ocoliti ambuteiajele alegand rute alternative care va economisesc timpul sau evitandu-le complet. Apoi, gratie informatiilor in timp real, pierdeti mai putin timp cautand un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicatii relevante de restabilire a rutei si prognoze meteo la zi, descarcati aplicatia Smartphone Link, care conecteaza Garmin Drive la smartphone-ul compatibil.

Cand va apropiati de destinatie, este usor sa gasiti un loc de parcare, deoarece puteti vedea tendintele privind preturile si disponibilitatea pentru parcarile publice de pe strada. Aplicatia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack, care ofera soferilor posibilitatea sa isi distribuie locatia asa incat prietenii sa le poata urmari pozitia, indiferent daca fac comisioane in oras sau au plecat intr-o calatorie mai lunga.

   

Alerte pentru sofer: familiarizati-va cu imprejurimile

Pentru a incuraja un condus mai sigur si o mai buna constientizare a situatiei curente, Garmin Drive ofera alerte pentru sofer pentru curbele stranse, schimbarile de viteza, trecerile la nivel cu calea ferata si drumurile pentru animale. In plus, navigatorul va va avertiza atunci cand conduceti in sensul gresit pe o strada cu sens unic si va va oferi alerte privind scolile si zonele cu scoli din apropiere. Primiti notificari pentru camerele din apropiere de monitorizare a vitezei si a traficului la semafoare4 si beneficiati chiar de avertismente de oboseala care va sugereaza posibile zone de odihna dupa mai multe ore de condus.

   

Calatoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor

Cand nu sunteti familiarizat cu o zona, este placut sa fiti indrumat in directia corecta. Acesta este motivul pentru care va oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin Drive. Vizualizati evaluari pentru puncte de interes pentru calatorii, precum hoteluri, restaurante si puncte de atractie, pe masura ce va deplasati sau in apropierea destinatiei. Oferindu-va acces la cel mai mare site de calatorii cu masina, va ajutam sa gasiti opriri intermediare prin care intreaga calatorie sa devina parte integranta din destinatie. Puteti totodata sa gasiti noi puncte de atractie folosind instrumentul integrat Planificator de calatorii, care adauga calatoriilor o nota distractiva, sugerand opriri interesante pe drum.

   

Indrumari prietenoase de la Garmin Real Directions

Redefiniti indicatiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicatiile noastre de condus usor de inteles folosesc repere usor de recunoscut, cladiri si semafoare, pe langa anuntarea vocala a numelor de strazi, indrumandu-va la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie sa faceti eforturi sa vedeti indicatoarele rutiere aflate la distanta. Ascultati doar indicatiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Virati la stanga la benzinarie” sau „Virati la dreapta dupa cladirea rosie”. Nu a fost niciodata mai usor sa urmati indicatiile.

   

Aflati cu exactitate unde trebuie sa mergeti

Functia Direct Access simplifica navigatia catre destinatii complexe, precum aeroporturi sau centre comerciale, gasind locurile dorite din zonele mai intinse. Va ajuta sa navigati chiar si in parcari pentru a gasi intrarea cea mai apropiata de destinatia dvs.

   

Mai multe de vazut si de facut cu Foursquare

Gratie Foursquare, navigatorul Garmin Drive este incarcat cu milioane de locuri populare suplimentare, precum restaurante, locatii de divertisment, magazine si alte puncte de interes. Urmatoarea data cand va urcati la volan si faceti o calatorie, se poate sa descoperiti un nou loc preferat.

   

Gestionarea dispozitivelor dintr-un singur loc

Folositi Garmin Express pentru a va mentine navigatorul Garmin Drive actualizat. Garmin Express permite actualizarea usoara a hartilor si a software-ului. Calitatea datelor cartografice poate face diferenta intre gasirea destinatiei si situatia in care va rataciti. Datele de inalta calitate ale hartilor HERE permit dispozitivului Garmin sa va furnizeze informatiile de care aveti nevoie, atunci cand aveti cel mai mult nevoie de acestea, reducand frustrarile condusului prin evitarea intarzierilor si reducerea timpului petrecut in masina.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Autoturism

MEMORIE

Memorie interna SSD
Slot memorie Micro SD

ECRAN

Diagonala display 5.0 inch
Tehnologie TFT
Rezolutie 800 x 480 pixeli

CONECTIVITATE

USB Da

SOFTWARE

Harta Full Europe

DIMENSIUNI

Design Slim
Dimensiuni (W x H x D mm) 170 x 94 x 21
Greutate (g) 241

BATERIE

Autonomie de lucru Pana la 1 ora
Tip Li-Ion

ALTELE

Caracteristici speciale

Trip planner

POI

Indicator limita viteza

Asistenta banda de circulatie

Caracteristici speciale

Route avoidance

Garmin Real Directions

Accesorii incluse

Cablu USB

Suport auto Manual

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.